Hiv/aids fobisi yaşayan?

valla korunmalı olarak ilişki yasadım bir ay önce ufak bir mide bulantısı vardı birden aklıma geldi acaba öylemi diye. girdim nete basladım arama yapmaya belirtilere bakıyorum forumlara giriyorum hergün kafayı daha çok yedim. belirtilerine bakiyorum ulan bu var buda var ya oyleysem diye kafayı yedim agladım hayatım zindan oldu naptım olum ben dedim. millete bakıyorum mutlu mesut yaşıyorlar ne guzel geziyolar , benim icin hayat bitti sanki ilk internet üzerinden evde yapmak için hiv testi aldım , bir gün sonra geldi kargo işten çıktıp eve gittim bir korku sardı sonuç nolucaktı iğneden korkarım normalde kucuk bir iğne var icinde parmagı deldim bir tüp var kanı çektim eller titremekte tabi , bir iki damla gebelik testi gibi bir alet kanı damlattım hazneye birde soluyson damlattım basladım beklemeye ellerim titremeye basladı , bir aglama geldi hayatım karardı resmen aradan 20 dakika gecti sonuc negatif çıktı. tabi bir gun sonra yine başladı bir endişe bir korku hayattan soğudum herkesten soyutladım kendimi. araya hafta sonu girdi test yaptırim dedim ama nasil hafta sonu o iki gün gecmedi bir an önce testi yaptırmak istiyordum. Dün gittim sabah koşa koşa aksam 6 gibi sonuc belli olur dediler bir tüp kan aldılar combo test yaptırdım. Sonuc negatif olarak geldi bu yaziyi eger okuyosanız sonuna kadar , korkmayın dicem ama elden bişey gelmiyor bende telkin edemedim kendimi. Hâlâ bir ufak korku var 1 ay sonra garanti olsun diye tekrar test yaptiricam.
Hiv/aids fobisi yaşayan?