Kız arkadasim gündüz bana geldi tuvaleti kullanmış palamut gibi bırakmış sifonu da ya cekmemis ya da cekmis ama gitmemis o sekilde 3-4 saat oturduk sonra yolcu ettim tuvalete bi girdim o palamutla göz göze geldim kusacaktım resmen bi soğudum sizce bir şey diyim mi ona
Güncellemeler
1 yıl
Abi küçücük popodan öyle bi şey nasıl çıktı buna mı şaşırayım öyle bırakmasına mı şaşırayım acayip bi soğuma geldi geçicidir insallah
Biz etken maddesine göre söylüyoruz. Mesela biz motis demeyiz de domperidon maleat diyoruz. Böyle söylediğinde motisi de içerir, motiliumu da içerir doprokin de içerir.. hepsi de aynı işi görür
Bunu bi gastroenterology e sorman daha sağlıklı olur, tedavisi var ama kalıcı bir tedavisi olmuyor yaşam tarzını ve diyetini değiştirip rutin bir hale getirmen lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çek fotosunu gönder
Rengi nasil
Yaptığı durumu söyle.
😂bugun sifonu çekmemişsin karıcım de.
Palamut mevsimi değilse hoş bir görüntü olmaz tabi
Deme bişey ayıp
motis alirdim
O ne
mide bulanti hapi
Bi de panto veya pulcet atardım ben
@TyrionLanninster panto midenhastaligi icin ne alaka o
Panto mide koruyucu kardeşim ne hastalığı. Sen gaviscon ile karıştırdın
@TyrionLanninster tamam iste mide koruyucu icmek icon mode hastaligin olmasi lazim gaviscon kullaniyorum zaten panto ise yaramiyor bu arada
Kral zaten pantoyu 28 gün kullanırsın düzenli kullanabileceğin bir ilaç grubu değil.
@TyrionLanninster evet farkettim o yuzden rabiza ile devam
Helicobakter denedin mi hiç 🤣 bitirebilen bir hasta görmedim şimdiye kadar fkfkfk
@TyrionLanninster nasil yani hahahah 😅
Bok gibi kokan bi ilaç anasını satayım dkdkdkd kime yazsak 3. Gün geliyor ben bu ilacı kullanamam bana başka ilaç yazın diyorlar ahhahahanaha
@TyrionLanninster helicobakter diye ilac yokki o bir mide iltihabi antiboyotik kullanir gecer
Mide iltihabı mide hastalığı olmuyor mu? Mide iltihabı bacak hastalığı mı ablacım 🤣 ne içiyorsun doğru söyle. Panto ile beraber Xanax almadın dimi
@TyrionLanninster ya sabiirrr helicobakteri diye bir ilac yokki rabiza iciyom gunde 2 kez kafa yapiyo
Yav nasıl yok. Subsalisalat etken maddesini içeren tüm ilaçlar helicobakter ilacı arkadaşım. Lansoprazol falan
@TyrionLanninster olabilir ne biliyim sen oyle deyince o isimde yok anlaminda dedim zaten neyse bugunluk bu kadar beyin yeter 😅😅😅
Biz etken maddesine göre söylüyoruz. Mesela biz motis demeyiz de domperidon maleat diyoruz. Böyle söylediğinde motisi de içerir, motiliumu da içerir doprokin de içerir.. hepsi de aynı işi görür
@TyrionLanninster saglik mi okuyorsunuz
Okumuyorum bitirdim çalışıyorum
@TyrionLanninster Anladim tesekkur ederim sagolun kaskad mide gecer mi tedavsii var mi
Bunu bi gastroenterology e sorman daha sağlıklı olur, tedavisi var ama kalıcı bir tedavisi olmuyor yaşam tarzını ve diyetini değiştirip rutin bir hale getirmen lazım.
De tabiki utanmaz ya
Troll müsün 🤣
Hayır keşke olsaydım
Yemin et
Yeminle
Söyle kıza şakayla kakan kalmış de ahahah
Uzamasın bi an önce unutsam iyi olacak yoksa kızı unutmak zorunda kalcam😒