Sağlık Fiziğime göre göğüslerim büyük ama kalçam yok nasıl orantılı yaparım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İnce bel dolgun göğüs ama kalça yok denecek kadar az Güncellemeler1 yıl Maşallah başka bir şey sorsam cevap gelmez Fiziğime göre göğüslerim büyük ama kalçam yok nasıl orantılı yaparım? Cevapla Dolgu Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 734 cevap paylaştı. boş ver illa olmasına gerrk yok tersi olsa daha kötüydü 1 0 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Squat yap göreceksin etkiyi 3 4 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım ama hiç etki görmedim. Sadece basen oluşuyor o da kötü görünüyor yani. Ben kalçam biraz dolsun istiyorum Yorumla Mlyusioq 1 yıl Demekki doğru yapmıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapicam peki Yorumla Mlyusioq 1 yıl Videoları izle omzun kolların dik olsun oturur pozisyonda yapacaksın Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İşte vücut bir yerden alıp başka yere vermiş 😅😂 0 0 Yorumla
üyeismigereklidiyor Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Düzgün spor yaparak, vücut analizin boy kg endeksi önemli. 1 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Küçük kalça güzeldir ama büyük göğüs itici be 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Büyük değil ya çok memnunum kalçamda öyle olsa iyi olur diyorum Yorumla Boş1dünya 1 yıl Küçük daha estetik güzel görünüyor ama sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl 80 beden ne küçük ne büyük Yorumla Boş1dünya 1 yıl Anladım Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Görmek lazım. Ona göre yonlendirelim seni 0 1 Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Öyle bu saatte böyle görelim bı merak ettik göze gonle hitap ediyor mu Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya birini küçülteceksin ya birini büyüteceksin 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Sağlık konusunda 489 cevap paylaştı. O kadar da kötü gözükmüyordur yaa 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Estetikler ile 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalça estetiği mi var gerçi olsa da yapmm Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl Var var hepsi var dolgu yaparlar Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 729 cevap paylaştı. Squat ki mene önemli 0 0 Yorumla
Kxkdmxnejdkejdjrj Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl Spor yapıyor musun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır başlıycam gibi Yorumla Soran 1 yıl Olur. Burdan ama özele çekme konuyu Yorumla Soran 1 yıl Kalsın o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
boş ver illa olmasına gerrk yok tersi olsa daha kötüydü
Squat yap göreceksin etkiyi
Yaptım ama hiç etki görmedim. Sadece basen oluşuyor o da kötü görünüyor yani. Ben kalçam biraz dolsun istiyorum
Demekki doğru yapmıyorsun
Nasıl yapicam peki
Videoları izle omzun kolların dik olsun oturur pozisyonda yapacaksın
İşte vücut bir yerden alıp başka yere vermiş 😅😂
Squat, vurdun mu şap şap ses gelcek popondan
Düzgün spor yaparak, vücut analizin boy kg endeksi önemli.
Olduğu kadar olmadığı kader
Küçük kalça güzeldir ama büyük göğüs itici be
Büyük değil ya çok memnunum kalçamda öyle olsa iyi olur diyorum
Küçük daha estetik güzel görünüyor ama sen bilirsin
80 beden ne küçük ne büyük
Anladım
Bence çok güzel fizik.. hiç değişme 😊
Görmek lazım. Ona göre yonlendirelim seni
Öyle bu saatte böyle görelim bı merak ettik göze gonle hitap ediyor mu
Ya birini küçülteceksin ya birini büyüteceksin
O kadar da kötü gözükmüyordur yaa
Kalça çalışarak