Reflü gastrit veya ülser bunlar uyurken Bogaza yaptıkları hasardan dolayi hafif kanamalar yapar mı Yaşayanlar Yazarsa sevinirim bitkisel Olarak nasil Tedavi edilir
Güncellemeler
1 yıl
Sadece uyurken Oluyor Tükürüyorum Sonradan Düzeliyor
Güncellemeler
1 yıl
evet hep sıkarım acaba kanıyor yutuyorum tükürünce o kanı mı goruyorum
ya agrı falan yok ama her uyudugumda yani hep uykuda oluyor bu agızımda turuncumsu kanımsı sıvı oluyor tükürüyorum sonra duzeliyor sanki bi dişim kanıyorda ben bunu yutuyorum tükürdükce düzeliyor ama ya da işte migdemde mi sorun var bi türlü çözemedim haftalardır
ben bunu nasil engelliyicem ya kbb doktoru burun spreyi vermis o ne alaka burnum tıkalı degilki ama baktıgın zaman mantıklı burundan nefes alamayınca agız acılır onu burnum tıkalı degilken sıksam sıkıntı olur mu acaba
Sanırım öyle deniyicem ilaçlari geçmezse endoskopi yapalim dedi canlı yapcak heralde gel geçmezse endoskopi yapalim dedi basit bi şekilde devlet hastanesi bide😳 umarım geçerde gerek kalmaz
evet aynen oyle ama hani gerçekten cok gizemli uyurken agzıma kamera takicam bu nedir yaa uyurken nerden geldigi belli olmayan bir kan şikayetlerimi doktorlara diyince onlarda şaşırıyor tespit edemiyorlar onlarda ben gibi kararsızlar
gastro doktoru agzın acık uyuyorsundur dedi kbb doktoru agzın acık uyuyorsan catlatmıssındır dedi geniz akıntın var dedi kadın dogumcuda dişinde sorun var dedi dişcimde bunlar kanama yapar dedi dişlerime
ona da gittim… oda ileri duzey hastalık hastasısın dedi konusurken kadın cumlelerini secti sen simdi bunlarida arastirir kendini teshis koyarsın dedi normal hayatınıda etkiliyor dedi takıntın
dedim ki kadına ben kullanmicam dedim ilaçi içmem benim sorunum var hastayım bence dedim haa bu arada onada sordum agzımdaki kanı😅😅😅 oda direkt agzın acık uyuyorsundur dedi
gercekten dil alti bi hap verdi uyku yapiyormus sanirim kafama takmamam icin ben uyuyamiyorum bu kandan dolayi gece hep uyanıyorum tükürüyorum 1 saat aralıkla aslında gercektende belki işe yaricak o hap uyutur beni ama ben uyursam tüküremem kanıda göremem gibi gibi işte böyle takıntılı başladı bende🥹
Rahat olabilirsin bence de boğazında ciddi bir sorun yok spreyi dene ama kesin veee antidepresanını kullan yaş ilerledikçe sorunun büyümesin sonra geri dönüşü kolay olmaz
ayy öyle mi dersin yaş ilerledikce ben bunu daha cok takarim kronik hastalıgım olur demi çevremde hep kullan rahatlicaksin bittin kaç aydır düşüne düşüne diyor
migdemden bagırsagımdan gelse kanama dıskımdada melena mi diyorlardi sıkıntı olurdu ama benimki sadece uyurken bir kanama birde ben dişimi çektirdim bu olaylardan sonra hala tükürüyorum kan oluyor tamamen ne zaman durur acaba
Bilemiyorum maalesef ama anladığım kadarıyla kanama dediğin de öyle önemsenecek bir şey değildir sen takıntılı olduğun için abartıyorsun. Tavsiyem öncelikle antidepresanını kullanman daha fazla ilerlemeden
ya tükürünce kan oluyor işte zaten takıntım hep bu agızdan kanla başladi😭 dişimide çektirdim ondan şüphelendihimden iyileşsin endoskopi olucam kanda geçmezse bakalım neydenmis cok korkuyorum
çıkmaza girdim yani anliyacagin hastalık araştırıyorum habire doktorları darlıyorum onlarda pskologa yonlendiriyorlar hatta gastro doktorum kolonoskopi endoskopi yapalim bence birsey yok ama için rahatlasın dedi napicsm bilmiyorum
dişciye gittim dişimi çektirdim çürük olan kanaması durdu ama onun yanındaki dişinin eti kanamaya basladi durmadi kaç kez acile gittim kan dişciye gittim tekrar kanında sorun var dedi kan testi verdim temiz cikti sağlam dişimin eti kanaması durmadı simdide baktim eskisi kadar kan yok acaba bu disimmi yapıyordu kanamayı bende bunu yutuyormuydum cok diş sıkarım uyurken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Antiasit kullanman gerekiyor
Yaparmı onlar kanama
İyileşirse yapmaz sanıyorum
yok hayır yani o hastalıklar uyurken yaparmı hafif kanama yaşadınmı sen daha once?
