Sağlık Hastalansanız Çorba yapanınız var mı? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Güncellemeler1 yıl Ben gibi kendi çorbasını kendi kaynatanlar da ne çok Hastalansanız Çorba yapanınız var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Leopar07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Senin yaptığın çorbayı pek beğenmedim ama belki de hastaydım ondan tam tat alamadım... 1 7 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Zalıma bak zalıma nasıl girdi çalıma :DÇorba yapsam tek yudumu iyileştirirdi seni Leopar07 1 yıl Yok ya tuzu falan da az olmuş, sulu değil çok taneli kıvamı yoğun :D encokbensorarım 1 yıl Seni hastalık öldürmez. Leopar07 1 yıl Beni çorban öldürdü zaten... encokbensorarım 1 yıl Yok ben öldürürüm ben.Kafana koyduğum elmaya gözleri bağlı Pıçak atarak Leopar07 1 yıl korktum ben okey sdf encokbensorarım 1 yıl Haa şöylee
İkide1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Bir iki hapla işi çözüyorum. Kalkıp çorba yapamam. :)) 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kendi çorbamı kendim yapar, içerim, içine de bolca limon sıkarım 1 0 Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 463 cevap paylaştı. Merhabalar hanımefendi Kendim yapmaktayım. Tek başıma yetiyorum kendime. 1 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Keşke . Yalnız yaşıyorum ben şüan hastayim napacagimi bilmiyorm 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. En kral mercolar bende 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu anda aramız limoni. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl şu an için yok ama yapacak elbet 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Evet var 1 4 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Şanslı Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Annem yapıyor mecbur 😅 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Bizim valide mutfağı tanımıyor sen yine de şanslısın :D Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😅😅 Yorumla
İsimsizkullanıcı23 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yok maalesef 1 2 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Sen kardeşim saylanırsın çorba kolay. Yorumla İsimsizkullanıcı23 1 yıl Allah razı olsun bacım sagolasın Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 776 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Senin yaptığın çorbayı pek beğenmedim ama belki de hastaydım ondan tam tat alamadım...
Zalıma bak zalıma nasıl girdi çalıma :D
Çorba yapsam tek yudumu iyileştirirdi seni
Yok ya tuzu falan da az olmuş, sulu değil çok taneli kıvamı yoğun :D
Seni hastalık öldürmez.
Beni çorban öldürdü zaten...
Yok ben öldürürüm ben.
Kafana koyduğum elmaya gözleri bağlı Pıçak atarak
korktum ben okey sdf
Haa şöylee
Bir iki hapla işi çözüyorum. Kalkıp çorba yapamam. :))
Kendi çorbamı kendim yapar, içerim, içine de bolca limon sıkarım
Merhabalar hanımefendi
Kendim yapmaktayım. Tek başıma yetiyorum kendime.
Bir bendim bide kendim
Oda çok üşengeç
Bittim tükendi
Yok kendi başımayım
Keşke
. Yalnız yaşıyorum ben şüan hastayim napacagimi bilmiyorm
En kral mercolar bende
Evet ben kendime çorba yapıyorum
Şu anda aramız limoni.
Yok ya. Kendim yapıyorum
şu an için yok ama yapacak elbet
Canım anam var