Sağlık Hastalandığınızda çorba yapanınız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Gözümü açıp şööööyle baksam etrafıma kimi görürüm? 🤨 Yoksa kendi başınızın çaresine mi bakıyorsunuz benim gibi? :) Hastalandığınızda çorba yapanınız var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kendim yapıyorum 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Kaç gündür hastayım hazır yemekten nefret ettim keşke çorba yapanım olsaydı canım da Bi istiyor ki 3 19 Yorumla Soran +1 yıl Hazır et suyun falan yok mu dondurulmuş? Çok hızlı çorba yapılır 😅 Yorumla mertcanturk +1 yıl Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🙏☘ Yorumla u Shivers +1 yıl @mertcanturk çok teşekkür ederimEt suyum yok ben öyle şeyler içemem 😂 anam beni pariste doğurdu Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Geçmiş olsun abla kendine çok iyi bak 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Hızlı iyileşmek istiyorsan vitamin ve protein içeren besinler tüketmelisin o zaman. Yorumla 45nikinik35 +1 yıl İkinize de yaparım 😇 Yorumla u Shivers +1 yıl @Barış_LonelyForever teşekkür ederim canım 🏵 Yorumla u Shivers +1 yıl Onları içiyorum iyi oldu hatırlattığın propolis c vit deposunu içeyim şimdi Yorumla mertcanturk +1 yıl Rica ederim 🙏☘ Yorumla u Shivers +1 yıl @45nikinik35 teşekkür ederim 😄❤ biri ben diğeri kim? Yorumla Soran +1 yıl Bana galiba 🥲 Yorumla 45nikinik35 +1 yıl Hasta olan herkese yaparım sıkıntı yok :) Yorumla Soran +1 yıl @45nikinik35 teşekkürler ☺️ Yorumla 45nikinik35 +1 yıl Rica ederim herkes dikkat etsin çok büyük salgın var ☹️ Yorumla Soran +1 yıl @45nikinik35 salgın olmasaydı hasta olur muydum hiç 🥲 Yorumla u Shivers +1 yıl Evet koronanın evrimleşmşş hali diyorlar korona geçirdim halt etmiş bunun yanında 😀 yapıştı mı bırakmıyor Yorumla u Shivers +1 yıl Aa sen de mi hastasın Hard sana da çok geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl @Shivers teşekkür ederim. 🥲 Yorumla 45nikinik35 +1 yıl Bilmiyorum ki üzülme ya 🥺 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendim iyileşiyorum ben ortalığı 52 ye çevirmiyorum hjgjfjf 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz öyle mi yapıyoruz len o ne demek öyle sjdnsk Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kanka ikitelli’de bir kelle paça mekanı var aklını yersin aklını 🤤 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Gidelim kankaaaağ 🥲 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sabahın köründe gitmek gerekıyor la. Ama bende kalırsın sabah erkenden gideriz sıfır sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Olum kaç gündür yalnız başımayım hastayım hiç uğramadın ayıp lan 😂 neyse anam gelir 2 güne ki o zamana kadar da iyileşirim. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ayıp deme lan aklıma tuhaf seyler gelıyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Snsnskdm töbeee Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 10 11 yıldır yalnız yaşıyorum. Ortalama 15 senedir hiç hastalanmadım. Ama hastalansaydım da anneciğim gelir yapardı çorbamı...💛 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 457 cevap paylaştı. Kaç gündür hastaydım ablam ya da yeğenim yaptı yemeklerimi ve evimin işlerini sağolsunlar yalnız birakmadilar 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. hastalandığımda çorba yapanım yok. eşim yapmaz. dışarıdan söyler yemek... 1 0 Yorumla
Çokçamuhabbet Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde ben hasta olanlara yemek yapıyorum nxnxncncncnc 1 1 Yorumla Çokçamuhabbet +1 yıl Ama yapanımda var Yorumla
Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hasta olduğum zamanlar kendi başımın çaresine bakıyorum genellikle. 1 0 Yorumla
45nikinik35 Takip Et Xper 6 Yaş: 88 , eic 99% +1 yıl Annem var canım annem 😇 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel :) Yorumla
Kafkasyaprensesi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Ben hasalandığımda yemek yemiyom😅 1 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Kendi söküğümü kendim dikiyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Evet annem var 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Annem 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 731 cevap paylaştı. Evet, var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendim yapıyorum
Kaç gündür hastayım hazır yemekten nefret ettim keşke çorba yapanım olsaydı canım da Bi istiyor ki
Hazır et suyun falan yok mu dondurulmuş? Çok hızlı çorba yapılır 😅
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🙏☘
@mertcanturk çok teşekkür ederim
Et suyum yok ben öyle şeyler içemem 😂 anam beni pariste doğurdu
Geçmiş olsun abla kendine çok iyi bak 🌸
Hızlı iyileşmek istiyorsan vitamin ve protein içeren besinler tüketmelisin o zaman.
