Mesela az önce yemek yedim. Kızarmış patates biraz salatalık domates yanında çay içtim. Sofrayı kaldırdım yüzüm yanaklarım ve burnum sımsıcak ve kızarmış. Tokatlanmış gibiyim. Zaman zaman oluyor bu durum. Sebebi nedir alerji mi yoksa başka bir hastalığın habercisi mi? Bunun için doktora gidilir mi?
Ani yüz kızarması, yanması hangi hastalığın habercisi?
Rosa olabilirsin. Bu rahatsızlıkta yediğin yiyecekler ve içecekler yüzünün bu şekilde kızarmasına ve yanmasına sebebiyet veriyor. Alanında iyi bir dermatologla çalışarak ve tabi ki yediklerini kısıtlayarak bundan kurtulabilirsin
Roza hastası olabilirsin bir cilt hastalığı bende öyleyim sıcak soğuk havada baharatlı yiyecekler yediğimde süt içtiğimde kızarıyorum cildiyeye gittim krem verdi azalttı kızarıklığı
Aynısı bende oluyor. Tansiyon problemin varsa böyle oluyor. Bende ayrıca mide fıtığı ve kronik gastrit var. O da etkiliyor beni. Yemeği yediğim an yanaklarım kızarıyor, çarpıntım oluyor. Senin çarpıntın da oluyor mu?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Benim de öyle rozasea deniliyor bu bir hastalık değil, cilt tipi aslında tenim çok beyaz ve hassas en ufak stres üzüntüde bile yanaklarım kıpkırmızı oluyor herşeyden tetikleniyor baharatlı sıcak yiyecekler hava değişimleri bile etkileyebilir kesin tedavisi yok, neden olan sebeplerden uzak durursan sıkıntı yaşamazsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Soğuktan üşüyüp te sicak eve girince 1 2 saat benimde kızarıyor sonra normale donuyor hassas ciltlerde reaksiyon yapiyo normal bi durummuş belki sizinde öyle olabilir
Doktora Geçen hafta kurdeşen için gittim hayatımda ilk defa vücudum aldığım ilaç yüzünden alerji yaptı acile gittim ilaç yazdı gönderdi geçti küçüklüğümden beri de bu tarz yanak kızarması oluyor ısınıyor bildiğin gitsem yine ilaç yazar gönderir Hastane keşke ne alerjimiz olup olmadığını gösteren bir tahlil falan yaptırsa yok mu öyle bir şey
Neye alerjim olup olmadığını ben nasıl anlayacağım devlet hastanesine geçenlerde kurdeşen için gittim her tarafım kaşınıyordu alerji dedi ilaç yazdı gönderdi alerji testi yapmadı bile