Sağlık Kan grubu uyusmazligi annem ve babamdan farkli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Merhaba benim kan grubum 0Annemin kan grubu ABBabamın kan grubu BBen nasıl 0 olabildim Kan grubu uyusmazligi annem ve babamdan farkli? Cevapla Babalık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çekinik gen diye bisey var mesela b dediğin kişi b0 a dediğin a0 olabiliyor çocukları da 0 olabiliyor benim ailemde öyle sadece ben 0 ım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Onu biliyorum ama AB kan grubuna sahip bireyin çocuğunun 0 olması imkansizmis Yorumla Mitsuhide 1 yıl AA ve AB için geçerli diye biliyorum onu Yorumla Soran 1 yıl Evet benim annemin de ab benim 0 çıktı Yorumla Mitsuhide 1 yıl Tamam da işte baban AA değil senib dediğin şey AA ve AB için geçerli 0 imkansız olması için Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Mendele göre olamazsın da mendelin teorisi bugün doğru değil gene de küçümsenecek bir teori değil evlatlık olabilirsin 0 0 Yorumla
Fındık-Zade Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Senin 0 olmaman gerekir kan grubu sonradan da değişmez. Gerisi aile içi mesele 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kısaca geçmiş olsun diyorsunuz yani 😂 Yorumla Fındık-Zade 1 yıl Yaniii geçmiş olsun 😂 ama altından kötü mü iyi hikaye mi çıkar şans meselesi Yorumla
Aslıbir Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Mendel kuralına göre sen 0 olamazsın ya da baban AB olamaz 0 0 Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hastanede karismissin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şüphe etmiyor değilim aile de kime benzemiyorum 😂 Yorumla Yahel34 1 yıl Ben teshisi koydum işte 😂😂 Yorumla
DaddyShark34 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl babanın A olması lazım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Babam A değil B kan gruplatini carprazlayinca sonuçlar uymuyor benim kan grubumla Yorumla DaddyShark34 1 yıl işte baban başkası demek :I Yorumla Soran 1 yıl Ayyy o daha kötü Yorumla DaddyShark34 1 yıl evet sıkıntı :( Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Baban BO ise 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İnternette ab kan grubuna sahip bireyin asla 0 kan grubu çocuğu olmayacağı yazıyor Yorumla Mühendis0109 1 yıl İnternette yazılan herşeye inanma Yorumla Mühendis0109 1 yıl Bir de zamanla kan grupları değişebiliyor Yorumla Soran 1 yıl Hm anladım teşekkürler Yorumla Mühendis0109 1 yıl Ya da anne baba kan gruplarından biri farklıdır Yorumla Soran 1 yıl Ikisinde sistemde yazan kan grupları bende yeni ogrendim kan verip Yorumla Mühendis0109 1 yıl Yoksa mı acaba Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl farklidir zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Farklı olduğunu biliyorum carprazlamada çıkan sonuçlarla uyusmadigini soyledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çekinik gen diye bisey var mesela b dediğin kişi b0 a dediğin a0 olabiliyor çocukları da 0 olabiliyor benim ailemde öyle sadece ben 0 ım
Onu biliyorum ama AB kan grubuna sahip bireyin çocuğunun 0 olması imkansizmis
AA ve AB için geçerli diye biliyorum onu
Evet benim annemin de ab benim 0 çıktı
Tamam da işte baban AA değil senib dediğin şey AA ve AB için geçerli 0 imkansız olması için
Mendele göre olamazsın da mendelin teorisi bugün doğru değil gene de küçümsenecek bir teori değil evlatlık olabilirsin
Senin 0 olmaman gerekir kan grubu sonradan da değişmez. Gerisi aile içi mesele
Kısaca geçmiş olsun diyorsunuz yani 😂
Yaniii geçmiş olsun 😂 ama altından kötü mü iyi hikaye mi çıkar şans meselesi
Mendel kuralına göre sen 0 olamazsın ya da baban AB olamaz
Hastanede karismissin
Şüphe etmiyor değilim aile de kime benzemiyorum 😂
Ben teshisi koydum işte 😂😂
babanın A olması lazım
Babam A değil B kan gruplatini carprazlayinca sonuçlar uymuyor benim kan grubumla
işte baban başkası demek :I
Ayyy o daha kötü
evet sıkıntı :(
Baban BO ise
İnternette ab kan grubuna sahip bireyin asla 0 kan grubu çocuğu olmayacağı yazıyor
İnternette yazılan herşeye inanma
Bir de zamanla kan grupları değişebiliyor
Hm anladım teşekkürler
Ya da anne baba kan gruplarından biri farklıdır
Ikisinde sistemde yazan kan grupları bende yeni ogrendim kan verip
Yoksa mı acaba
farklidir zaten
Farklı olduğunu biliyorum carprazlamada çıkan sonuçlarla uyusmadigini soyledim