Merhaba. Son zamanlarda beni çok rahatsız eden bir durum var. Ağustos ayında ilk defa kafa derimin altında bi uyuşma oldu yani beynimde hissettim ama sadece uyuşma oldu herhangi başka bir sorun olmadı. Kan tahlili verdiğimde sadece aclik şekerim bi tik düşük çıktı ondan sonra ne zmn açlık kan şekerime baksak hep normaldi ama ara ara şekerim düşüyordu. Neyse işte suanda birkaç gündür çenemin altı o kdr uyuşuyor ki bugün çene altım kollarım eller bacaklar bölgesel olrk değişerek uyuşuyor nedeni şeker mi vitamin eksikliği mi? Şekerim normal çıkıyor vitamin eksikliğim var mi bilmiyorum ama varsa bu kdr uyuşma yapar mı durup durup başlıyor sık sık
Güncellemeler
1 yıl
Randevu açılırsa gideceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bişey bulamazlarsa nörolojide de şansını dene benim öyle olmuştu uyusmalarimin sonu
Peki sonuc neydi
Ms çıktı
Tek belirtisi uyusma miydi? Bende sadece yogun uyusmalar oluyor ama geciyor tekrar baslyr bu ms midir ki
Yok vitaminle ilgili de olabilir. Bende başta uyuşma sonra his kaybı başlamıştı giderek artıyordu şimdi dr ara ara kafamda bahsettiğin şekil uyuşma oluyor ellerim de falan
Her Uyusma ms değil yani
Korkutuyor beni ya cunku sadece uyusma var basimda olanida daha cok tenimde hissedyrm vitaminsel de olmayablr blmyrm korkutuyor baska belirtin yok muydu ve mr da mi cikti ben ocakta mr cekmistim ilacsiz bir sey cikmamisti
Bu hastalık mr da çıkıyor zaten içiniz rahat olsun
Yürümekte zorluk bacak kasılmaları kas segirmeleei
Yaa size de cok gecmis olsn ne olck peki sizin icin simdi
Ama b12 vitamin değerim düzlence uyusmalarim baya azaldi vitaminsel olabiliyor
Haftada düzenli iğne vuruyorum kendim atak olursa hastanede yatoyorum teşekkur ederim
Allah şifa versin inşallah. Ölümcül degl diye bilurm ve bi videoda bi kadin yendigini lezyonlarin azaldgmi soylmesti motivasyon ile inşallah sizinde gecer
Stressiz sıkıntısız hayatım olmuyor maalesef hep aklımda bu hastalık otururken bile aklimda aklıma iğnemi vurmamak gibi düşünceler geliyor zor tutuyorum kendimi
Neden igne vurmak istemyrsn ki
Bilmem sinirlendiğim kötü şeyler yaşadığım zamanlar böyle düşünceler geliyor aklıma
Yok yok gelmesin o can sana emanet unutma kendine cok iyi bak nolur. Igneler iyi geliyor mu
Belirtilerim çok fazla oluyor ama atak olarak ortaya çıkmıyor
Her biri en az 1 buçuk 2 ay süren sorunlar
Atak olmamasi iyi değil mi
Evet öyle de bu şekil daha kötü oluyor
Mesela ilk bacagima vurdu yürümem aşırı zor oldu sonra konuşmama vurdu cümle bile kuramiyordum şimdi tekrar bacağım segiriyor yururken
E peki sonra da düzeliyor mu ve bunlar ne kdr surede oldu
Biri biter Bitmez araya bi gün girmeden diğeri başlıyor bitip diğeri geliyor yani
Ve sonra hic gecmiyor mu hicbiri
Geçiyor ama dedigim gibi geçtiği gün diger belirti başlıyor daha geçmedi hiç biri tamamen
Yaaa Allah sifa versin inşallah kuzum
Teşekkür ederim inşallah Sizin de biseyiniz yoktud
Insallah teşekkür ederim
valla git doktora ciddi bir şey olabilir