Ben hergun en az iki otuzbeslik raki iciyorum aliskanlik haline getirdim icmeyince zaman geciremiyorum ve canim cok istiyor sigara gibi, sanirim alkoligim ama cok kilo aldim alkolden birakmak istiyorum nasil birakibilirim taktik versenize
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılhiç yoksa en kötü her gün en az 6 bira.. lakin genelde 35'lik jagermeister ya da 35'ilk chivas regal yanında 4 bira içerim.. aslında alkol kilo yapmaz ben yaklasık 10-11 senedir ortalama olarak en az haftanın 3 günü içerim.. her nerede olursam olayım imkanları zorlarım güney doğuda askerlik yaptım askeriye ye dahi dısarıdaki koruculardan birini ayarlayarak geceleri alkol sokuyordum.. her neyse işte onca yıldır alkol içmeme rağmen 71 kiloyum.. alkolden çok yaknnda tükettiklerin kilo aldırır.. kaldı ki ben genelde mezesiz içerim.. meze ile içeceğim zmnlarda da mezelerimi meyvelerden seçerim.. ayrıca meyvenin içerisindeki şeker sayesinde alkol kana daha çabuk karışır.. bırakma konusuna gelecek olursak inan ben de aynı mücadele içerisindeyim her sabah uynadığımda alkolü bırakıp aynı günün akşamı başlıyorum. :) ama bırakamasamda azaltmaya karar verdim en azından haftada bir c. tesi günleri içeyim diyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sosyal alkoliğim , Alkolizm bir bağımlılık değil yaşam biçimidir , Kilo hakkında birşey diyemeceğim her akşam en kötü halde 5 bira içerim alkolik değilim seviyorum içiyorum kimide çay içer kahve içer herkesin kendi hayatı fakat kilo almanı anlamış değilim mezeyi azalt derim :)
04 Yorumla
+1 yılEve kapat kendini. Ciddiyim bak bende oyleydim bir hafta sevgilimle kendimizi eve kapattik evcilik oynadik gibi dusun iste :D sabah kalk kahvalti yap bulasik yika temizlik yap vs vs. Aradan 1 hafta gecti hadi bira alalim misir patlatiriz film izleriz dedik biralar hala duruyor dolapta gittik soda ictik o gun de hflqkahx
12 Yorumla- +1 yıl
Tut kendini tutabildigin kadar bisi olmuyo
Komalık olduğumdan beri imana geldim tırsıyorum artık. Azraili hissetmiştim resmen.
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
43Cevap
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/YjdvYa.jpg
Alkolü bırakma çok eğlenceli :D21 Yorumla
+1 yıl2*35 =70 ben alkolik değilim ama arada içiyorum ilk başlarda bende bu kafayı her gün yaşamak istiyodum o yüzden her gün içmeye başladım önce bu kafayı her gün yaşamak istememeyi öğrendim sonra alkolü azalttım nerdeyse özel günler haric icmiyorum şu an paran bitince birakabilirsin paran bitmiyosa benim yoldan devam et
00 YorumlaViski al. bir kokteyl karışımı var bende. Kilo aldırmayan ve kafayı yapıp uyutan bir şey.
Onun haricinde crancs diye özel bir tarif var onu vermem :D. Canım çıktı ayar tutturana kadar.08 Yorumla- +1 yıl
Viski ve Likör. Ama likörü bayanlara tavsiye etmiyorum. Bünye hassasiyeti olduğu için metabolizma çok hızlanıyor ve çıplakken bile ateşten yanıyorsun. Çabuk kafa yaşamak istiyosan sek votka içeceksin 2 duble sonra uyuyacaksın. Ama dersen ki ben ağır ağır içeceğim alacaksın bir tane Jhonny Walker Black, içine kafein kokteylini koyacak 1 2 saatte leyla olacaksın.
Amatemde çalışan bir doktorla konuşurken konu buraya gelmişti. Denediniz mi bilmiyorum ancak bunun için ilaçlar dahi var. Zaman kaybetmeyin, yardım alın. 2 35lik çok fazla. Kendinize daha fazla yazık etmeyin.
04 YorumlaRaki surekli icilmez. Bira olsa inanacagim. Ne cigwr kalir, ne bogaz insanda
16 YorumlaBir şişe whiskyi tek başıma içerim ;) ama aylarca içmediğimde olur bu sayılıyor mu?
02 Yorumlaahah 2 otuzbeşlik nerenle içiyon :) 1 bardak içsenız kusarsınız gırdıgınız trıplere bak en kral içici senin içtiğini içiyo :)
01 Yorumla
+1 yılTekel ile alakali ne alkol meted sigara içmem. Çok saçma ve boş bir zevk geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gel ben sana rakıyı bıraktıracam söz
https://i.hizliresim.com/J7Az2o.jpg
Mutfağım..07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYardım sayfasına bak orada daha ayrıntılı yazıyor
- +1 yıl
hep dip var orada..
Cevap sahibi+1 yıl@kertmeyenkele dip derken başganım?
- +1 yıl
torbanın dibi..
- +1 yıl
ya da eşyanın tozu diyeyim.. dip işte.. kelleden yoksun..
