Okul için rapora ihtiyacım var, hasta olmadığım halde rapor verecek hastaneye ihtiyacım var?

Biliyorsunuz ailemin baskıları yüzünden okul-ev arasında gidip geliyorum ev hapsine alındım resmen. Ve bu yüzden erkek arkadaşımla falan da buluşamıyorum onu çok özledim oysaki :(
En azından 1 gün okula gitmeyip onunla buluşmak istiyorum dersler zaten boş geçiyo bir kaybım olmaz.

Ama sorun şu ki benim devamsızlığım 9 gün.
10 gün olduğunda sınıfta kalıyorsun bu yüzden 1 gün bile devamsızlık yapma şansım yok.
Bu yüzden hastane raporu almak zorundayım ama hasta olmadığım halde rapor verirler mi bana?
Özel hastaneye de gidebilirim problem olmaz, orda daha anlayışlı davranırlar gibime geliyor. Ama yine de işimi garantiye almak zorundayım çünkü rapor vermezlerse sınıfta kalıcam.

İstanbul beylikdüzünde yaşıyorum arkadaşlar çevremde hasta olmadığım halde bana okul için rapor yazabilecek bir hastane klinik vs. var mı biliyorsanız lütfen söyleyin. Para konusunda sıkıntım yok para verebilirim yeterki rapor versinler bana.
Acaba kadın doğuma gitsem çok regl sancım var desem rapor verir mi bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hatırlatma yapıyım raporu almaya tek başıma gidicem annemle falan değil
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım ¡¡¡¡¡¡
Okul için rapora ihtiyacım var, hasta olmadığım halde rapor verecek hastaneye ihtiyacım var?