Anne babam bu yaştan sonra kudurdu iyice azıttılar?

evimiz 1+1 6 yaşındaki kız kardeşimle solonda yatıyoruz anne babam çok terbiyesiz hergün içki içip odalarına çekiliyorlar ve malum işi yapıyorlar her türlı ses geliyor odadan duymamış gibi yapıyorum kardeşimin de piskolojisi bozuldu kulaklarını kapatıyor artık sonra odadan çıplak şekilde çıkıyorlar tuvalete giriyorlar duş alıyorlar tuvalet de solonun hemen yanında solonun zaten kapısı yok mutfakla birleşik hersey görülüyor yasları 50 55 hiç utanma alanma yok tuvaletten çıktıktan sonra babam altında şortla üstü çıplak ıslak ıslak solona geliyor tv izliyor iyice azıttı bunlar dün babama bağırdım sen bu yaşta bunları yapmaya utanmıyor musun biz senin pisliğini çekmek zorunda mıyız pis adam dedim sonra gitti bıktım artık bunların terbiyesizliğinden tuvalete giriyorum heryerde kıl var klozetin içindede co ndom var sifonu çekmiş gitmemiş bukadar da terbiyesizlik olmaz ama iyice zıvanadan çıktılar sabah da kardeşim geldi abla annem hamile mi dedi bende dondum kaldım annemle babam konuşurken duymuş annem adet olmadım demiş babama babam da hamile kalmazsın demiş bağıra bağıra balkonda konuşuyorlar çocuk herşeyi duymuş piskolojisi bozuldu kardesimin bunlar sapıttı iyice hiçbirşey de demiyorum ne yapıcam ben bunlarla herşeyi bağıra bağıra söyliyim mi üst katta anannem var en son çare bunların hepsini ona söylemeyi düşünüyorum çeki düzen versinler kendilerine artık uğraşamıyacağim ben artık bunlarla
Anne babam bu yaştan sonra kudurdu iyice azıttılar?