Cevap sahibi+1 yıl@kertmeyenkele sen hayatında hiç şarap içtin mi? açılmış şişeye benziyor mu onlar
he canım biri alkolik demiş viski ve puromla selamlar buradan
14 Yorumla
+1 yılhergun icmeye devam edersen yakında karaciğer ayrı eve cıkar
22 Yorumla- +1 yıl
gerçekler :) @ruyasomut
+1 yılHer gun iki 35 lik ! Buna ne can dayanir nede para!! Bence kafada biter olay. İcmicem diyebilmelisin ;) kendini baska seylere vermelisin ;)
17 Yorumla- +1 yıl
O halde devam et :) yakinda issiz kalirsan alkoldende kopmus olursun :))) her gun 70 lik raki icen biri icin isletme sahibinin ne kadar gormezden gelmesi beklenebilirki?
- +1 yıl
Puhahahahha :))) ne diim bilemedim simdi.. Bizim sirketede ugrarmisin bu gidisle? :)
- +1 yıl
Canim tam senlik aslinda :)) yazilim sirketi. Gel sen bence ;) sana yeni bir yazilim yukleriz icinde alkol olmayan bir hayata devam edersin :))))
+1 yılRakı içme viski iç ;) ardından bir vodka bir bira karıştır içkiden soğursun hem nerden buluyon hergün içki parasını -_- ailen yok mu :s
00 Yorumlaulan tek inkar edemeyeceğim özelliğim...
lakabım bile sünger mk12 Yorumla
+1 yılAlkolün taaa anasını hala midem yanıyor alev alev offf offfffffff offffffffffffffff içmicem bir daha
01 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum ama destek Alman gerekiyor sanırım bu durumda
00 Yorumlaalkol yüzünden 16 kilo aldım memur göbeğim çıktı artık
00 YorumlaBalık şalgam kavun peynir inceden sezen aksuu. bir büyük. Yanında sigara.
26 YorumlaHeyt be günde en az bir 70lik rakı ne demek. Helal olsun ne diyim
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu anda içiyorum ama senin gibi değil arada sırada içerim :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben o yönden iyiyim kafam kıyak olunca ağırdan alırım
+1 yılRakı candır. Ama günlük bir büyüğe denk geliyor fazla biraz
00 YorumlaAramızda var mustafa abi ama sen tanimazsin onun yakıtı alkol vodka soluyup amonyak zıçıyo
10 Yorumla
+1 yılbu yaşıma kadar bir damla sürmedim ağzıma çok şükür en azından o haramdan uzağım.
10 Yorumla
+1 yılBende öyleydim kendime yapmayacağım dedim artık içmiyorum öyle. :D
00 YorumlaSağlık konusunda 865 cevap paylaştı. Baya içerim alkolik değilim ama olduğu zaman hayır demem
00 Yorumla
+1 yılOnu aklina getirmeyerek basla yalniz kalma ben bu sekilde astim
02 Yorumla- +1 yıl
Ondaki kasit alkol zaten alkolu aklina getirmicek kadar yogun yasa yani ki hic bir kizi uzmeyelim bence sinirmalak olmaz :=)
+1 yılBira kilo aldırır rakı azdirir :)) bende alkoligim fakat ben hepsini karıştırıyorum bira rakı votka enerji
00 Yorumlaohhh kara ciğer bayram ediyor
11 YorumlaAmetem e yol görünmüş
02 Yorumlasaçma neden ozaman 70 lik almıyorsun direk?
06 Yorumla- +1 yıl
taş içenide gördümde senin bünyen pek kaldımaz gibigeldi sadece ayrıca ha canlı müzik ha klup ne fark eder sonuşta içen aynı olduktan sonra :D neyse sana iyi içmeler ;) ben kendimi bilirim gerisi beni baglamaz istersen fıçıylaaiç sıkıntı olmaz bana bir yararıda yok zararıda :D sadece afiyet olsun diyebilirim ama bu kadar içmemyi istiyorsan tedavi olabilirsin mesela dostum ;)
+1 yılBen bazen sabah bira icerdim :D saglik sorunum yok
00 Yorumla
+1 yılİçme ya boşver Didi iç :D
00 YorumlaAlkol tüketen kızıda ilk defa görüyorum
04 YorumlaHic alkol almadim, gerekte yok.
00 Yorumla
+1 yılHayır alkol kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç kullanmadim, kullanmam da.
00 YorumlaSağlık konusunda 375 cevap paylaştı. Nefesi içki kokan bir kadın. İntihar sebebi :(
02 Yorumlamaşallah iyi dayanıyor mide
00 YorumlaGunde bir 70 raki yeme bizi abla ;)))
02 Yorumlakullanmıyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunah kardesim yapmayin
10 Yorumlaburada yoktur öyle biri.
00 Yorumla
+1 yılne sigara ne alkoll bendeki fizik kmsede yok :)
00 Yorumlabuyurrrrr =) kop kop =)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrakı sana ağır gelmiyor mu
00 YorumlaYArasın :)
00 Yorumla
+1 yılBen varım !
00 Yorumla
+1 yılİçince noluyo sahi
00 YorumlaAmatem tek çare
00 Yorumla
+1 yılİçmem onu.
00 Yorumlaşu an temizim şükür