AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
el titremesi
Bende var ve uyusmada oluyor
Uyuşma his kaybı görmede Problem gibi
Sadece görme sorunum yok diğer her şey var
Benimde her yerime vuruyor sadece gözüme vurmadi şimdiye kadar
Sende ms hastası misin
Evet
İstersen özelden konuşalım detayli
Gizkisij ama
Bekleyin çıkim gizliden
Yazabilirsiniz
Istek attım ben yazamıyorum siz yazarkisiniz
Yazdim
Maç sonucu
🤣🤣🤣🤣
Neye güldün hajhaa
Ayy siz erkekler ya canım ms hastalığından bahsediyorum
O ne demek
Knk hastalık işte ya
Kankan değilim senin
Of okey
Pfff of
İstemsiz el titremesi
Evet var
Ayaklarda uyuşukluk güçsüzlük
El titremesi dediğim böyle hafif değil bayağı bayağı hissedilir görülür derecede
Evet ama daha çok ellerde uyuşukluk özellikle sağ elimin sol tarafında aşırı oluyor
Full elde değil ama parmaklarda oluyor
Bir Nörolojiye gitmeni öneririm.
Ama şiddetli değil titreme
Nörolojiye gidin.
Değil-dir ama
Bunu bilemezsiniz.
Peki senin belirtilerin neydi
ben MS değilim hemşireyim
A öyle ya bende 9 ay önce felan başladı ilk baş dönmelerim oluyordu şiddetli şekilde başım döndüğü sırada elerinde ayaklarında başlarımda vs full hissizlik ağırlık oluyordu daha sonra yazın ellerimde titremeler olmaya başladı suandada uyuşma oluyor ve sadece bi kere yaşadım yüzümün ve vücudumun sağ ttarafında sıddetli ağrı oldu ve suandada sağ elimin sol tarafında uyuşma oluyor sence nedir ya bu pek ms gibi değil ve değildir insalah
Bu saymış olduğun rahatsızlıklar bir anda değilde aşamalı olarak ve gitgide artarak mı oldu peki
Evet ilk başta sadece baş dönmelerim oluyordu ama yum vücudum hissizlesiyordu şu an ellerdimdede uyuşma olmaya başladı basta bu yoktu
Bir şeyler olduğu kesin, ama MS mi yoksa farklı bir rahatsızlık mı bunu buradan söylemem çok zor bence bir hastaneye kesinlikle gidin.
Ya ben psikolojiktir diye psikiyatriye almıştim çünkü arada sesler ve olmayan seyelr görüyordum o gerekli yönlendirmeye yapicaktir degilmi
Sıralamayı yanlış kurmuşsun önce hastaneye gidersin bir rahatsızlığın var mı ona bakarlar bir şeyin yoksa psikiyatriste sevk eder diyelim MS sin psikiyatrist sana ne yapabilir? Bence sen hasta olmaktan korkup çekindiğin için kafanda psikolojik olarak avutup psikiyatriste gitmek istiyorsun ama sana sadece şunu söyleyebilirim 14 yıllık hemşireyim bu psikolojik bir rahatsızlık değil.
Ya şöyle aslında bi kaç hafta önce okulu bıraktım ailemden bu yüzden götürmek istediler aslında daha hiç gitmiyordum psikiatri bi mr vs cektiremezmi ya da aileme nörolojiye götürün demezmi kusura bakmayın çok soru sordum
Tıpta öncelik fiziksel tedavidir bir sıkıntı hissettiğinizde önce bunu hastaneye giderek çözersiniz sorunun gerçekten bir rahatsızlık mı yoksa psikolojik bir sorun mu olduğuna doktor karar verir, eğer bir hastalıkla tedavi eder, psikolojik bir durumsa psikiyatriste sevk eder.
Biz sanırım tersini yaptık psikiyatri sevk etmezmi yani
Sevk yetkisi Tıp doktorunda olur, psikiyatristte değil. Randevunuzu iptal edin ve bir hastaneye gidin.
Direk ilacmi yazar offf diyemem ben şimdi ya neyse yapicak bir şey yok ya
Psikisytri
Psikiyatristin sana diyeceği şey şu
Hastaneye gittin mi?
-hayır
-önce hastaneye git sonra bana gel.
Psikiyatri hastanede zaten ama der yani derse götürür babam
Neyse çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Rica ederim geçmiş olsun
Son bir şey sorudayım şimdi psikiatri beni sevk etmezmi nörologa
Ms nedir
Hastalik