Psikiyatri doktorlarından netice alan kişiler neden sınırlı? İşlerini yapamıyorlar mı? Atladıkları neler?

şöyle ki işini yapamayan da var yapanda. işini güzel yapan gerçekten çok iyi ve faydalı oluyor. böyle ilaç yazıp gönderiyor o ilaçlar da daha kötü yapıyor felan gibi ön yargılar saçma. doktor iyi olduğu sürece ilaçlı veya ilaçsız iyi sonuçlar alırsınız.
yaramasa hastanede çalışmazlar , atanmazlar dimi?
doğuştan gelen zihinsel rahatsızlıklara ne demeli? veya mesleğinden dolayı gelen rahatsızlıklara? bu herkesin başına gelebilecek birşey bilmiyorum farkındamısın ama psikologdan değil psikiyatriden bahsediyosun
mesajımı okursan sevinirim
Psikoloji mezunuyum ve üniversite okurken psikolojik rahatsızlığı olan bir öğrenciydim. Temel ders hocam sadece benle birkaç kere sohbet ederek bu rahatsızlığımı aşmamı sağladı. İşlerini gayet güzel yapıyorlar ^^
Erol Tangut tezimiz vardı bizim 2. sınıfta. Musallat olayına var gözüyle bakılıyor fakat hastaya alanen bunu söyleyemiyoruz malesef. Henüz bir sonuca varılamamış vaka.
Anlıyorum deyip para kazanıyorlar, sana yarı fiyatına psikiyatr olurum.
Cevap
1Cevap
Cogu ilac yazip gönderiyor. Ee ben ne anladim o isten? Uyusturucuyu aratmayan ilaclari alinca tabi beden de zihin de dinginlesir. Bu bransta isini iyi yapan sayili doktor vardir.
hastalarin cogu sadece ilaci kullanarak duzelecegini saniyor sorun belkide bundandir. ilacin yaninda kisisel yapilmasi gerkenler var terapisi var vs
İlaç yazıp gönderiyorlar.
Psikoloğa gitmelisin o zaman.
Evet yarıyor.
Çok uzun süreli kullanmda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar