AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kullanmadım nedir o
Ay kullandım redeprayı hala kullanıyorum akşam kullanıyorum bende uyku yapıyor geceleri daha rahat uyuyabilmem için vermişti doktor antidepresan faydasını epey gördüm iştah da açan bir ilaç aynı zamanda. 15 ile başladım 30 kullandım bi düre sonra tekrar 15 e düşürdüm baya iyi ilaç bağımlılık da yapmaz.
Doktor yazdi bugun bende yarin basliycam ilk dort gün yarim kullan dedi sonra tamam gec dedi
Güzel ilaç gece rahatlatır düşüncelerden kurtarır
Oh oh agzin bal yesin kral
Teşekkürler diğerini kullanmadım ama ha bi de redeprayı kullanma saatine dikkat et doğru saatlerde kullanmazsan gün içinde sürekli esnersin. Vücudun alışma süresi de var hemen ön yargı endinme bir ayın sonunda anlarsın zaten ilacın faydasını
Evet zaten vucudun ilaci tanima süresi oluyormuş doktor öyle söyledi
Evet o süreç biraz yıpratıyor ama alışırsın. Bi de antidepresanların intihara meyli kuvvetlendirme gibi bi ön riski var ailene söyle hani bu tarz düşüncelere kapıldığında seni kontrol altında tutarlar en azından
Oylemi fizyolojik etkisi oldugunu biliyodum ama onu bilmiyodum bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ben daha önce ozaprin 5 mg ve ketya 150 mg kullandim ise yaramiyo diye biraktim simdi oturdugum yerdeki hastaneye gittim paxil ve redepra yazdi işte
Doğru ilacı bulmak uzun sürebiliyor maalesef ben çok ilaç denemiştim bi türlü bulamamıştık en sonunda sulinex ve redepra işe anlaşabildi vücudum şimdi de devam ediyorum
Hmm sendemli ayni sorundan müzdaripsin benim 10 yili gecti bu durumdayim sanki uçak modunda gobiyim yasadigimi hicbi turlu hissetmiyorum
Bende anksiyete var yıllardır. Başlarda sorun değildi de araklar oluşmaya başlayınca ilaca başladım. Ataklar geçti bırakacağım zamanla da
Umarim iyileşirsin bendede var anksiyete ama boyutunu bilmiyorim
Umarım sen de iyileşirsin
Deniyorum umarim ikimizde
Merhaba bende de anksiyete var uyuyamıyordum doktor bunu verdi sene bıraktın mı
@Tugceadaa yok birakmadim kullaniyom
Sen neden başlamıştın ona depresyon mu uykusuzluk mu?
@Tugceadaa her ikiside var bende
Anladım çok fazla uyku yapmıyor mu yani bayıltıyor resmen Redepra
@Tugceadaa gece 1de iciom ben 2 gibi uyutuyo
Doktorla en son görüştüğümde uzun süredir redepra kullanıyorum zararı olur mu dedim olmaz dedi temiz içerikli bir ilaçtır uzun süreli kullanımlarda sorun çıkarmaz dedi. Çok ağır uyutuyor o yüzden uyku saatinizden az yarım saat önce için
Bence bi etkisi yok
Dozu yeterli gelmemiştir 1 ayın dolunca mutlaka doktora git
Gidicez zaten 25ndemi ne bilmiom mk doktoru benim bildiklerimi bana anlatiyo bide ml gibi suratima bakio
İlaçla beraber psikolog görüşmesi önerdi mi faydası artar. Konuşmaya ihtiyacın vardır
Konusmuycam bida aq bole isin
Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasınn
Kacti tadimiz
İlk psikolog görüşmemda bu film ve şarkıyı önermişti belki sende de işe yarar
Hector and the Search for Happiness
Nil Karaibrahimgil- Gençliğime sevgilerimle
Tabi o zaman yaşım daha gençti daha etkili olmuştu sende işe yarar mı bilemem
Yok haci ben wasp dinliom
Uzun süre ne kadar kaç senedir kullanıyorsun?
@Tugceadaa 2 yılı geçiyor
Bırakmayı düşünüyor musun ve sanki bağırsak hareketlilerini çok yavaşlatıyor bu hap sjdnf
@Tugceadaa dogru yavaslatiyo
Merhaba. Lütfen bana da cevap verin size sadece bir iki şey sormak sormak istiyorum ama burdan yazamıyorum. Mesaj atabilme imkanım var mı ilaçlar ile ilgili nen de çok zor durumdayım bi umut bakıyorum herşeye. Korkuyorum anksiyete ataklarından
Lili merhaba. Sulinex ilacı nasıl etki yapıyor. Ben doktor değiştirdim ve bana bunu yazdı ama önceki doktor lustrale başlattı diye tekrar değiştirip başa dönmek istemedim. Daha 12 gündür kullanıyorum ve 50 ye bugün geçtim. Ama yeni doktor sulinex ve redepra yazmıştı. Ben redepraya dün başladım. Aşırı anksiyete ve ataklar yaşıyordum hassas bağırsak durumu bir de. Ama lustraş bana hafif mi kalır diye korkuyorum. Derealizasyon yaşadım ilaçlardan sonra ya da ona denk geldi bilmiyorum. Korkutucu bir şey böyle rüyadaymış gibi hissetme 2 boyutlu görme hayatı falan. Çok korktum