Ben kanama yaşamadım. Bende gastrit vardı çok sıkıntı yaşadım mide ağrısı bulantı kusma düzenli mide koruyucuyla geçti
endoskopi yapıldı mı
Evet 2 kez. Bende Helicobacter de çıktı antibiyotik tedavisiyle kayboldu
Sendeki sorun ne endoskopi yaptırdın mı
bende olucam bu kanamadan dolayi sanirim refluya bagli ya da o bacteriden dolayi yemek borumda tahris oluyor uyurken hep kanimsi bişey oluyor agzımda
ya agrı falan yok ama her uyudugumda yani hep uykuda oluyor bu agızımda turuncumsu kanımsı sıvı oluyor tükürüyorum sonra duzeliyor sanki bi dişim kanıyorda ben bunu yutuyorum tükürdükce düzeliyor ama ya da işte migdemde mi sorun var bi türlü çözemedim haftalardır
Asit boğazını yakıyor ve bu nedenle küçük kanamalar olabilir
Bambaşka bir şey de olabilir tabi doktora görün bir an önce
miğde asidi mi
Evet
göründüm ciddi bisey olucagını sanmıyorum dedi hatta beni dişciye yonlendirdi ama ben takıntımdan salmadım bu olayı
Midenden gelen başka bir sorun yoksa yani ağrı bulantı ekşime gibi başka bir şey de olabilir bilemedim
acaba dedigin gibi mi asitte bogazımı yakıyor uyurken kanamalarmı oluyor ama neden uyurken oluyorki sadece
Uyurken dişlerini sıkıyor olabilir misin ona bağlı olabilir belki de
valla migdemde agrı eksime bulantı kusma allaha sukur hicbisey yok 2 doktorda agzın acık mı uyuyorsun dedi birisi geniz akıntın var dedi
Aa evet ağzın açık uyuyorsan boğazın kuruluk yapıyordur buna bağlı da olabilir
hatta gastro doktoruna soyledigmde agzın acıkmı uyuyorsun dedi direkt
evet evet bogazın kuruyordur damarlar çatliyordur dedi kbb doktoru fazlamı abartiyorum sence nedir soyledigim sikayetlere gore sadece tahmin yurut herkese sordum
Bence anlattığına göre boğaz kuruluğundan kaynaklanıyor ciddi bir şey yok gibi görünüyor
ben bunu nasil engelliyicem ya kbb doktoru burun spreyi vermis o ne alaka burnum tıkalı degilki ama baktıgın zaman mantıklı burundan nefes alamayınca agız acılır onu burnum tıkalı degilken sıksam sıkıntı olur mu acaba
Burnun tıkalı olmasa ağzından nefes alma ihtiyacı hissetmezsin bir de spreyi kullanıp dene istersen
deniyim bari pek umudum yok ama internette yok yere sıkılması bagımlılık yapar yazıyor
Burnundan rahat nefes alabiliyor musun doktor geniz eti kemik vs bşr şey var dedi mi
agızımı açtıgımda geniz akıntın var dedi agzın acık uyuyorsan damalarları çatlatmış olabilirsin dedi birde dişciye git sonra gel dedi ciddi birsey olucagını sanmıyorum dedi
Ağzın açık mı uyuyorsun peki
ilaclarina baktim ful bogazla alakali ilaçlar yazmis burun spreyi yazmis suda eritmeli bogaz şeyi yazmis antibiyotik yazmis oda bogaz icin
evet agzim acik uyuyorum hatta bu olaylar olunca uyaniyorum kapatmaya çalışıyorum kendiliginden aciliyor yine yavas yavas
O halde verdiği ilaçları kullan burun spreyini kullan bir de oyle dene kendini 5gün kullan aynıysa bırakırsın hemen bağımlılık yapmaz
sence ciddi biseyim var mıdir😭😭 asiri takintili bi insanim
Hayır dedim ya sanmıyorum ağzın açık kaldığında kuruyor tahriş oluyor muhtemelen
Sanırım öyle deniyicem ilaçlari geçmezse endoskopi yapalim dedi canlı yapcak heralde gel geçmezse endoskopi yapalim dedi basit bi şekilde devlet hastanesi bide😳 umarım geçerde gerek kalmaz
Artık uyutuyorlar diye biliyorum ben özelde yaptırdım
Bir de endoskopi olman için hiçbir semptomun yok ki senin
evet aynen oyle ama hani gerçekten cok gizemli uyurken agzıma kamera takicam bu nedir yaa uyurken nerden geldigi belli olmayan bir kan şikayetlerimi doktorlara diyince onlarda şaşırıyor tespit edemiyorlar onlarda ben gibi kararsızlar
