10 10 bucuk gibi ettim kahvaltı bi de 3 gibi b filtre kahve ile bi dilim tiramisu yedim akşam yemeğin 5 5 buçuk gibi yemem normal mi yoksa beklemeli miyim daha fazlaa
Çok acıkmadım ama yemek yemek de istiyorum
10 10 bucuk gibi ettim kahvaltı bi de 3 gibi b filtre kahve ile bi dilim tiramisu yedim akşam yemeğin 5 5 buçuk gibi yemem normal mi yoksa beklemeli miyim daha fazlaa
Çok acıkmadım ama yemek yemek de istiyorum
Merhabalar hanımefendi
Genellikle tavsiye edilen öğün arası en fazla 4-5 saat olmasın daha sağlıklıdır ara öğünler ile yemek yemek daha az kilo alımı yapar.
Cevap
1Cevap
Bu sekilde daha cok yersin aksam sık sık az az ama saglikli yemen gerekiyor mesela tiramusu yerine guzel bir diyet ogunu yiyebilirdin
Yok aslında diyet yapmıyorum ama kilo almak istemiyorum ve bu ara normal mi diye merak etttim kısa mı veya diye
Öncelikle kahvaltı edilmez yapılır etmek daha köylü bir ifadedir lütfen yaptım diyin
Tesekkur ederim yeni bir şey öğrendim ama bunlar pek önemli değil benim için özellikle bu sitede, burası öylesine bir site sonuçta sorum da oylesine bir soru köylü gözükmek sıkıntı değillll
Burası için demiyorum zaten normal hayatta da kahvaltı ettim dediğinde karşıdakinde iyi bir imaj oluşturmazsın aynı şekilde banyo ettim de denmez bunlar yapılır
Anladim haklisin
Yahu arama lan ne alaka karşına çıkarsa yersin süreyi sen belirlemezsin miden belirleR
Yaa her saat ye niye takıyorsun 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?