Geçmişte iğne batması yaşadım testlerim temiz ama otobüse falan biniyorum o tutunacak yerlerden tutuyorum düşünüyorum ya eli kaniyan hivli briis dokunduysa diye bugünde elim catlakti soğuktan dolayı otobüs tutacağından tutum aşırı korktum psikiyatriye gidiyorum zaten ama bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Bir bisiklet alıp veya ehliyet almayı düşünüyorum cidden kafayı yedim iyice
Ben KS de aktif sayılırım. Sen bu şekilde çok soru sordun. İnsanlar yorumlarda seni rahatlatmaya çalıştı ama sen sormaya devam ediyorsun. Ben yorum yapmıyordum ama bugün dayanamayıp yorum yaptım. Olumsuz düşünürsen olumsuzluklar üst üste gelir biraz daha rahat olmalısın
Bn hemşireyim ve iğne batmasını günde kaç kere yaşıyorum basit bişey değil korkulacak bişey de değil öyle derinden içeriye girecek bişey de değil ciddi temas etmesi lazım oda kolay değil boşuna hayatını dar ediyorsun kendine
Ben maalesef istifa ettim o olaydan sonra psikolojim bozuldu bilmiyorum cidden böyle olmak istemezdim sevdiğim insanlara bile tedbirli yaklaştım test zamanlarına kadar bir kere batti ama hayatım alt üst oldu dalga geçti insanlar küçücük çocuktan da korkacaksan snei hemşire yapanları sorgulamak lazım dediler
Büyük ihtimalle OKB artı travma sonrası stres bozukluğu efsane bir karışım burnumdan geldi 3 ay yemin ederim sizde dikkatli olun kesinlikle kimin ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta teşekkür ederim en azından rahatladım ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablaaaaa nasılsın cevap ver seni düşünüyorum, halin keyfin nasıl
Bence Senin ciddi anlamda bir destek alman gerekiyor. Öğlen sorduğun sorudan aldığın cevapları unutup yeniden duymak istiyor olman ciddi bir durum
Maalesef tuzu kuru tipler anlamaz benim psikolojimi hiv fobisi yüzünden intihar eden insanlar var dünyada adam negatif testi inanamıyor intihar ediyor
Bu kadar ince düşünürsen hayatı kendine zindan edersin
Korumasız ilişki yaşayanlar takmıyordur iğnesi batan hasta da küçük çocuktu zaten hiv ihtimali aşırı düşük
Yemin ederim ölü gibiyim bende mutlu olmak istedim sadece
Hastalık hastası diye bir laf var ya bunun benzeri var sende. Kendi kendine dert çıkartmışsın. İlaç kullanmak iyi gelecektir
Umarım zaten bulaş yolu belli cinsellik yaşamadım etmedim kanama falan da olmadı elimde kan falan da değmedi zaten
Ben KS de aktif sayılırım. Sen bu şekilde çok soru sordun. İnsanlar yorumlarda seni rahatlatmaya çalıştı ama sen sormaya devam ediyorsun. Ben yorum yapmıyordum ama bugün dayanamayıp yorum yaptım. Olumsuz düşünürsen olumsuzluklar üst üste gelir biraz daha rahat olmalısın
İlaç tedavisine başlarım hemen umarım dayanamıyorum cidden istem dışı oluyor vesvese hali yoruyor beni zaten
Bazı hastalıklar için ilaç gerekiyor. Merak etme daha iyi olursun
Umarım otobüsü sıkça kullanıyorum o yüzden
Hangi ilaci kullanıyorsun?
Daha başlamadim yeni gittim büyük ihtimalle sonraki muayene de verecek doktor
Ilaci kullaninca düzelirsin merak etme
Tuttuğum yerde kan lekesi falan yoktu zaten
Nereden battı şu iğne parmağıma hayatımı mahvetti
Ah benim güzel kizim. Korkarak yaşarsan hayatı kaçirirsin dert etme akişina birak küçüğm
Arkadaşlarimin eline kan tüpündeki kan döküldü eldivensiz onlar ben kadar takmıyor bir de iğnesi batan hasta çocuktu hani büyük falan değildi
Allah seni ne etmesin ya cayi püskürttüm
C
Neden
Güldürdün beni ya
Küçük çocuktu diye mi hasta
Ay sana güldüm ben ya hayatj yaşayamiyorsun degil mi korkularin yuzunden
Evet iğne olayından sonra alt üst oldu hayatım hiv ihtimali yüzünden
E bir erkekle nasil seviseceksin boyle bir korkun varsa
Yapmayacağım
Hayda niye
Bulaş riski olmayan durumda bile kafaya taktım küçük çocuktan korktum sen düşün gerek yok aseksuellik iyi
Masttami yapmiosun
Hayır hiç yapmadım
Aaa şok oldum ya
En pislik hastalıklar Cinsellik yoluyla iyi bir halt olsa HIV tarzı hastalık olmaz
Anladm
kousup ıcını doktugun bırısı var mı
Yok
pekı ıster msın olsun
Tobe tobe saçmalama
Öyle olmuyor işte iğne batmasından sonra HIV ihtimali yüzünden kafayı yedim psikolojik yardım almaya başladım
Hayatım zehir oldu
Bn hemşireyim ve iğne batmasını günde kaç kere yaşıyorum basit bişey değil korkulacak bişey de değil öyle derinden içeriye girecek bişey de değil ciddi temas etmesi lazım oda kolay değil boşuna hayatını dar ediyorsun kendine
Ben maalesef istifa ettim o olaydan sonra psikolojim bozuldu bilmiyorum cidden böyle olmak istemezdim sevdiğim insanlara bile tedbirli yaklaştım test zamanlarına kadar bir kere batti ama hayatım alt üst oldu dalga geçti insanlar küçücük çocuktan da korkacaksan snei hemşire yapanları sorgulamak lazım dediler
Bnce çok kafana takiyorsun takma bu kadar hayat bu kadar kıymetli değil anı yaşa ve bnce tedavi ol
Evet mesela o gün otobüste yanıma geçmişte tüberküloz geçirmiş birisi oturdu ondan killandim biraz otobüste bile rahat yok şaka gibi geliyor
Hastalık hastasısin sen muhtemelen tedavi olmaya başlayınca geçer bunlar
Büyük ihtimalle OKB artı travma sonrası stres bozukluğu efsane bir karışım burnumdan geldi 3 ay yemin ederim sizde dikkatli olun kesinlikle kimin ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta teşekkür ederim en azından rahatladım ☺️
Korkucak biseu asla yok merak etmeyin iyi geceler
Şey siz korkmuyor musunuz peki
Hayır korkmuyorum
Ama dikkat edin bence bilmiyorum