Bunu yazarken bile ağlıyorum iyi değilim iyi hissetmiyorum öyle birileri bişe dedi o olmadi bu olmadi değil 10 gündür dus almiyorum öyle bi bikkinlik herseye aglar oldum psikolojim bozuk dengem bızuk iyi değilim napabilirim hastane hastane gezip yalvarmam mı gerekir aylardır evden cikamiyorum sadece oturuyorum.2 önce psikiyatri gittim sadece konustuk onada ailemin zoruyla gittim yalvaririm yardim edin ya bise yapicam kendime ya böyle ölücem napicam ben beni miye kimse anlamiyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kafanın içindekileri bitirmediğin sürece kimse sana yardımcı olamaz
Ya da ilaç şart
bakın ben artik DÜŞÜNEMİYORUM hislerim yok ağlayamıyorum meslea ben lendimi düşünemiyorum ben normal insan gibi kalkip sunu yapiyim bunu yapiyim yapamiyorum
Dediğini anladım bunda sıkıntı yok. Zor tamam kabul ne yaşadığını kimse bilemez burada ama daha 20 yaşında olduğunu söylüyorsun önceden sosyal olduğunu söylüyorsun. Bir şeyler yaşamışsın ki bu haldesin. Hayat amacın gitmiş senin. Sen de dahil kimse umrunda değil.
Bazılarını bu durumdan ilaçlar kurtarır
Bazılarını kötü yollar kurtarır
Bazılarını inancı kurtarır
Bazıları da çırpınamadan boğulur
biliyorum hiç kimsenin umrunfs değilim🥹 ben bile biraktim ölümü bekliyorum tabiki yaşadım bişeyler ama son 6 aydir hicbirsey olmadi artik ben olanlari tskmihorum zamaninds cok uzulurdum ama benim kendimle alaaklı bi sorunum var
ben kötü aliskanliklar sigara slkolr basladim maddeye düsmek üzereyim inanc falan insnc umur hicbirsey yok hicbirseye inanmaz oldum
O zaman bir şey yaşadın
Tökezledin düştün
Hırpaladın kendini
Sonra da boşluğa atladın
Hislerini kaybettin
Ağlamamak demek bu demek
Hissizleşmek demek
Ayrıca kimsenin umrunda olmasan ailen neden seni psikiyatriye götürsün
Belki de ne yaşamışsan daha üst noktasının olmadığını düşünmüssundur zamanında
Böyle olunca da bosverio hissizleşmişsindir
aynen öyle ben byndan önce kötü hissettiğim zamanlarda dünyanın en iyi insaniymisim şimdi en dip dahada dibi görücem biliyorum ölüyorum
Demek ki kötü alışlanlıklar ise yaramanış
Başka bir şeyler denemek zorundasın
Öylece oturup ölmeyi beklemek cozum degil
Sonuç da değil
Hiçbir şey değil
Ayağa kalkmam lazım
Bu şey gibi
Ölümcül hastalığın var
Ama tedavisi de var
Çırpınıyorsun ağrıların var
Ölmeyi bekliyorsun
O ilaçları almaya çalışmiyorsun
Zor olabilir evet ama imkansız yok gerçekten hayatta
inanın ilaçsız yapabilseydim herseyi yapabilirdim yapabilseydim bu halde olmazdim çok güçlü çok iyi bi kiziyim biliyorum aşırı güçlüydüm ama artik kaderime birsktim ne olacaksa olsun battıkca batiyorım kendim halledemigorum yarin gidicem ilac verirse düzeleceğimi bilsem asla birakmam iyi gelevekse tedavi istiyorum düzelmek istiyorum yaşamak istiyorum ben daha 20 yaşındayım çok şey yaşadım ve hiçbişey yaşamadım
Bak iste kardeşim
Sen daha gençsin ve yaşamak istiyorsun
Ölmeye bırakamazsın kendini
Ki inan bu da çozum olmaz asla
İlaç verince tanıdığüm çogu kisi düzeldi
ben yairn oraya icimde zerre umut var o zerre umutla gideceğim yine hayal kirikligiyla dönersem intihar edeceğim
Senin tabirinle zaten dibi gördün
