Güncellemeler
1 yıl
Neyse denicem şansımı annem verir diyor doktorun çok cana yakın olduğunu hatırlıyorum hdndndndnbdnd
Güncellemeler
1 yıl
Her şeyi geçtim doktora sormaya çekiniyorum vshndbs buraya sormasaydım daha iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yazılmaz maalesef
He yazılır hatta tüp bitince o ocakla yemeğini de pişiriyosun 5 ten sonrada düğün salonu olarak kiralayabiliyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hem sahtekar hemde cahil cin olmamışın adam çarpmaya kalkıyon
Ne alaka kandırmaya çalışmıyorum milleti adam çarpmaya kalkıyon lafı senin gibilere denir hayırsız hergele seni. Doktordan gizlediğimiz bir şey yok söylerim yazarsa yazar 😁😁😁😁😁
Hadi lan ordan iş yerini uyutuyosun ya da okulunu hergele olduk eyvallah ta saf olmadık malda olmadık sen kimi yiyon? 🤣
Ya ne alaka ben iznini zaten aldım iş yerinden sınav haftam diyerek işe yeni girdiğim için yinede rapor almaya çalış dedi müdür. Kandırdığım tek kişi müdürün bir üstü oluyor belki ama ondada tek değilim izin veren kişi ile yapmış oluyoruz onu. Onun dışında istediğim kişiyi çarpar çırparım hdhjdndndnd
youtube.com/shorts/x_QMQrZIJ1c?si=0y87Yzs419xoX1kK
,,😁
youtube.com/shorts/QRCmdYsOZRk?si=U0G0No0T0jVr6h7q
Aile hekimine durumunu ifade ederek makul biçimde, nezaketle ricada bulunursan yardımcı olur kanımca. Umarım iyi geçer sınavların :)
Güncellemelerden beynim yandı yeter ya hjhfhfhsf
Kusura bakma zihnimde doktora soracak ortam hazırlıyorum 😢
Ya sorun değil, takıldım sadece, sen de rahat ol lütfen, dürüst biçimde derdini anlatırsan bence yardımcı olur. Çözemezsen haber ver, başka bir yerlerden ayarlamaya çalışırım istersen.
Benim kendi aile hekimi yazmıştı bana. Yıllar önce.
Doktordan doktora değişir. Kimisi veriyor rapor kimisi vermiyor.
Tanidikti , samet hoca kirmazdi hep rapor yazardı 😂
Hayır yalnızca tanıdığın varsa falan keyfi rapor veriyorlar
Suç teşkil eder. Denetleme olursa. Başı yanar.
Yazmıyorlar haberin olsun
Dürüst olursan çok zor
O doktora kayıtlı değilsen yazmaz diye düşünüyorum
Kayıtlıyım kendi doktorun
O zaman hekimin insiyatifine bağlı kimi yazar kimi yazmaz
Yazmaz
Ailen yaninda olursa verirler
Çok zor ama bi dene
Yazılmaması lazım