Güncellemeler
1 yıl
kbb
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
5 yildir agzim acik uyuyorum
Bende hep açık uyurum ama bu sorunla karşılaşıyorum
kbb sorunlarim varmis cerrahi olcam
nasil yani anlamadim
kulak burun bogaza gittim bademcik de ve burjnda sorun oldugu icin agzin acik uyuyorsun dedoi cerrahi olacaksin dedi evet agiz kurulugunda kan da olabiliyor o yuzden kbb ye gitmelisin
küçüklükten beri bademcik sorunum vardır hatta doktor her gordugunde kesinlikle aldır bu bademcikleri derdi burunumda da mı sıkıntı var acaba neymis çözümü ameliyatmı
olabilir burunda problem baktir tek cozumu cerrahi
kan sorununu yasadınmı ya da sarı tükürük
evet
ben gastroya aldim kbbye mi almalıydım ya randevu teşhisi nasil koydu sana
Ben nefes alaamdigim icin agizdan aliyorum diye kbb ye gittim gastroya gittim ama sonradan midmede hastalik cikti
hepsi birbiriyle baglantılı yaniii ugrasicaz diyorsun
maalesef baglantili ama neyden oldugu brlli degil iki bolumunde bakmasi gerekiyor detaylica tabiki ama
gidicem yarın hadi hayırlısı neler yapar bilmiyorum migdeye mi bakar kamerayla napar kbb neyle anladı burnun sorununu
Kbb de buruna ucunda kamera olan kucuk bir aletle bakiyor ama cok ileriye itniyor fakat bende dogustan kemik egriligo oldugun icin ileriye kadar itti sonrasinda mr cekildi kan alindi 2025 de de cerrahi var gastroda ilk once genelde ilac veriyor gecmezse endoskopi cekiyor anestezili veya anestezisiz
bronoskopi deniliyordu sanırım o an yapıyormu randevu mu veriyo
bronoskopi degil kbbye randevu alinca hemen muayene ederken muayene odasinda yapiyor o farkli bisi sanirim bu sadece girise bakiyor kemige yani
endoskopi oldunmu bana yapılıcakmıs ondan
Evet bu sene oldum ben endoskopi
kbb gidemedim ben randevu bile almadim bendede ayni sikinti var agızımdan nefes aliyorum uyurken buda bogazımı kurutup damarlari çatlatıp kanatiyor sendede kan. oluyor muydu ameliyat oldunmu burundan ve şikayetlerin geçtimi
hayir 5 seneeir ameloyat gunu bekliyorum yasa takildim ama Şu an da 19 olcam ama hala daha bekliyorum 2025 de burundan ameliyat olcam 3 4 ay sonrada bademcokler alincak sikayetlerim fazla Şu an bilmiyorum ama kan yoktu sprey kullandigim icin yumusatiyordu
bende kan var agizim acik uyuyorum banada verse sprey acaba yumusatırmı spreyin adı neydi
burunun yapılmıs olucak demi dogal olarak degisicek komple
migdem de sorun var dedin ya ondaki sorunum şikayetlerin neydi
Ben menthol otrivine kullaniyorum mukemmel birsey ama genelde gece kullaniyorum burnumda dogustan kemik egirligi ve kist var onlar yapilcak buruna distan mudahele olmayacak midemde ise 1 seneidr her gun olan mide agrisi mide yanmasi yemeklerden hemen sonra olan gegirme yediklerimin geri gelmesi aci su geliyordu sabah uyaninca tumg un geldigi bile oldu gecmeyen ishaller vardi mide bulantim fazlaydi gunumu zehir ediyordu ama suanda kontrol altina aldim nadir de olsa belirtilerim var
ha burun icin sprey bende bogaz kurulugu icin verdi sandim ama oda etki eder belki bogaza
bogazdan nefes alip veriyorum uyurken kuruyo bogazim kaniyor hafif hafif bugunde cumartesi gidemedim bugun gidicektim boğaz için verirmi acaba sprey
ama sprey bogaza kadar gecoyor bogazdan akiyor iste oyuzdende kurumuyor
aslinda bogaz spreyleri var ama uyusturur nemlendirirmi bilmiyorum
burunumda tıkanıklık hissetmiyordum ama ben sen hissediyor muydun
sarı tükürük oluyor muydu
Hissediyorum evet ama senin sorun mideye benziyor midede agiz kurulugu cok yapar
hayir olmadi ama bi gastorya falan gorun ya da dahiliye
gastroya gittim agzın acık uyuyosundur dedi tek
ya migdemde agri hissetmiyorum allaha sukur bende iste bogazdan şüpheleniyorum cok kurutuyorum uyurken tüm havayi agzima cekiyorum
tuhaf valla ama bana gore mide veya kbb onun disinda aklima birsey gelmiyor
benimde ayni sekilde kbb gitmedim birtek tamda ilgili alanına ona bi gitmem lazim kisa surede
onun sebebide agizdan nefes almaya alismissin o yuzdende kuruluk oluyor burundan almaya calisip aliskanluguni degistirebilirsin aslinda
ay valla bugun denedim hani burundan aldim uyukladim uyandim agzim gene acilmis hafiften hafiften aynen oyle agizdan nefese alistim once sıkıntı yaratmiyordu simdi kurutuyo
KBB'ye görün
Anlamadım gitti yarın gastroya gidicegim
Geçmiş olsun bir şey çıkmaz inşallah
umarım inşallah