İkinize de yaparım 😇
@Barış_LonelyForever teşekkür ederim canım 🏵
Onları içiyorum iyi oldu hatırlattığın propolis c vit deposunu içeyim şimdi
Rica ederim 🙏☘
@45nikinik35 teşekkür ederim 😄❤ biri ben diğeri kim?
Bana galiba 🥲
Hasta olan herkese yaparım sıkıntı yok :)
@45nikinik35 teşekkürler ☺️
Rica ederim herkes dikkat etsin çok büyük salgın var ☹️
@45nikinik35 salgın olmasaydı hasta olur muydum hiç 🥲
Evet koronanın evrimleşmşş hali diyorlar korona geçirdim halt etmiş bunun yanında 😀 yapıştı mı bırakmıyor
Aa sen de mi hastasın Hard sana da çok geçmiş olsun
@Shivers teşekkür ederim. 🥲
Bilmiyorum ki üzülme ya 🥺
Kendim iyileşiyorum ben ortalığı 52 ye çevirmiyorum hjgjfjf
Biz öyle mi yapıyoruz len o ne demek öyle sjdnsk
Kanka ikitelli’de bir kelle paça mekanı var aklını yersin aklını 🤤
Gidelim kankaaaağ 🥲
Sabahın köründe gitmek gerekıyor la. Ama bende kalırsın sabah erkenden gideriz sıfır sıkıntı
Olum kaç gündür yalnız başımayım hastayım hiç uğramadın ayıp lan 😂 neyse anam gelir 2 güne ki o zamana kadar da iyileşirim.
Ayıp deme lan aklıma tuhaf seyler gelıyor 😂
Snsnskdm töbeee
10 11 yıldır yalnız yaşıyorum. Ortalama 15 senedir hiç hastalanmadım. Ama hastalansaydım da anneciğim gelir yapardı çorbamı...💛
Kaç gündür hastaydım ablam ya da yeğenim yaptı yemeklerimi ve evimin işlerini sağolsunlar yalnız birakmadilar
hastalandığımda çorba yapanım yok. eşim yapmaz. dışarıdan söyler yemek...
Genelde ben hasta olanlara yemek yapıyorum nxnxncncncnc
Ama yapanımda var
Hasta olduğum zamanlar kendi başımın çaresine bakıyorum genellikle.
Annem var canım annem 😇
Ne güzel :)
Bir anacım var başkada kimse yok
Ben hasalandığımda yemek yemiyom😅
Ne çorbası bütün gün yataktan kalkmam
Kalktım kendim yaptım çorbamı
Kendi söküğümü kendim dikiyorum
Hayır her şeyimi kendim yaparım
yok. çorba da içmem zaten hastalanınca
Kendime kendim bakıyorum
Çoğu zaman olmuyor ama şu an var.
babam ve anamdan başka kimse yapmaz