kbbci adam düsündü yani kimse ona bu sikayetle gelmedi mi acaba
İlaçları ve spreyi kullan geçecektir bence
gastro doktoru agzın acık uyuyorsundur dedi kbb doktoru agzın acık uyuyorsan catlatmıssındır dedi geniz akıntın var dedi kadın dogumcuda dişinde sorun var dedi dişcimde bunlar kanama yapar dedi dişlerime
bana kalirsa migdemde bogazımda sorun var tabi senin endoskopide agrı varmıs sanırım bende onlar yok onlar olmadanda kanama olur mu bilmiyorum
Kadın doğumcuda ne işin vardı yahu😂
hahahaha valla kafayi taktim dedim ya acaba hormonlarimmi bozuk diye ona gittim oda güldü zaten agzından kan geliyor banami geldin dedi
bide yattim ultrason çekti😅 eli boş göndermedi kadıncagiz
Sende obsesyon var daha önemlisi psikiyatriste de görünsene
ona da gittim… oda ileri duzey hastalık hastasısın dedi konusurken kadın cumlelerini secti sen simdi bunlarida arastirir kendini teshis koyarsın dedi normal hayatınıda etkiliyor dedi takıntın
Eyvahhh😅 takıntın için ilaç vermedi mi
verdi verdi ama sence ben onu kullanabilir miyim😅
Bence kullanırsan çok iyi gelecektir obsesyonun azalır
dedim ki kadına ben kullanmicam dedim ilaçi içmem benim sorunum var hastayım bence dedim haa bu arada onada sordum agzımdaki kanı😅😅😅 oda direkt agzın acık uyuyorsundur dedi
Yani çok doktor olmaya gerek yok ben de aynısını söylüyorum 😂
gercekten dil alti bi hap verdi uyku yapiyormus sanirim kafama takmamam icin ben uyuyamiyorum bu kandan dolayi gece hep uyanıyorum tükürüyorum 1 saat aralıkla aslında gercektende belki işe yaricak o hap uyutur beni ama ben uyursam tüküremem kanıda göremem gibi gibi işte böyle takıntılı başladı bende🥹
Rahat olabilirsin bence de boğazında ciddi bir sorun yok spreyi dene ama kesin veee antidepresanını kullan yaş ilerledikçe sorunun büyümesin sonra geri dönüşü kolay olmaz
ayy öyle mi dersin yaş ilerledikce ben bunu daha cok takarim kronik hastalıgım olur demi çevremde hep kullan rahatlicaksin bittin kaç aydır düşüne düşüne diyor
Neden korkuyorsun kullanmaktan sana iyi gelecek bir ilacı
işte hastalık hastalıgı oldugum icin ya bagırsagıma migdemd dokunursa ne bileyim ya yan etki yaparsa
Bir şey olmaz merak etme
migdemden bagırsagımdan gelse kanama dıskımdada melena mi diyorlardi sıkıntı olurdu ama benimki sadece uyurken bir kanama birde ben dişimi çektirdim bu olaylardan sonra hala tükürüyorum kan oluyor tamamen ne zaman durur acaba
Bilemiyorum maalesef ama anladığım kadarıyla kanama dediğin de öyle önemsenecek bir şey değildir sen takıntılı olduğun için abartıyorsun. Tavsiyem öncelikle antidepresanını kullanman daha fazla ilerlemeden
ya tükürünce kan oluyor işte zaten takıntım hep bu agızdan kanla başladi😭 dişimide çektirdim ondan şüphelendihimden iyileşsin endoskopi olucam kanda geçmezse bakalım neydenmis cok korkuyorum
sanki ömür boyu agızımdan kan gelicek çaresi bulunmayacakmis gibi hissediyorum ya bu nedir böyle
çıkmaza girdim yani anliyacagin hastalık araştırıyorum habire doktorları darlıyorum onlarda pskologa yonlendiriyorlar hatta gastro doktorum kolonoskopi endoskopi yapalim bence birsey yok ama için rahatlasın dedi napicsm bilmiyorum
dişciye gittim dişimi çektirdim çürük olan kanaması durdu ama onun yanındaki dişinin eti kanamaya basladi durmadi kaç kez acile gittim kan dişciye gittim tekrar kanında sorun var dedi kan testi verdim temiz cikti sağlam dişimin eti kanaması durmadı simdide baktim eskisi kadar kan yok acaba bu disimmi yapıyordu kanamayı bende bunu yutuyormuydum cok diş sıkarım uyurken
Olabilir demek ki oyleymiş bak