Bu şikayetler neyin belirtisi olabilir?

Çok korkuyorum kötü bir şeydir diye. Hastaneye gitcem ama yinede öncesine danışmak istedim , belki aynı durumu yasayan bilen vardır diye. Öncelikle şunu belirteyim hastalık hastasiyim , çok stresli bir yapım var , en ufak şeyleri bile aşırı derecede büyütürüm panik olurum. Benim yıllardan beri bağırsaklarımda sıkıntı var. Yani ara ara 1 hafta 10 günde bir karın ağrısı ve gaz oluyor , tabi bunların yanında ara ara ishal kabız ama çoğunlukla ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu ve çok kötü kokulu dışkılama oluyor. Dışkılama sonrası az da olsa saniyelik olarak rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum. Ama dediğim gibi ağrım , gaz şikayetim , tuvalete çıkınca rahatlayamama sıkıntılarım 1 hafta içinde geçiyor sonra haftalarca aylarca olmuyor ama ishal kabız yumuşak dışkı mukus genellikle hep oluyor. Ama bu sefer sıkıntılarım bir türlü geçmek bilmedi. Sıkıntılarım başlamadan önce her gece yemek yedim yattım ve son zamanlarda bi olay yaşadım ve sabahlara kadar ağladım , sonrasında karın ağrısı ve bu bahsettiğim şikayetler başladı ama bir türlü geçmedi. Normalde şimdiye kadar geçmesi gerekirdi ama nerdeyse 2 hafta olcak geçmedi. Ama sürekli internetten araştırmalar yapıyorum , kanser belirtilerini okuyorum videolar izliyorum stres yapıyorum ve sanki stres yaptıkca belirtilerim daha da artıyor gibi hissediyorum. Yoğun gaz var , sanki afedersiniz gaz çıkarsam tuvalete çıksam geçecek gibi hissediyorum ama geçmiyor. Tuvalete çıkıyorum anlık rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar tuvalete gitmek istiyorum ve her gittiğimde büyük tuvaletimi , çok az da olsa yapıyorum ama sürekli tuvalete gitmek istiyorm karnım ağrıyor gazım var rahatlayamiyorum. Ve diskim ishale yakın ama ishal değil yumuşak yapışkan mukuslu ve çok çok kötü kokan bi dışkılama yapıyorum. Bu durum ne olabilirr

Bu şikayetler neyin belirtisi olabilir?