Okul- kütüphane- spor (haftada 3 gün) günüm böyle geçiyor. Okulda sıralara oturmaktan ağrıyor olabilir mi?🥹😿 yaşlı gibi hissediyorum kaç gündür, az önce ağrıdan eğilemedim ya.. Google amcaya sorsam mezara sokacak size sorayım bari 😾

Okul- kütüphane- spor (haftada 3 gün) günüm böyle geçiyor. Okulda sıralara oturmaktan ağrıyor olabilir mi?🥹😿 yaşlı gibi hissediyorum kaç gündür, az önce ağrıdan eğilemedim ya.. Google amcaya sorsam mezara sokacak size sorayım bari 😾

Bel ağrısı kronikleştiğinde altta yatan bel fıtığı gibi bir omurga patolojisi olabileceği akılda tutulmalı ve muhakkak doktor yardımı alınmalıdır. Bel ağrılarının %85 - 90'ının sebebi mekanik bel ağrısıdır. Mekanik bel ağrısı omurgada herhangi bir problem olmadan bel kaslarından kaynaklanan ağrılara verilen isimdir.
Cevap
16Cevap
Geçmiş olsun. bence çok yoruyorsan kendini ya da çok ayak da duruyorsan ondan olabilir önce dinlen geçmiyorsa da mutlaka doktora git.
Merhabalar
Belinizin neresi ağrıdığı çok önemlidir, ağrıdan başka bir durum var mı bunlarda önemlidir.
Belim komple işte
Çok iyi bilirim o ağrıları hava değişimi ve rutin döngü de tetikliyordur geçmezse yine bi doktora görünün içiniz rahatlasın…
Pilates direnç bantları ile esneme hareketleri yapmak ağrıları üç hafta içinde giderecektir. Potasyum içeren muz gibi besinler ağrılara iyi gelir.
ohoo yaşlanmışsın ağrır tabi
Sen benden daha yaşlısın, okul sıralarından senin de belin ağrımıyor mu
yok ben daha gencim enerjiğim çıtırım bana bişey olmazz
Yorgunluk ve gerginlik ağrıtır
Yorgunluk eğilemeyecek kadar ağrıtır mı
Demir eksikliğinden
O da mübarek her şeyi etkiliyor, onun için ilaç kullandım perşembe gidip değerlerime baktıracaktım gidemedim ya
Git aksatma
Millet fıtık diyor 🥹
Millet Google gibi. Başım ağrıyor diye aratırsan kansersin der
Korktum burada yorgunluktan desinler de içim rahatlasın diye sordum da dkskdks en iyisi hastaneye gideyim ben
Sen beni dinle
Damam dinliyom
Otururken beline yastık falan koyarsan aslında daha iyi olur
Geçmiş olsun☺️Vize haftaları benim de belim çok kötü ağrıyordu. Yakı bandı kullandım bir süre geçti
Aşırı yorgunluk ve yanlış hareketlerden dolayı bence
Üşütmüş olabilirsiniz korse takın ısınıp geçiyorsa bilki ince kıyafet açık cam araba camı vb soğuk alıp üşütmüş olabilirsiniz
uzun süre koltukta sandalyede oturmak bel ve sırt ağrısı yapabiliyor..
Yaşlanmışsın demekki
Evet ya
Bişi olmaz gençlik dönemi bitti yaşlılıkta olur öyle
Herhangi bir stres unsuru var mı
Ağır bişey kaldırmış ola bilirmisin
Bel fıtığı olabilirsin hastaneye git
Benimde her yerim ağrıyor
Uzun süre oturmaktan oluyo
Evet çok fazla oturmak ağrı yapar
Bir fizyoterapiste görün
Mutlaka bir hastaneye gidip görün bel önemli
Biraz ara ver jxnsjzjznz
Fıtık?
Spordan
Fıtık
Nasıl fıtık 🥹
Nur topu gibi bel fıtığı başlangıcı
Bak korkutma beni
Abla olabilir yani fıtık olmayan insan mı var git mr çeksinler falan anlaşılır hemen ameliyat etmiyorlar korkma 😃
Yatmaktan hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?