İçmezsem kendimi çok kötü en dipte hissediyorum her şeyi ama her şeyi takıyorum çok kötü oluyorum ve hiçbir şey yapamıyorum her şeye sinir olmak ve aşırı ümitsizliğe kapılıyorum intihardan başka bir şey kurtarmıyor gibi geliyor vs vs ama içince rahatlama geliyor ümidim artıyor hayata karşı düzeleceğime dair ümit geliyor ama ilaçla nereye kadar gidecek bu durum. İlaca bağımlı oldum gibi ama iyi geliyor da ömür boyu böyle devam etmez. Ne yapmam gerekiyor sizce?
BBaşka çaresi yok mu
Güncellemeler
1 yıl
Heyyy
Güncellemeler
1 yıl
Gmccc
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Namaz kıl çok ciddiyim insanları, olanları düşünme Allah'tan geldik ona gideceğiz sana derdi veren de Allah ona yaklasmani istyor sana çok iyi geleceğine eminim
10 senedir kılıyorum çok dua ediyorum ama hiçbir değişme yok hayatımda aksine dinden imandan soğumama neden oldu son 1 yıldır ve artık hep isyan eder oldum iyice arttı sıkıntılar
Hayır sakın yapma bunu kendine ne olur şeytana uyma
Neden hiç dua kabul olmuyor peki. İlacı içmezsem daha çok isyan ediyorum. Dinen demek ki içmem gerekiyor ilacı.
Kardeşim bence içme ilaçları böyle yaparak sadece sen zarar görüyor sun unutma
Kolay değil dedğin kadar. Çok denedim en fazla 1 ay dayanıyorum başka olmuyor
1 ay daha dayansaydin olamazmiydi
Olmuyor inan olmuyor yaşadığımı ben biliyorum Bi de Allah
Üzüldüm Allah yardımcın olsun":((
Amin çok sağol dua et benim için
Tabiki olur
Allah razı olsun
ruh halimiz aynı geçmiş olsun :( ilacı tavsiye etmem bak bende kullanmıyorum. kendimi mutlu edecek kucuk şeylerle ugrasıyorum.. sende onu yapabilirsin
Sağolun ama inan içmezsem detayda ki gibi oluyorum. Bırakmayı çok denedim en fazla 1 ay dayanıyorum sonra içmek zorunda kalıyorum. Bedenen ve ruhen çok moralsiz halsiz çökkün oluyorum. En ufak duygu düşünce kıpırtısı bile mahvediyor beni
derdin ne ki? özel degilse
Depresyon sosyal fobi panik atak anksiyete takıntı hepsi var. Hatta bunların altında otizm ve ya dehb olduğunu düşünüyorum
maddi durumun mu iyi değil? insanlar mı seni üzüyor? işin gucun sağlığın yerinde mi?
Hepsi de kötü. Bu sorunlar yüzünden çalışamıyorum ki. İnsnalr üzüyor içime atıyorum attıkça çok fena oluyor anlatamam o acıyı. Sağlığım da iyi değil ruh sağlığım ve 2017 de aniden ilacı bıraktım çok kötü oldum o günden beri eski halime dönemedim vücüdum iflas etti
kullanma daha iyi