Bulaşık deterjanı ve parlatıcı kullanmak zorunda kaldım onlar mı yaptı yoksa suda kaldığı için mi boylee oldu?

Bulaşık deterjanı ve parlatıcı kullanmak zorunda kaldım onlar mı yaptı yoksa suda kaldığı için mi boylee oldu?

kesinlikle dediklerin yapmış. üst koruyucu deriyi atmış. fazla kuruluk var. aynısının çok fazlası bende var. bir türlü eldiven takmayı beceremedim. çok fazla deterjana maruz kalıyor. elim hiç sudan çıkmıyor. ne kadar kremlesem de ıııh. hatta banyoda keseledim lifledim ölü deriyi atsın diye
Fosur foşur temizlikte iyi geliyor be:)
Cevap
13Cevap
vitaminlerden olabilir,
Oha be el çizgilerimiz neredeyse aynı. Aşırı deterjana maruz kalmış olabilir reis
Kimyasal kaynaklıdır. Kireç ve pas çözücü ele bulaştığında da benzer etkiyi yapıyor. Demek ki içlerinde benzer kimyasallar var.
Cif parlatıcı ve bulaşık deterjanı kullandım hangisi yaptı acaba ben bulaşık parlaticisindan supheleniyorum
Çok mantıklı zaten biraz ağır bir kokusu da var
Katılıyorum teşekkürler 🙏💕
Annemin eli ve ayağında da var aynısı. Bir türlü çözümünü bulamadık bir sürü doktora gittik. Deterjandan oluyor bu
Normalde hiç olmazdı çamaşır suyu tahriş ediyor sadece
Ya duşta mı çok kalmadın halı da mı yıkamadın
Sıcak sudan oluyo
Allah Allah ne zaman düzelir peki şekerim
Anladım şekerim bulaşık parlaticisi mi yaptı acaba diye düşündüm onun çünkü içinde ne varsa halıya döktüm bir iki kere sildim hemen leke çıktı
Tahriş ediyor mu peki
cilt kuruluğu
eline nemlendirici sür iyice üzerinede pudrasız özel eldiven tak düzeliyor
bulaşık eldiveni al kendine hasasas demekki ellerin
Tamam canım teşekkür ederim
Alerjin var bı arkadasimin komple derisi soyuluyordu
Neye var
Anladım şekerim belki parlatıcı yapmıştır o biraz da ağır kokuyordu
Aynen şekerim kullanicam onla da pek iş yapilmiyor aslında bunları yaparken ben stres atiyorum. Köpükle ovalamak filan güzel aktivite 😀
Bulaşık eldiveni kullanın
Her ikisi de olabilir. Nemlendir
Eldivenle temizlik yapmalısın 🥹
Haklısın ama böyle daha kolay oluyor ama ellerimden önemli değil tabi ki yarın alacağım ♥️
Mutlaka al ☺️
Ağırlık mı çalışıyorsun inşaatta mı
Aynen sesim de güzel belki İbo gibi ben de kefsedilirim
büyük ihtimal ondan dolayı
Su mu yani
Deterjan cok kullanmıssındır
Aslında çokta kullanmadım. Ocağı sildim halıya meyve suyu dökülmüştü onu sildim bir kaç bulaşık vardı onları sudan gecirdim.
suda kaldığı için böyle olmuş
Umarım erkek arkadaşının bir etkisi yoktur
Saçmalama 😀
Doğru söyleeee yaramaz şey senii
Nolmuş
Benim. elim daha güzel
Napiyim şekerim git ellet o zaman
Yakışmadı
Deterjan dandik
Bir kilo pıril 😀
Hem ondan hem başka şeyden
Başka şey?