Pislik muamelesi yapmayın korktuğum için soruyorum detaylar kısmına bakın lütfen?

Benim 2 3 seneden beri ara ara karın ağrım ve yoğun gazım oluyor ama 1 hafta 10 gün sürüyor sonra geçiyor haftalarca aylarca olmuyor sonra tekrar başlıyor. Bu böyle döngü şeklinde devam ediyor. Ve ara ara kabız ishal oluyorum ama çoğunlukla ishale yakın yumuşak dışkılama oluyor ve çok kötü kokulu oluyor bide mukus geliyor. Tuvalete çıkınca tam bosalamama hissi oluyor , sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. Kabız olmadigim halde zor yapıyorum hatta neredeyse yapamıyorum , yapsam bile o an saniyelik rahatlıyorum sonra tekrar tuvalete gitme hissi oluyor. Ama bu ağrılı dönemim geçtiği zaman bütün sıkıntılarım geçiyordu. Bununla ilgili araştırmalar yaptım ve huzursuz bağırsak sendromuyla nerdeyse bire bir uyumlu belirtiler ama şimdiye kadar geçmesi lazımdı hala geçmedi. Sürekli tuvalete çıkmak istiyorum bide yıllardan beri makatta şişlik var basur sanırım. Bir kaç gün boyunca sıkıntı yaşadığım için sürekli , afedersiniz makat kısmına parmak sokarak dışkılama yaptım ve kan geliyor mu diye kontrol ettim ama bir şey yoktu sadece mukus geliyordu. Bugün de parmak yardımıyla yapmaya calistim , hem kan geliyor mu diye bakmak için ama bugün 2 seferde de mukuslu kan geldi. Kanser olabilir miyim 🥺

Pislik muamelesi yapmayın korktuğum için soruyorum detaylar kısmına bakın lütfen?