Bir erkek bir kadına bunlari yapıyorsa bunlar birer zaaf belirtisimidir?
Surekli karsidaki onunla konusmayi kestiginde arayip soruyorsa israrla
Karsidaki yazmadiginda aramadiginda sormadiginda surekli onla ilgilenip hesap soruyorsa
Açık giyimli bir fotograf paylastiginda kıskanıp sinirleniyorsa
Attığın storylere snaplere saniyesinde bakiyorsa
Kavga etmekten tartismaktan hep kaciyorsa
Kötü olmak istemiyorsa
Orta yolu ariyorsa hep
Kotu oldugunda yazip her turlu sorununu anlatabiliyorsa vs vs
Bunlar sizce birer zaaf belirtisimi
Surekli karsidaki onunla konusmayi kestiginde arayip soruyorsa israrla
Karsidaki yazmadiginda aramadiginda sormadiginda surekli onla ilgilenip hesap soruyorsa
Açık giyimli bir fotograf paylastiginda kıskanıp sinirleniyorsa
Attığın storylere snaplere saniyesinde bakiyorsa
Kavga etmekten tartismaktan hep kaciyorsa
Kötü olmak istemiyorsa
Orta yolu ariyorsa hep
Kotu oldugunda yazip her turlu sorununu anlatabiliyorsa vs vs
Bunlar sizce birer zaaf belirtisimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaaflığı geçmiş bildiğin aşık olmuş muhtaç duruma düşmüş
Sevdigi baska biri oldugunu ögrendim ama o bunu bilmiyor yani boyle bi durumda neden bana boyle
Şöyle söyleyim belli bir süre seni ilgi yağmuruna tutucak sen dünyadaki tek kadınmışsın gibi davranacak sensiz bir dünya yokmuş gibi hissettirecek sende tam bir şeyler hissetmeye başlayınca hayatından çıkacak sonra sana değersiz muamelesi yapacak umursamayacak sonra ara ara tekrar ufak ucunu her yere çekebileceğin güzel cümleler kurucak oda seni kendine nasıl aşık etiğini izleyip kullanmaya başlıcak
4 ay oldu ona hislerimde var ama hicbisey olmadi yani ayni devam ediyor konusmadigimizda falanda attigim snaplere aninda bakiyo
Bu başka bir ihtimal başkasını sevdiğini söyleyen kişi yalan söylüyor olabilir belki çocuğu seviyor belki seni seviyor aranızı bozmak için yapıyorda olabilir. Bence direk ciddi bir şekilde karşısına geç tak tak sor ondan sonra duruma göre davranırsın
Güzelim snaplere bakması sevgi belirtisi değildir seni merak ediyor da olabilir. Seni yoklamak içimde yapıyor olabilir
Yani ben bir fake hesap araciligiyla onada sordum unuttum vs sildim onu dedi ama pek samimi gelmdi
Tabikii degil ama attigim saniye bakiyor ve genelde konusmadigimiz donemlerde
İlk anlattığım doğru bir tespit böyle hem cinslerim sever insanları süründürmeyi
Benim cok guclu ve gururlu oldugumu dusunen biri
Sen hislerin büyümeden karşına al konuş her şeyi anlat bu işin çocuk oyuncağı olmadığını belirt. Baktın inkar ediyor amma gene samimi gelmeyip içini ferahlatmıyorsa sal sen o koçu ondan bir nane olmaz kendine yazık edersin. Bu arada bu konuda konuşunca kalbini bir köşeye bırak ve beyninle düşün
İnanki ne kadar güçlü ya da gururlu olman önemli değil seni o evreye getirdiği zaman ölsemde yapmam dediğin şeyleri yapmaya başlarsın
Şu an hislerim var ama kontrol edebiliyorum
Karar tercih senin gönlünü yormanın manası yok
Evet biliyorum ama acaba gozundeki guclu profilimmi onu etkiliyor
Böyle devam ederse edemeyecek gibi olabilirsin
4 5 aydir ayni bisey degismedi
Bazı erkekler kendi kendine inatlaşırlar kimseye muhtaç olmayan kendini yedirmeyen kızları dize getirmek için her yolu yaparlar ve bunu bir gurur gibi ortamda anlatıp bir başarıymış gibi egosunu tatmin ederler
Peki bunu başaramazsa nolur
Karakterden karektere değişir seni avlayacam derken avlanada bilir. Seni bir saplantı haline getirebilir ya da geneli şöyle oluyor önüne bakıp diğer mallara oynar
Ve bir şey eklemek istiyorum senin bu zaaf için yazdıkların gerçekten plakaydı 2 ya da 3 ay konuşma nazlık yapmamadır tutmazdı kendini
Onun aşık olma ihtimali yokmu bunu basaramazsaa
Plaka ne oluyor o yazdiginizi tam anlayamadim
Bence seni elde edemezse duyguları seni seve bilir dediğim gibi ava giderken avlanır amma ne kadar gerçek olur bilemem bir bakardın peşinden baya koşar sevmeye başlar amma seni elde ettikten sonra bir yerde patlak verebilir
Bence sen yol ver ona gerçek yüzü belli olur ve kalbini yormaya gerek yok daha iyileri de var
Yol verdim defalarca hep arayip yaziyor
Diyorum ya seni elde edene kadar her yolu mübah gibi görür ve yorulmadan devam eder
Ben normal olarak çocuğu tanımıyorum kesin bir şeyde diyemem. Dilersen çocuğu anlat birde dış gözle yorum yapayım
Olur tabikii bircok detay var zaten istek atsam oyle konussak olur mu
Tabiki olur
Istek attim
Bunlar ilgi belirtisi
Baya zaaf