Sağlık Hastalanınca çorba yapanınız var mı? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Selamlar 🐼Haslalıktan kırılıyorum ama bakanım yok ahey ahey ahey kdkddk 🤧🤧 Hastalanınca çorba yapanınız var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef.. geçmiş olsun 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkürler 🍁
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben de hastalıktan kırılıyorum, kapmışım şifayı, yok yahu kendime kendim bakacağım. 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Geçmiş olsun 🍁 1İnciTanesi +1 yıl Teşekkür ederim🌷
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Şu an için çorba yapanım yok genelde ben çorba yapan olurum geçmiş olsun 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkürler 🍁 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sadece annem var. Her ne kadar sürtüşsekte iyi ki var. 1 0 Yorumla
sevilay0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl tarhana of of misss tabiki yspıyorum. Bana benden kıymetli bakan yok 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Kanka evde olsam bende yapardım kendime kesinlikle kendi kendime daha iyi bakabilirdmmm Yorumla sevilay0 +1 yıl Yurtta mı kalıyorsun Yorumla
Querencia7777 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl C vitamini vs alıyorum maalesef evde değilsem benim de bakanım yok :')) 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Benim de aynı şekilde Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Getir saolsun. Ne söylesen getiriyor 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Sorma sorma djdjd Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl YokkkGeçmiş olsun 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkürler 🍁 Yorumla Cooldusunce +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Annen baban da yapmıyor mu 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Evde değilim ki !!! Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Nerdesinnn tatliş Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Konum at. Kazan kaynatalım🤣 1 4 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Mercimek olsun ama dkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo sana bir şifalı mercimek yaparım ki. Bir kaşık al zımba gibi bomba gibi olursun. Bombastik olursunn. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa ban bu da şarkım. Aklima geldi 😂😂www.instagram.com/.../?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ== Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 😂😂 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl kolay kolay hasta olmam ya çok şükür. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseye söylemem kendim yaparım 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Annem var neyseki 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl En güzeliiii Yorumla
Suskun_Birisi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Var bizim şirketin aşçısı 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Aman kıymetini bilinnn Yorumla Suskun_Birisi +1 yıl Parasıyla değil mi :) Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Evett 1 14 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Eeeee Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Eeee? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Lan evet dedim beğendin yorum yap yorum Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Niye sordun mk yorumun yoksa Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Pardonda evetin nesine yorum yapayımKaldı ki terbiyeni takınıp yorum yap Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sen kimsin Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bana terbiye öğretecek hattını bil Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 30 yaşına gelip hala karşısındaki ile saygı çerçevesinde konuşmayı beceremeyen birine tabiki ben terbiyeyi. öğretemem:)) Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 35 canim Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Verdiğim cevapta takıldığın nokta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösteriyor dkdkdk Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yaaaa ergenle ugrasamam işine bak Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Buyu önce Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Burdan bakınca kimin ergen olduğu belli oluyor ama neyse dkdkd duygularımız aynı lütfen sende işine bak Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl tamam yaa defol Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 370 cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok şükür anam var 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. var, annem <3 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır yok maalesef.. geçmiş olsun
Teşekkürler 🍁
Ben de hastalıktan kırılıyorum, kapmışım şifayı, yok yahu kendime kendim bakacağım.
Geçmiş olsun 🍁
Teşekkür ederim🌷
Şu an için çorba yapanım yok genelde ben çorba yapan olurum geçmiş olsun
Teşekkürler 🍁
Sadece annem var. Her ne kadar sürtüşsekte iyi ki var.
tarhana of of misss tabiki yspıyorum. Bana benden kıymetli bakan yok
Kanka evde olsam bende yapardım kendime kesinlikle kendi kendime daha iyi bakabilirdmmm
Yurtta mı kalıyorsun
C vitamini vs alıyorum maalesef evde değilsem benim de bakanım yok :'))
Benim de aynı şekilde
Getir saolsun. Ne söylesen getiriyor
Sorma sorma djdjd
Yokkk
Geçmiş olsun
Teşekkürler 🍁
Rica ederim
Annen baban da yapmıyor mu
Evde değilim ki !!!
Nerdesinnn tatliş
?
Konum at. Kazan kaynatalım🤣
Mercimek olsun ama dkdkdk
Oo sana bir şifalı mercimek yaparım ki. Bir kaşık al zımba gibi bomba gibi olursun. Bombastik olursunn.
Aa ban bu da şarkım. Aklima geldi 😂😂
www.instagram.com/.../?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ==
😂😂
kolay kolay hasta olmam ya çok şükür.
Var şimdilik Allaha şükür
Olmalıydı bu yaşa kadar
Kimseye söylemem kendim yaparım
Annem var neyseki
En güzeliiii
Var bizim şirketin aşçısı
Aman kıymetini bilinnn
Parasıyla değil mi :)
Evett
Eeeee
Eeee?
Lan evet dedim beğendin yorum yap yorum
Niye sordun mk yorumun yoksa
Pardonda evetin nesine yorum yapayım
Kaldı ki terbiyeni takınıp yorum yap
Sen kimsin
Bana terbiye öğretecek hattını bil
30 yaşına gelip hala karşısındaki ile saygı çerçevesinde konuşmayı beceremeyen birine tabiki ben terbiyeyi. öğretemem:))
35 canim
Verdiğim cevapta takıldığın nokta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösteriyor dkdkdk
Yaaaa ergenle ugrasamam işine bak
Buyu önce
Burdan bakınca kimin ergen olduğu belli oluyor ama neyse dkdkd duygularımız aynı lütfen sende işine bak
tamam yaa defol
Yokk
Annem yapıyor
Hayır yok.
Benim yok
Var maşallah çok var
Çok şükür anam var
Bazen annem yapar
var, annem <3
Yok tekim