Geçmişe dair travmalarım var, insanlarla iletişimim iyi değil, anksiyete çok fazla kaygı depresyon yaşıyorum yıllardır
ilaçlar iyi gelir mi?
Kafamda sürekli ölüm düşünceleri var 🥲
ilaçlar iyi gelir mi?
Kafamda sürekli ölüm düşünceleri var 🥲
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gelir tabi zaten psikiyatrinin var olma amacı bu şimdiye kadar gitmemen hata p. tesiye randevu al
pazartesi gidiyorum da
işte bilmiyorum, artık yaşamak istemiyorum gibi hisler geliyor işte, gerçi bayadir düşünüyorum da artık şu son yaşadıklarım beni son noktaya getirdi..
Sevilmemiş, hiçbir şeye uyum sağlayamamis biri gibi hissediyorum, özellikle unide sınıfta pek yakınım yok, üstüne bir kişiyle biraz anlasamadim
Biraz kötü hissediyorum
bu anlatıkların 'Sevilmemiş, hiçbir şeye uyum sağlayamamis biri gibi hissediyorum' kendini kötü hisseden insanların hissettikleri şeyler. antidepresanlar çok yaygın kullanılıyor. ama sen buna ihtiyacın gerçekten var mı ondna emin ol önce
işte psikiyatriste yaşadıklarımı anlatacağım,4 yıldır travmalar yüzünden kendimi insanlara karşı kapattığımı, iletişim yeteneklerimin öldüğünü
, üniversitede uyum sağlayamadığımı hatta bir iki kişiyle sorun yaşadığımı yanlış anlaşıldığımı, hepsinin beni ne kadar üzdüğünü ve 4 yıldır biraz biraz ölüm düşüncelerine sahip olduğumu diyeceğim..
bunları anlat yaşadıgın durumun ne oldugu ile ilgili bilgileri de al doktordan önceden anlatacaklarını ve soracaklarını kafanda tam belirle
Tamamdır 🥹
geçmiş olsunn
İyi geleni görmedim ama öyle diyorlar denemeden bilinmez
Evet, iyi gelebilir. Paralelinde günlük hayatını da değiştirmen gerekir.
Şu aşamada sana iyi gelecek başka bir şey yok zaten
antidepresan başlarlar
işte iyi gelir mi
İlaç kullan elbette iyi gelir
Cidden mi?
Bazıları yok işe yaramadı, hiçbir işe yaramadı değişmedi diyorlar
Elbette bende aynısı yaşadım tedavi başla ama hayatını zindan etme çık dolaş gez hobi edin ek takviye yapar yoksa ilaçlar ile olmaz ve ilaçlar ilk 1ay yan etki yapar sonra geçer
Benim biraz ölüm düşüncelerim var da , onlara da iyi gelir mi acaba, çok umutsuz mutsuzum, anca insanlara bağımlı gibi davranıyorum ve üzülüyorum
Sacmalama hemen git doktora ne ölüm düşüncesi sacmalama
pazartesi gidiyorum da
işte bilmiyorum, artık yaşamak istemiyorum gibi hisler geliyor işte, gerçi bayadir düşünüyorum da artık şu son yaşadıklarım beni son noktaya getirdi..
Sevilmemiş, hiçbir şeye uyum sağlayamamis biri gibi hissediyorum
meşguliyet bulman lazım
Üniversite var ama işte üniversite hayatım sınıf ortamı kötü gidiyor ve gitmek istemiyorum
güzelleştirmek senin elinde ama çabalaman gerekiyor. ilaçlar seni ruhsuz birisi yapar.
pazartesi gidiyorum da
Sevilmemiş, hiçbir şeye uyum sağlayamamis biri gibi hissediyorum, özellikle unide sınıfta pek yakınım yok, üstüne bir kişiyle biraz anlasamadim
Biraz kötü hissediyorum
Evet iyi gelir, lütfen git
Gitmelisin
Gideceğim çok yakında, pazartesi günü
Evet iyi gelir