Sağlık Uyuyom uyaninca agzim cok sekerli oluyor normal mi? HmmBebisko Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sanki tatli yemusim gibi Güncellemeler1 yıl seker yemissin yazmayin cok oluyor gercekten Güncellemeler1 yıl yakinda olucem arkadaslar teshisi koysum Uyuyom uyaninca agzim cok sekerli oluyor normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_cirkin_kral_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Küçüklüğümde uyurken babam ağzıma hep bi yiyecek koyardı bende yerdim. Uyandıpımda bazen tuzlu bazen şekerli olurdu ağzım. 1 2 Yorumla HmmBebisko 1 yıl ne guzel yazmissin cocuk siirleri gibi olmus nvnfj Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Çocukluk anılarım hep taze bu yüzden belkide bu yüzden mısralarımı canlandırıyor. Yorumla
Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben bir sebep biliyorum ki hava elementi, demevi mizacından dolayı.Yani ya kova, ya ikizler ya terazi burcusun 1 21 Yorumla HmmBebisko 1 yıl ya banq burada gelip Humoral patoloji teorisini burcla mi anlatiyorsun ahahha Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Hanımefendi burcunuz nedir merak ettim? Yorumla HmmBebisko 1 yıl oglak Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl tamam yanlıs teshis. Ama yükselen belki hava elementi olabilir. Çünkü genelde bizim mizaçta oluyor diye biliyorum Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Humoral patoloji ismini senden öğrendim bende bu ne diyorum Yorumla HmmBebisko 1 yıl taaa yunan tibbinda var nerden bulmussan bdnchc Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Sen nereden biliyorsun? Melle Google den mi Yorumla HmmBebisko 1 yıl yo ogretiliyor Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Nerede öğretiliyor, sen nereden öğrendin mesela Yorumla HmmBebisko 1 yıl Tıp Tarihi derslerinde var Hipokratın nazariyesi Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Siz orada mı gördünüz Yorumla HmmBebisko 1 yıl yes Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Hmm okulda yani vay be Yorumla HmmBebisko 1 yıl vay be gjghggvg Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Ya ben ilginç bulmuştum dedim bu kadim bir bilgi, çok yerde bulunmaz Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Sen oglak miisn yay misin nesin oglak böyle mi olurdu ya Yorumla HmmBebisko 1 yıl fjvhvhbhvnbnbnb ciddi oldugun icin daha cok gulesim geliyor vjhjn Yorumla HmmBebisko 1 yıl oglagimmm Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Disiplinci yönü olur oğlağın falan ama bu saatte devredışı kalmış galiba yaramaz oglak:) ... Yorumla HmmBebisko 1 yıl ne alaka Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Çok alaka, boş ver Yorumla
Aslankaradeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şeker gibi biri olduğunuz için olabilir miii teşekkürler iyi günler ☺️ 0 2 Yorumla HmmBebisko 1 yıl tesekkurler :) Yorumla Aslankaradeniz 1 yıl Ricaa🙂 Yorumla
karakteristt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Konudan alakasız ikizini tanıyorum 0 3 Yorumla HmmBebisko 1 yıl kimmis Yorumla karakteristt 1 yıl Bir arkadaşım Yorumla karakteristt 1 yıl Eklr misin Yorumla
wq_polat Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Çok tatlı yiyor ola bilirsin bence 0 2 Yorumla HmmBebisko 1 yıl T-T Yorumla wq_polat 1 yıl İstgram kullanyonmu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Küçüklüğümde uyurken babam ağzıma hep bi yiyecek koyardı bende yerdim. Uyandıpımda bazen tuzlu bazen şekerli olurdu ağzım.
ne guzel yazmissin cocuk siirleri gibi olmus nvnfj
Çocukluk anılarım hep taze bu yüzden belkide bu yüzden mısralarımı canlandırıyor.
Ben bir sebep biliyorum ki hava elementi, demevi mizacından dolayı.
Yani ya kova, ya ikizler ya terazi burcusun
ya banq burada gelip Humoral patoloji teorisini burcla mi anlatiyorsun ahahha
Hanımefendi burcunuz nedir merak ettim?
oglak
tamam yanlıs teshis. Ama yükselen belki hava elementi olabilir. Çünkü genelde bizim mizaçta oluyor diye biliyorum
Humoral patoloji ismini senden öğrendim bende bu ne diyorum
taaa yunan tibbinda var nerden bulmussan bdnchc
Sen nereden biliyorsun? Melle Google den mi
yo ogretiliyor
Nerede öğretiliyor, sen nereden öğrendin mesela
Tıp Tarihi derslerinde var Hipokratın nazariyesi
Siz orada mı gördünüz
yes
Hmm okulda yani vay be
vay be gjghggvg
Ya ben ilginç bulmuştum dedim bu kadim bir bilgi, çok yerde bulunmaz
Sen oglak miisn yay misin nesin oglak böyle mi olurdu ya
fjvhvhbhvnbnbnb ciddi oldugun icin daha cok gulesim geliyor vjhjn
oglagimmm
Disiplinci yönü olur oğlağın falan ama bu saatte devredışı kalmış galiba yaramaz oglak:) ...
ne alaka
Çok alaka, boş ver
Şeker gibi biri olduğunuz için olabilir miii teşekkürler iyi günler ☺️
tesekkurler :)
Ricaa🙂
Konudan alakasız ikizini tanıyorum
kimmis
Bir arkadaşım
Eklr misin
Garip o nasıl bir şey 😂
Çok tatlı yiyor ola bilirsin bence
T-T