Tırnak kaplamaları genellikle çok ağrılı süreçler meydana getirmektedir. Bunun için özel krem kullanmanız ve düzenli temizlik yapmanız gerekmektedir. Uzman doktor tedavisi bu konuda çok önemli olacağını söylemek isterim. Bunun yanı sıra c ve d vitamini tüketmenizi tavisye ederim.
Kıyamam ya enfeksiyon kapmaması için batikon sür yumuşaması için vazelin sür ilk günler acır ama birkaç aya yeni tırnak eski haline geri döner geçmis olsun
Çok geçmis olsun canım kopan tırnağın ilk günler ağrıması normal yerine 3 ay içinde yenisi gelir 2 hafta içinde yeni tırnağı görebilirsin doktora gitmediysen doktora gitmeni tavsiye ederim enfeksiyon kapmasın yeter ilk hafta batikonla pansuman yap derim
Olabilir dikkat et biraz batikon sür o tam yayıldığı zaman biraz kurusun ve sonra bantla dikkat et o parmağını bir yere vurma ve evde plastik eldiven varsa bir parmağını eldivenin kes ve iş yaparken yaralı parmağına tak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merhabalar hanımefendi
Öncelikle geçmiş olsun 🍀
Tırnak kaplamaları genellikle çok ağrılı süreçler meydana getirmektedir. Bunun için özel krem kullanmanız ve düzenli temizlik yapmanız gerekmektedir.
Uzman doktor tedavisi bu konuda çok önemli olacağını söylemek isterim.
Bunun yanı sıra c ve d vitamini tüketmenizi tavisye ederim.
Tekrardan geçmiş olsun 🍀
Kıyamam ya enfeksiyon kapmaması için batikon sür yumuşaması için vazelin sür ilk günler acır ama birkaç aya yeni tırnak eski haline geri döner geçmis olsun
Herkes batikon demiş ama ondan yok tüh 🥺
Veterinere götürdünmü belki veteriner başka bir şey önerir
Kız ne veterineri 🙄 kedi değil, benim tırnağım acıyo 🤭
Çok geçmis olsun canım kopan tırnağın ilk günler ağrıması normal yerine 3 ay içinde yenisi gelir 2 hafta içinde yeni tırnağı görebilirsin doktora gitmediysen doktora gitmeni tavsiye ederim enfeksiyon kapmasın yeter ilk hafta batikonla pansuman yap derim
Evet teşekkür ederim canım benim ❤️😘
Krem sür edacım , geçmiş olsun, suda temas halinde bulunma çok. Geçiyor. 🌼bu arada görseldeki kedi çok sevimliymiş. 💓
Teşekkür ederim canım 🥰😘❤️ evet kedi aşırı sevimli ya ☺️🌸
Çok şeker sen gibi ♥🌼🥳
🙈☺️😍
Ölmezsin de güçlenmezsin de bu acıdan. Benim ayak tırnağım kökünden çıktı daha 4 gün önce hiç bir şey olmaz.
Süründürür 🤣
Sürün o Zaman 😬
Hıhh 💅
Mikrop olmasın diye biraz batikon sürmen iyi gelir.
O yok bende 🥺
Olabilir dikkat et biraz batikon sür o tam yayıldığı zaman biraz kurusun ve sonra bantla dikkat et o parmağını bir yere vurma ve evde plastik eldiven varsa bir parmağını eldivenin kes ve iş yaparken yaralı parmağına tak.
Geçmiş olsun Makbileğğğ içim bi hoş oldu yaa😖baticon sür sonra vazelin sür ki yumuşasın
🥺🥺 Sağol burhanım. Baticon denen şey yok ki bende 😏
Kopan tarafı sar, enfeksiyon bulaşmadan doktora git.
Maşallah ne tatlıymış tırnakları uzunsa kesin açıyorsa geçer
Sıcak suyun içine sok beklet, başlangıçta canın yanacak ama sıcak su çok iyi gelecek
Saçma
Keyfine göre sen bilirsin
Tırnak kendini çabuk onarabilen bir organ bir kaç güne geçer hava alacak şekilde üzerine vazelin sürüp pamuk ile bantla
Sudan uzak tut krem sür iki günde gecer
Sudan uzak tutmak imkansız
Eldiven tak o zaman
Elimi nasıl yıkıcam 🤣
Bi kac gun yıkama
Off olur mu öyle şey. Yara bandı ile idare ediyorum şimdilik
Cok cok gecmis olsun
Teşekkürler
Cok sukur
Kıyamam sana ufleyim geçsin
büyüyünce geçer
Üzücü. Bir kaç gün acıyacak maalesef.