Doktora bile gittim diyetisyene gönderdi diyet verdi uyuyorum hala aynı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne kadardır diyetisyene gidiyorsun
3 4 aydır gidiyorum her ay diyeti guncelliyor başkada bişey yapmıyorlar
Tamam sen gitme artık onun yerine şu instagramda çok görüyorum kilo almak için bir kaç çeşit şeyler satıyorlar iyi geliyormuş. ya illa sadece oda değil bence düzenli yiyip spor yap kas yap zayıf olduğun belli olmaz kaslarindan anladinmi
Onları görüyorum da iştah açıcı diyor çoğu benim iştahım yerinde ya normal biri yese yediklerimi tosun gibi olurdu şimdiye sporda yapıyorum ağırlık kaldırma vsvs boyum baya uzun ama zayıfım işte
Ablam yani bunun çaresi acaba metobalizman çokmu hızlı yani sebebi ne soyledilermi
Hepsi normal çıktı hormonlar falan testlerin hepsi normal çıkıyor ya bilmiyorum bıktım ama
Ya olur o zamanla biraz sabır gerektiriyor sen iyice araştır bol bol yemek ye su içme🤪
Diyetisyen bol su iç dedi ama şifanur sen konuya hakim değilsin galiba kızdırma beni!
Nsbdbdhdh
Bol su içersen hep aynı kalırsın ama su içmek eritiyo aq sen tam tersi hiç su içme yemek ye hamur ye her gün ah ahh komşum olucaktin
Şifanur en az günlük 2l su vücudun temel ihtiyaçıymış doktor öyle diyo ve komşun olmamla konumuzun ne alakası var sonuncusu aq küfür etme ayıp değil mi
Yiooo ne 2l bu hangi doktor ya ben günde arada 1 bardak su içiyorum aq yani ne alakası var komşu olmak yani hamur işi çok seviyom ben hergun yapiyom neredeyse alfbnscbanbdnsnsns küfür o anlamda etmiyorumki aq yani ne var bunda
Sağlıklı değilmiş o işte bende öyle yapıyordumda bı bardak hepten az be one biraz arttır sende bence ve Nabican beni mi beslicen komşun olsam 😂
Şifanur sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Keşke böyle komşum olsa sbsbvsshbdhd
Yok yani ben günde 3lt içiyorum zaten sporda yapıyorum az çok arada oluyor yani o anlamda neyse çok gülme oda kalori yakiyo
Ee tamam doktor dedi zaten yemekle birlikte içme suyu yemekten 1saat önce ya da sonra iç yemekle içersen mideni sisirir az yemek yersin dedi bana neden yalan söyledin 1 bardak dedin güvenim kırıldı bak şimdi sana karşı olan
Neyse sen o diyetisyeni değiştir yalancının teki o ya para alıyor senden tek valla yazık sana elin karısına para veriyon sana bı bok vermiyo
Bide hani ne alaka senin sorunununla sen kg almak istiyorsun doktorun söylediği şeye bak sabır ya
Shshdjs diyetisyene para verdiğimi ve kadın olduğunu nereden anladın açaba Şey seni sjsjhdbd ya şaka mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun kaç yaşındasın sen bakim
Zeki şey seni*🙄🙂
18 yaşındayım
Doğrumu peki tahmin ettiklerim
Allah'ım ya
Üzgünüm diyetisyen erkek ve herhangi bi ücret ödemiyorum aslında 2 kişiler biri kadın ama neyse sonuçta ücretsiz gidiyorum shbdbd
18 misin ben 24 yaşındayım prenses hanım djdjhdbdbdhd
Sevgilim var bu arada evleniyoruz 5 yıla gelirsen iyi olur 💸
5 yıla ölmezsem ya da aldatılmazsan gelirim ve olmasa şaşarım zaten ne alaka yani
Yok ben buldum bu adam iyi iyi seviyor beni aşik bana
Şüphe etme
Tamam sevgilinin instasını da ver istersen ekliyim ben beş yıla unuturum bunu sbdvsvscgs
Yok o sadece beni takip ediyor bulursun sen beni burada o zamana kadar KS gelisirki
Sen ne kadar zekisin öyle valla bişi demiyorum tm
Dalga geçme artık!(Zekisin falan )
😂😂😂ama çok komik sjsb ya tamam özür dilerim oldu mu
İyi geceler
İyi gecelerr tavsiyelerin için teşekkür ederim
Ne demek