Mide ağrılarımdan bıktım usandım artık ya en sonunda sökeceğim o olacak.

Mide ağrılarımdan bıktım usandım artık ya en sonunda sökeceğim o olacak.

Mide agrin varsa 4 günlük su diyeti mide ağrılarını kalıcı olarak tedavi edebilir. Bir akrabam 7 gün su diyeti yaptı 7 günde 8kg verdi mide yanması ve krampları geçti 1 senedir sorun yasamiyor
Alerjim var kronik faranzit dışında sorunum yok çok şükür.
Tıpta şifa bulamadıysanız- alternatif tıpta da araştırın birçok hastalığın çözümü orada var.
Mide ağrın varsa ve geçmiyorsa yiyip içtiklerine dikat et 2. Evreye geçerse beline ve sırtına atarsa daha kötü olursun endoskopi yaptırmak zorunda kalırsın
ben 18 yasinda basladim bu sene yasam boyu ben ne yapcam
aliyoruk sıkı diyet yapiyorum aklina gelen hersey yasaklandi mide koruyucu ve 2 farkli surubum var
aynen evet yasam boyu kullanmaktan baska cere yok az bi gec kalsin hap mide yanmaya basliyor hemen 3 hastalik cokti zaten moral sifir
Geçmiş olsun olsun arkadaşlar, ben bütün hastalıkların şifası olduğunu düşünüyorum. Modern tıpta bulunmayan birçok hastalık alternatif tıpla tedavi olan iyileşenler oluyor. İran devrimin mide hastalarını sadece su ile (ilaçsız) iyileştiren doktorun hikayesini paylaşmak istedim. Susuzluk ve Dr. Fereydoon Batmanghelidj’in Hikayesini araştırmanızı tavsiye ederim. Mide ve sindirim rahatsızlıklarının temeli susuzluk diyor bu doktor bir çok çalışması ve yayını var. İlaç endüstrisine karşı büyük bir buluş ortaya çıkıyor.
Buna ek olarak modern tıpta asla çocuğun olmayacak teşhisi konulan (yabancı bir kadındı ismi aklıma gelmedi) kadına canlı su tedavisi ile kadın normal sağlığına kavuşuyor ve iki çocuğu oluyor.
Geleceğin şifası ilaçsız olacak, ilaçlar %50 fayda sağlarsa %50 zarar veriyor. Vücut belirli süre açlıkla kendini yeniliyor bunu nörobilimciler de dile getiriyor.
su icsem bile geri geliyor
Cevap
24Cevap
Burnum
Sindirim sistemi sinir sistemi ile ditektnalakalidir. Midenizde sorun varsa csvrenizdekilete bakin. Benxe sinir sisteminizi geren kimse onlari degistirin
Kalp, yeterince yorulduğunu düşünüyorum... çok geçmiş olsun sizede, babamda çok mideden çekti ilaç kullanırdı dikkat edin kendinize🙏
Ayaklarım: Daha küçük olabilirlerdi ve giydiğim şık dururdu
Çok fazla stresli bir hayatın var ise birinci sebep o olabilir
Aylarca sabah aç karna bir yemek kaşığı tahin yedim çok şükür 4 aydır sıkıntım yok
Benimkisi bozulmuş, yenisini almış almam lazım: Kalp
Vallahi şu son 2 ayda benim organlarda bir sıkıntılar var komple yenilenmem lazım gibi hissediyorum
Hepsinden memnunum şükür
Benim de kesinlikle mide
Ayni sorun bende de var ya da belimi :)
Beyin. Ama hiç olmasın daha iyi.
hiç birisi hepsinden çok şükür memnunum 😃
Organlarımla biz sağlıklı ve musmutluyuz 🤗🥰
Her organımı seviyorum
Böbrek ve penis
mideyi isterdim
Kalbi ve beyni değiştirsem hiç fena olmaz
Akciğerim :(
2 çocuktan sonra göğüslerimi