AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmişte yuksek seviyede b12 eksikligim vardi igne tedavisi ile normallestim. Dikkat etmek gerekli buyuk sorunlar yaşatabilir
Ya bende pek bi belirti yok ama kollarda bacaklarda falan uyusmalar oluyor acaba ondan mi ve goguste sıkışma yapar mi
Ilk firsatta bir kan tahlili yaptir bence ne olur ne olmaz kafan rahatlar
Demir eksikliğim var ilaç kullanıyorum daha dün başladım
Ya benim bacaklarmda kollarmda falan uyusma oluyor bolgesel zaman zaman acaba b12 mi diye dusundum kalbimde sıkışıyor ama bazen
Canım olabilir ben neler neler yaşadım çarpıntı, kalp teklemesi, tansiyonun çok yükselmesi, bayılacak gibi olma, nefes alamam, sol kol ağrısı, sol bacak ağrısı ve omuz ağrısı, sırt ağrısı daha bir çok şey var dün mesela azrail geldi sandım🤦🏻♀️Oturuyordum birden karnımın sol tarafında bişey küt küt öyle bir atıyorki yerinden çıkacak 5 dk sürdü sonra beynimde dolgunluk hissettim bişey bir anda beynime sıçradı sanki kan akışı durdu Bilincim gitti ben çırpınmaya başladım... Bunlar stresten işte... Bakıyorlar kalbime bişey çıkmıyor sadece kalp kapağımda çökme ve üfürüm var ilaç kullanıyorum bunlardan dolayı da olabilir şimdi kan basıncı düşüren ilaç verdi... Yani demek istedigim korkma ciddi seylet olmuyor genelde kalp hastalığı ilk başlarda belirti vermez bu yüzden ilerler benim arkadaşlarımda ful bu hastalıktan var hepsi pskiyatriye gitti ama için rahat etmesi gerekiyor doktkra gidersin ekg, eko, kan tahlili bakar anlar zaten kan bile yeterli aslında kalp krizi riski var mı ya da vitamin eksikliği var mı bakıyorlar mesela bende demir eksikliği var dün ilaca başladım daha yeni başladığım için bişey göremedim ama sende başlarsın düzelir
Ben keşke beynime baksaydılar diye düşünüp stres yapıyorum
Beyninde alakali hicbir sey yok aslinda sirf kuruntu olsun diye beynin kendisi uretiyor bunlari cok iyi anlyrm seni icin rahat etsin hicbir sey yoktur insallah demir eksikligide tansiyonu yükseltir diye biliyorum. Bana eco yapıldı evet ama bir sey çıkmadı doktor bir sey yok dedi
Folikasit eksik bende o da b 12 vitamin grubuna girer.
Bende de bi ara o eksikti evet bekrtikeri benzee
R...
Yorgunluk midede şişlik sürekli uyku hali. Onun için bol bol ıspanak yiyeceksin yeşillik tüketeceksin. Dün kan verdim e nabız dan baktım yine aynı şey bugün işe gitmeden önce anneme dedim pazardan ıspanak al yemeğini yap dedim. İnşallah eve varırsam ıspanak yiyeceğim bide sizde hamilelik süreci var mı?
Hayir yok ben vitamin kullanmstm düzelmişti deger
Hmm ama dediğim gibi bol bol yeşillik tüket. Çarpıntın filan var mı
Şu an gecti benm folik asit en son 3 e düşmüştü sonra ilaclarla 20 oldu ama Şu an sanki b12 eksik gibi ve evet çarpıntı yapiyr snde oluyor mu f. a. eksikken de oluyordu
şu an hepsi var. Beslenmeye dikkat ediyorum koladır enerji içeceği filan uzak duruyorum
Evet ya dikkat etmek lazm emilimden kaynakli da düşüyor olablr gecmis olsun cok
Evet ağız içinde yara çıktı mı hiç
Valla Şu an yok o zmnda yoktu galba
O zaman dişçinin yolu gözüktü. Veya cildiye mi gitsem
Yok b grubu vitamin eksiklikleri bunu yapiyormus duymustm istersen bi saglik ocagina sor onerirlerse gidersb
Yarın gideyim tekrardan
Evet gecmis olsun cok
Teşekkür ederim
Rica edrm verdn mi kan tahlili
Vallahi bugün sabahtan gittim işe normalde gece vardiyasına gidecem
Aa kolay gelsin
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Siz nasıl oldunuz?
Ayniyim hâlâ siz
Aynı akşam saatleri olunca üstüme bir hüzün kaplıyor
Yaaa dimi evet
Hep beslenme. Hocam hep derdi petrolü kontrol eden ulusları kontrol eder gıdayı kontrol eden insanlığı kontrol eder.
O kdr dogru ki
Evet
Unutkanlık var bende. Sanırım. B12 den
Ya benim bacaklarmda kollarmda falan uyusma oluyor bolgesel zaman zaman acaba b12 mi diye dusundum
B12 iğnesi yaptırmalısın. Ama yine de doktor kontrolü şart. Elde uyuşma vardı. Kts tanısı koydular. B12 iğnesi ile geçmişti
Çok şükür hiç bir şeyi unutmuyorum
Ben.
Ya benim bacaklarmda kollarmda falan uyusma oluyor bolgesel zaman zaman acaba b12 mi diye dusundum kalbimde sıkışıyor ama bazen
Bence bunun B12 ile alakası yok.. En iyisi gidip tahlil yap başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Ben de olmuyo bu dediklerin
Senin b12 eksikligin var mi? Degerin kac acaba cogu kise oluyormus aslinda ama belki dedgn gibi başka bir seydir
Evet bende var ama değerini bilmiyorum yarın gitcem bakcam
E nabzdan bakablrsn aslinda
Bilmiyorum bakmadım hiç
Sor bacım
Hangisi eksik
B12
Ya benim ellerimde kollardm bacaklarmda uyusmalar oluyr ara ara bu ondan midir sende boyle bir belirtisi oldu mu
Kanka o vitamin eksikliğinden değil de kansızlıktan olabilir kan değerlerini bir ölçtür
Kansizlik yok gibi basim falan da dönmüyor
Kanka sen bir detaylı kan ver en azından aklında soru işareti kalmasın
Tamamm yani bunlar sende olmadi
Kanka bende aşırı unutkanlık ve sürekli sinir vardı
Unutkanlik bende hep var da bunlar da genelde b12 eksikligi diye gectgi icin sormak istedm teşekkür ederim
Buyur
Hangisi eksik
🤦
Nolduu
Yook