abi valla bıraktım ama şimdi duzeldi tabi basurden kan falan olmuyo once oluyordu ama bu seferde dışkım sıvı oldu yumusak oldu böyle olması saglıklı değilmis bende bilemedim yani kabız olsam dahamı iyiydi diye dusunuyom bazen
Abi sende ben gibi çok çekmissin bu şeylerden😅 Birkeresinde kapkara dışkıladım Ya ette yemiştim acaba migde kanamasımı geçirdim arada o renk olması normal mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Meyveyi bol su yu çok iç yoksa genel cerrahi doktoru seni bekliyor olacak
abi zaten arkadan işiyom gibi yapiom onlari yersem nasil duzelcem
Katılaşma başka bir şey sıvı başka isal deseydin olurdu
ayni sey degilmi ikiside yumusak dıskılama ve ishal
Elma ye
elma katılaştırırmu?
Karın ağrısı ishala muz ve elma kesin çözüm ! bir şey soracağım hemoroid hastası falan değilsin dimi
var hemoroidim
Gerçekten var mı? Ona göre Sana bilgi vereceğim
Ver abi
Hiç ameliyat oldum mu peki
Özelden mesaj atarmısın
Yok kabız olursam oluyor tek
Tam da olay bu işte kabız kalma bol bol yoğurt çorba meyve su bunları eksik etme ekmek az ye turşu yeme citos bilmem kola acur bucur bunları unut
abi valla bıraktım ama şimdi duzeldi tabi basurden kan falan olmuyo once oluyordu ama bu seferde dışkım sıvı oldu yumusak oldu böyle olması saglıklı değilmis bende bilemedim yani kabız olsam dahamı iyiydi diye dusunuyom bazen
Hemoroid apsesi hiç gördün mü sen adamın aklını alır oturur ağlarsın o yüzden genel cerrahi doktoru na uğra
Çatlat falan olur o daha kötü
basur var bende çok yok ama çok fena bir çatlagım var o daha kötü abi genel cerraha neden gideyim? niye oyle dedin dışkıdan mı
tek istegim katı dışkılamak
Bunu yapan zaten hemoroid onun için zaten ishal oluyorsun !!! Zati hemoroid bağırsak ile ilgili başka bir yere bağlı değil bu
Nasıl duzene koycam o zaman abi bide bu hemoroid mukus gibi bişeyde salgılarmı? sümüksü bir yapı
O apse işte akması daha iyi bırak aksın
Doktora git korkma
Apsemi Yoksa mukusmu bilemedim Şeffaf bir akıntı geliyor Bazen sadece sendede oluyor muhdu abi
Apse o sümüksü olan bir şey ta kendisidir
Abi peki adam akıllı dışkılamak için neler yemeliyim
Sana yazdım ya kardeşim
Sen korkuyorsun doktordan hepsi bu gittin doktora doktor eldiveni giydi sürdü vazelini makata dedin anam yandım ,🤣
abi basurden çok sikayet cekmiyorum suanlık ama katı dıskılamak istiyorum tek
Abi sende ben gibi çok çekmissin bu şeylerden😅 Birkeresinde kapkara dışkıladım Ya ette yemiştim acaba migde kanamasımı geçirdim arada o renk olması normal mi
Sıçma ile midenin kaması ne alaka
Özelden mesaj at bekliyorum
Abi miğde kanaması geçirlincr o renk sıçılıyornus
Nerden atılıyo abi bilmiyorum burayı
Profilime gir görürsün
Kanama Ağızdan ve makattan olabiliyor bu durum siyah koyu renkler
Kral potasyum ağırlıklı beslen potasyum olan besinlere bak ulaşabileceğin
et.. (sulu ishal ise acile git bayılabilirsin)
yok be abi sadece yumusak diskiliyorum etten kastın ne bu arada nasil yemek yapip yicem yemek onerisi olarak
pirinç patates ve et ye, lifli gıda ve yağı azalt onun dışında çok yediğin bir hazır ürün varsa şekerleme falan onları bırak
Et ve süt ürünleri, muz
nasil bir et mesela yemek olarak ne yemeliyim
Tavuk, kırmızı et falan
Kebap ye peynir ye öyle şeyler
Katı herhangi bir şey
havyar ve istakoz abi
onlari nerden bulcaz abi
Muz yersen