Merhaba arkadaşlar. Kekemeyim. Bazen çok akıcı konuşurken bazende çok kekeliyorum. Toplum tarafından yakışıklı denilen birisiyimdir normalde ama kekemelikten dolayı hiç sevgilim olmadı, şuanda arkadaşımda yok öyle doğru düzgün. 25 yaşındayım. Sevdiğim bir kuzenim var onla eskiden çok vakit geçirirdik kekemeliğimi sorun etmiyordu o zamanlar sanırım fakat şuanda oda beni aramaz sormaz oldu yani kekemeliğimden dolayı aramadığını düşünüyorum ortada başka sebep yok çünkü. Maalesef kekemelikten dolayı artık ne arkadaşım var ne görüştüğüm birisi. Okula gidiyorum işte okuldan eve evden okula şeklinde hayatım öyle eriyip gidiyor hiçbir şey yapamadan. İyice asosyal yaptı beni bu kekemelik...
Kekemelikten kurtulan var mı, nasıl yenebilirim kekemeliği arkadaşlar. Bi umut var mı... Artık umudum kalmadı ama belki bi umut yenebilirim bu kekemeliği diye de düşünüyorum bazen.
Kekemelikten kurtulan var mı, nasıl yenebilirim kekemeliği arkadaşlar. Bi umut var mı... Artık umudum kalmadı ama belki bi umut yenebilirim bu kekemeliği diye de düşünüyorum bazen.
Güncellemeler
1 yıl
Kekemeliği yenen var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Sizce geçer mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki youtube de bunu yenen insanların videoları vardır onlara bi bak. Onun dışında kekeme olup rap şarkısı söyleyen insanlar görmüştüm. Yani tam zıttın olan bir şeyi dene belki ilerleme kat edersin
Yorumun için teşekkürler
Asosyal olduğun için kuzenin seninle konuşmsk istemiyo. Kekemeliğin tedavisi var. Bir araştır bence.
Fikrin için teşekkür ederim bro. Tamamdır araştırırım umarım geçer kekemelik
Ben de seninle benzer bir durumdayım. Tipsiz olduğum için kendimi toplumdan soyutladım. Varlığımla yokluğum bir.
O zaman aynı durumdayız valla. Nasıl aşıcaz bunu be bro psikoloğa mı gitsek napsak özgüvensizlikte var bizde herhalde
Kanka özgüvensizlik mahvetti beni. Eğitim hayatım çöp oldu. Çok güzel hayallerim vardı hepsi suya düştü. Psikolog bile çözemez beni.
Benide kekemelik ve özgüvensizlik be knk. Bak abartısız diyorum 25 yaşına kadar bi tane bile sevgilim olmadı. Hiçbi kızla konuşmadım nerdeyse. Arkadaşım zaten yok... Senin durum yine benden iyidir be sevgilin olmuştur kanka
Kanka ne sevgilisi mk kızlar beni görünce kariı kaldırıma geçiyo. Markette kasiyer kızla konuşmayı bile beceremiyorum. Rezil oluyorum. Tıp okumak istiyodum 3 yıldır mezunum depresyondayım.
Anladım kanka o zaman aynı durumdayız senle. Yaş kaçtı. Umarım düzeliriz kanka ya hayatımız gözümüzün önünde eriyip gidiyor birşeyde yapamıyoruz :(
21 olucam yakında.
Aileme bile fazlalık gibi hissediyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!