Bu ilacı kullananlar bakabilir mi? Şu uyuşukluk kaç gün sürer yahu üzerime böcek ilacı sıkılmış gibi sersemim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Depresyon ilaçları maalesef ilk kullanımlarda bu etkiliyi yapıyor. Yaklaşık 45 gün içersin de etkisi azalır diye düşünüyorum.
Depresyon ilacı mı bu? Oysa ki panik atak hastasıydım
Oda bir depresyon sonucu değil mi? Çok bilmiyorum tabii ki ama ilacın depresyon ve bipolar tedavisinde kullanıldığını biliyorum. Eşimde kullanıyordu.
Olabilir tabi panik atak için paxera kullanıyorum da o yüzden redeprayı uyku ilacı olarak verdiğini düşündüm çünkü uyku ilacımın yerine verdi onu
Paxera da kullanıyor eşim. Gündüz bir paxera akşam da bir paxera + redepra. Hemen hemen aynı ilaçlarını kullanıyorsunuz. Gerçi bizimki kullanmıyor o yüzden daha kötü bir hal aldı.
Çok geçmiş olsun neden kullanmıyor kullanmaya devam etmeli. Bu arada neyi vardı eşinizin?
Düşük yaptıktan sonra biraz iç dünyasına kapandı. Sonra dini konulara sarmaya başladı. Allah tarafından cezalandırıldığını düşünüyor şuanda. Yaklaşık 1,5 senedir sürekli doktora götürüyorum ancak sonuç alamadık. Çünkü ilaçları kullanmak istemiyor. O yüzden tam bir tanı da alamıyor maalesef. Bipolar da olabilir denildi ama dediğim gibi tedaviye devam etmediği için sorunlar gün geçtikçe büyüdü.
Allah yardımcınız olsun imtihan ağır olunca insan şeytanın dediklerine daha fazla kulak vermeye başlayabiliyor. İlaçları kimyasal olduğu için mi kullanmak istemiyor acaba? Yani sağlığına dikkat etmek istediğinden dolayı mı?
Amin, teşekkürler. Vesveseler bitmiyor ki insan için. Kimyasal olamayan ne var ki hepsi kimyasal. Ayrıca bir hafta hastane de yattı tedavi için. Ancak fayda göremedik maalesef. Birazda insanın kendine hasta olduğunu itiraf etmesi gerekiyor. Özel değilse sizin ne sebep oldu?
Rica ederim. Haklısınız, kimyasal olmayan ne var? Eşiniz belki bu konuda takıntılıysa diye kabul etmeyebileceğini düşündüm. Doğru, insanın hastalığını çok benimsemesinin zararlı olması gibi kabul etmemesi de zararlı. Kabul etmezsek çaresini aramayız, aramazsak da oturduğumuz yerde o kısır döngüye hapsoluruz. Benim rahatsızlığıma ne sebep oldu inanın bilmiyorum. Bir anda çok zorlu bir sürecin içinde buldum kendimi ve 3 senedir bununla savaşıyorum. Ne bir ilaç, ne başka şey fayda etti. Ataklarla yaşamaya alışmaya çalışıyorum ama inanılmaz yıpratıcı, artık gücüm yetmiyor.
Biz de de durum aynı. Sanki eşimle konuşur gibi oldum valla. Çok geçmiş olsun ama sevdikleriniz ve aileniz için belli bir doktor süreci ve ilaç tedavisi olmanız gerekiyor.
Çok teşekkür ederim. Ben yılmamaya çalışıyorum. Ama bazı zamanlar üstümden geçiyor bu hastalık gerçekten. Tedaviyi reddetmedim hiç başından beri. Ama doktorlar da söylüyor ilaç tedavisinin panik atak için yeterli olmadığını. Bu yüzden düşüncelerimi hayatımı değiştirmeye çalışıyorum ama dediğim gibi baş etmek çok zor. Denemediğim şey kalmadı hocalara gittim paralar ödedim. Hacamatın iyi geldiğini söylüyorlar ruhsal hastalıklar için bugün hacamat olacağım siz de deneyebilirsiniz belki.
Evet hacamatı bende duydum. Ama denemedik bizde. Umarım faydasını görürsünüz. Empati yapmaya çalışmadım hiç bir zaman, fakat 14 yıllık eşimi 20 yıllık arkadaşımı hiç tanımamışım dediğim zamanlarda olmuyor değil açıkçası.
Doğrudur. Elinizden geldiğince destek olmaya çalışın çok zor biliyorum ama inanın onun için de çok zor. Ilımlı yaklaşarak mümkünse tedaviye ikna etmeye çalışın Allah şifalar versin imtihanınızı kolaylaştırsın.
Amin, hepimizin inşallah.
Amin.
Bir aya yakın sürer
Ne diyorsun ya
Öleyim o zaman
yok bee azala azla biter ki uyku ilacı bünyen alışması lazım
Gün boyu ayakta uyuyorum deliricem:)
oluyor öyle ama doktorun 15 mg ile başlamalıydı
Önceden başka uyku ilacı içiyordum o yüzden 30'la başlamış olabilir.
Ama o asla böyle değildi yani ben hayatımda 15 saat uyumadım
ozoprin ketya ricus hangisi :D
mg ağır işte keşke ketya başlasaymış
Aa hayır desyrel 50 mg'dı önceki
eee desyrel de ağır ilaç değil
Evet o değildi keşke değiştirmeseydi iki gün içtim sadece acaba kessem mi?
değiştirt
Oyuncak oldum doktorların arasında. Hepsinin fikri farklı verdiği ilaç farklı biri ilacın dozunu düşürüyor biri artırıyor o kadar yoruldum ki
bir de beni düşün zibilyon ilaç değiştiler üstüm de hiç bir ilaç işe yaramıyor artık
Söylemek istersen neyin var
psikolojim bozuk ayrıca 2006 dan beri takipliyim 33 günden 4 defa yatış %40 raporum var
Bozuk derken ne açıdan :/
Çok geçmiş olsun..
dehb vardı yanlış tedavi ilerletti
geçmez geçmez alışmak lazım
Alışılmıyor ki..
valla ben alışmaya çalışıyorum
Ben de çalışıyorum. Umarım öldürmeyen acı güçlendirir sonunda.
istersen başarırsın knşmak istersen buralardayım
Teşekkür ederim
rica ederim
yaz bana ozelim acik.
Pardon?