Gerçekten böyleyim. Uyku düzenim zaten yok. Hiç uyumasam beynim neden uyumuyorsun demeyecek gibi. Halinden memnun. Sürekli ayık gezeyim istiyor. Sürekli dalıyorum bir şeyleri unutuyorum sebebi nedir sizce?
Çok zayıf birisi misin. Stres altında misin, uyumadan önce tv, telefon gibi şeyler ile fazlaca vakit mi geçiriyorsun, geceleyin bir şeyler öğreniyor musun yani ders çalışmak bilgi öğrenmek bunlar beyni aktif tutar uyku moduna geçirmez, kafein alimin çok mi, hareketsiz bir yaşamın var mı? Bu dedikleriminden bir kaçı varsa eğer uyku sorrynu yasabilirsin. Kurtulmak icinde, geceleyin tablet telefon uzakliktayim durup mümkünse uçak moduna alıp wifi kapat. Gündüzleri spor vs. Yapmaya calis, yogurt avocado, semizotu, ceviz, incir hurma bunları tüketmeye çalış, kafeinden de uzun süre uzak kal
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Telefonla fazla vakit geçiriyorum ve beynim gece daha aktif gibi gün içerisine göre. Kafein de çok fazla almıyorum. Telefonu bıraksam da en az yarım saat uyuyamıyorum. Çare doktor gibi
O zaman o hissi dinle çünkü ruh rahatsız olduğunda bu bedene yansır artık fark ett bende buradayım der gibi. İnşallah güzel bir başlangıç olur senin için 🩷
Ruh ve bedenle alakalı şeylerle alakam yoktu çok fazla bilmiyordum ama çok fazla ilgimi çekmeye başladı son zamanlarda. Bu dediğin beni etkiledi. İnşallah öyle olur teşekkürler.