Pazartesi dişimi çektirdim bugun persembe dun aksam 4 gibi uyurken o kadar kanamış ki dişim kan tükürdüm resmen bugunde hala tükürükle kan oluyo doktorum tuzlu su yap dedi yapiyorumda tık yok Ne zaman durur tamamen Ne yapmalıyım sızıntı şeklinde kanama Var Her tükürdügümde Oluyor yoksa tükürmemeli miyim Onuda bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
tukurdugun icin durmuyor ben 3 4 gun boyunca tukurmedim alsa ve ilk gun kansma durdu 24 saat sonra kan. bile yoktu 2. gun cok cok az bir kanama oldu ve gecmisti heemn zaten
İlk gece oldu mu kanama
hayir olmadi olduysada haberim yok dedim ya tukurudugunde kan durmaz devam eder yutkundugum icin ve 24 saat spanc koydugum icin kanama olmadi
keşke normal insanlar gibi rahat olabilsem 1 saat arayla uyaniyorum tükürüyorum kesintisiz uyuyamiyorum😭
tapmonla mi uyudun
hayir tampon olmadan uyudum cok da rahat gecti kafaya takrsan daha kotu olur 14 gun oldu agzimda hala daha dikis var zaten suanda ama acik yara olmasina ragmen kanama asla yok cunku tukurmedum yutkundum kani yuttum yani yuttugum icinde kanama olmadi ilk gun biraz fazlaydi oda normal zaten
şişliğin var mı
antibiyotik kullandınmı
ilk 10 gun sis inmedi 5 gun boyunca abtibiyotik kullandim gunde 2 kez ve 14 gundurde garagra yapiyorum devam ediyorum zaten dis cekilfigi gun iltihap icin igne yapildi periapikal apse vardi diste 20 yas cekildi ve suanda yara acik kapanmiyor kemikler gozukuyor ama umrumda degil kapanmasini bekliyorum dikisleri aldircam
bende yemek yedigimde ve takmadigmda kan olmuyo ben taktıgımda peçeteye tükürdügümde kanıyor
yemek yedigimde kan olmuyor
yemek yeme konusunda neler yedin takmamalıyım demi buna 3 gun oldu herseyi yiyebilriim sanirim
asla ben bile 6. gun kati gidaya cok ozr gectim cenemei dahi acamadim ılık yiceksin dis firclaarken bile ılık su ile suanda sivi beslenceksin tanesiz yemekler yiceksin sut peynir tuketme sakincali cunku corba ictim sivi seyler tukettim pure gibi
evet maalesef kafaya takinca oluyor takmamalisin boş ver kanamaz o
ya benim agri falan yok valla yiyorum herseyi tek sıkıntım kanamaa oda tükürmemden mi dersiin
Evet tukurmeden oluyor yutkunsan problem kalmicak dikis var mı sende
Hayır dikis falan yok sadece çürük bir dişti parça parça kalmış
basit o gecer dikis varken daha fazla kaniyor aslinda psikolojikte kanayabilir bilmiyorum gecmis olsun tekrardan
sence fırçalamalı mıyım daha kabul bile tutmamıs ama orasi fircalamiyim demi
Furcalamazsan mikrop baglar ilk gun yasak zaten ikinci gunun aksami fircalanmali ama cok nazik hareketler ile sende dikis bile bende 4 5 adet dikis varken fircaliyorum ayri yeten kurdanla temizliyorum temizlemessen mikrop kapar cok hata yapjyorsun cok
Ay takıntılıktan napıcagımı şaşırdım Gece kanamış dişim Tükürdüm Pıhtılıydı
en iyiis doktora tekrar git psikolojik senjn durum
ya çekilen dişim kanamıyor hemen yanındaki dişin kökü kaniyor bu kadın çok zorladı dişimi ona hasarmı verdi napti acabaa
benimde 20 yas disinden bagimsiz yandaki dis dikildi mesela cekerken yandaki diside yapmasi gerekebiliyor normal bence ama kan durmaliydi doktora git kontrole
benimde sağlam dişim kaniyor
Kürdan çok kullanın böyle oluyor
Nasıl yani
Zamanında çok kürdan kullanın dışı çabuk kanarmış
Çektirmekten degil mi yani Ama aşırı Çürüktü diş ne yalan söyliyim
Degil
Bende çok oynardim dişimle kürdan olmasada
İşte bu yüzden hassaslasmis dış etin
Doğru evet Kaç güne tamamen durur acaba
Çok geçmiş olsun
Umarım geçer😭