Denemekten zarar gelse de o zararın yıldıracak bir seni yok
O yüzden dene o cesur kızı çikar piste
ben herseyehazirim düzelmek icin iyi olsn herseyi ysparim ilac verilirse ama verilmedi
Bekle bakalım yarın ne olacak
Ilaç vermezlerse de düzelebilirsin
Umudun vsr içinde
Bu gayet yeterli
İşini iyi yapanlar var. Ama yine de bireysel çaba gerekiyor kendini anlatmak için bile
ölüyorum neden anlamıyorlar
anlamaya çalışmıyorlar fazla. standart prosedürü uyguluyorlar. ailen, arkadaşın varsa onlardan destek al
yok kimsem herkes benden kaçtı benim bu depresif halimden ailem bile saldi beni herkes engelledi dengesizsin diyorlar küfür yiyorum
o zaman doğa sesleri dinle. psikolog videoları izle. günlük tut. kendi kendini düzeltmeye çalış. derin nefes al 4x4
arkadaim ben 10 gündür dus almiyorum alamiyorum kolumu kaldiramiyorum yemek bile yemiyorum hayatta yokuö ben bhnları yapardım cok kitap okur cok oxguvenli biriydim sosyaldim ama böyle oldum bhnlsrı bende biliyorum ama yapamiyorum iyi gelmiyor iyi hissettirmiyor kalkip biseyelr yapmaya gücüm yok
sana doktorlar yardım etmiyorsa + ailen arkadaşın yardım etmiyorsa + kendi kendine yardım etmiyorsan;
nasıl çıkacaksın depresyondan?
çıkamıyorum işte çıkamıyorum ölüm tasarlıyorum yaşamak istiyorum ama ölmekten baska carem yok
Anlat anlıyım? Özel bir psikolog işini görebilir
tesekkur ederim ama anlatmaya bile hakim yok konusmaktan biktim o derece yorgunum
hicbirseyi degistirmiyor kimse bende degistiremiyorum her gecen gun ölüme yaklasiyorum hisseditorum
Derdini anlatmak ister misin
hayir iyi gelmigor dert edindigim bisey yok problem beynimde yasayamiyorum
Değişmek için ne yaptin
bakım bana sunu yapin bunu yapin demeyin kolumu kaldıramıyorum disari cik sosyalles arkadas is hayatina gir demeyin ben 10 fünden fazladir dus almiyorum ölüyorum üstüm basm bile ayni yuzumu bile yikamayali 5 fun oldu ben daha bunu yapamiyorum ben yapamiyorjm degistiremiyorum saglikli degilim
Yatağa gir ve kendini iyi hissedene kadar çıkma ama tamamen halletmisnolarak çık onyataktan
ilaç kullanman lazım
vermiyolar ilaç iyi gelecekse vericeklerini bilsem gidicem öyle konusmak falan iyi gelmiyor bana bu yeni olab bisey degil ölüyorum resmen can veriyorum
ben zat zor evden cikiyorum umutla gidiyorum oraya iki kez gittigime pisman oldjm simdi tekrar gidicem ama umudum yok
yazması lazım yahu depresyondasın
bakın aylardir ağlayamıyorum bu. cok kötü bisey keske aglasam zirlasam rahatlasam Şu an ilk defa agliyırum aylardir sunu yazarken bu depresyon değil bu en ağırı en şifdettlis nefed alamiyorum boguluyorum yazamiyorum biel
ya git başka doktora ilac yazar yaşın kac
20 yasindayim simdi baska bi doktora gidicem bu hayatımda son gidisimdi aylar sonra tek gittigim yer umudum yok
sana ne oldu böyle ne yaşadın
ya ben kötü şeyler yaşadım çok oldu allah kahretsin umrumda bile değil olanlar olmayanlar benim tek istediğim düzelmek iyi hissetmek nedensiz ve sebepsiz iyi hissetmiyorum bisey olmadi eskiden cok dusunurdum artik hicbirsey dusunmuyorum ve hersey anlamsiz sadece ölüm geçiyor aklımdan
musaıtsen konusabılırız