Bu soru tam erkek sorusu kardeşim iğne sorusu soruyorsun ne sebeple açtın diyorsun düz mantık hasta olmuş gerekmiş iğne olmak için açmış böyle anlamsız soruları hemcinslerim soruyor 🤣
@soran canım doğum sonrasinda basurum olmuştu bir kaç gün evdeki yöntemlerle geçictirmeye çalıştım çok ağrı yapıyordu dayanamayacak duruma gelince mecbur hastaneye gittik haliyle açıp bakıyorlar vss öyle işte o esnada emin ol bırak utanma aklıma bile gelmedi o kadar acı çekiyordum ki tek dileğim o acıdan kurulmakti rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin 🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
utanmam yok
Hayatım onlar doktor, Hipokrat yeminleri var onun haricinde mecburlar. Yani utanılacak bir şey yok ki.
Başına geldi mi böyle bir şey
Doktora giderim de utanmam hiç
Bayan doktora birkere gösterdim ama kadınlar utanmaz genelde kuafore gidip cinsel organını temizleten tür
Daha önce yaşadım buna benzer bi olay. Ama konu sağlık olunca hiç bişeyin sınırı yok. Sorun olmazda etmem de edeni de anlamam
Utanacak bir şey yokki. Günde kaç tane görüyor onlar. Kimin poposu aklında kalacak😅
Onu bilemeyiz okadar emin değilim açıkcası. Sen hiç yaşadın mı böyle bir şey
Emin ol binlerce. Kadın doğuma giden de mecbur açıyor. Erkek doktor da olabiliyor. Sağlık bu. Erkek kadın doktor dinlemiyor.
İlla ki öyle ama bazi doktorlar ya da hemşireler okadar değişik davranışlar da bulunuyorlar ki insan artık kime güveneceğini şaşırdı yani
Dikkat etmek gerek evet. Ama zor onların denk gelmesi.
Yaşadım canım , çok utanıyorsun hem de çok , evet ama sağlık olunca mecbur kalıyorsun
Hadi ya. Ne sebepten dolayı açmıştın
Bu nasıl soru ya ne sebepten açtın erkek izlenimi verdi bana🤣
@Kendihalinde2025 boş yapma lütfen arkadaşım
Bu soru tam erkek sorusu kardeşim iğne sorusu soruyorsun ne sebeple açtın diyorsun düz mantık hasta olmuş gerekmiş iğne olmak için açmış böyle anlamsız soruları hemcinslerim soruyor 🤣
@soran canım doğum sonrasinda basurum olmuştu bir kaç gün evdeki yöntemlerle geçictirmeye çalıştım
çok ağrı yapıyordu dayanamayacak duruma gelince mecbur hastaneye gittik haliyle açıp bakıyorlar vss öyle işte o esnada emin ol bırak utanma aklıma bile gelmedi o kadar acı çekiyordum ki tek dileğim o acıdan kurulmakti rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin 🙏🙏
doktorlar size hasta olarak bakar emin olun ( istisnalar her yerde olur )
İşi o ama onun bakmıyor bile sağlık için açılır misal ben artık sıradan bir yer olarak görüyorum işim bu
Tamamen açmak mı yoksa iğne vurmak için mi
Tamamen
Bazi hemşireler iğne için de tamamen açıyor tabi de onu bahsetmedim☺️
Ben utançtan yerin dibine girerdim
Özelden bir şey sora bilir miyim sana
Xperim yetmiyo benim
Benim de yetmiyormuş takip edince de mi lazım o xper ya
Evet maalesef
Erkekse olmaz da dişiyse utanmam
Saglik söz konusu ise mecburen
O an korkudan utanç gelmiyor aklıma 🤣
mecbur kalınca açıcan her şartta😀
Sağlık için penisimi açan ben
Parmak atan bile var bana oldu
Ben komple açmıştım doktorum kızmıştı 😂
Kadınlar çekiniyor annemden biliyorum
Hiç utanman veririm odunu
ben açtım kadın doktora ama bi daha asla :)
N3d3b
Alıştım utanmam
Hayır doktor sonuçta
Sadece popomu alet edevat açtım kaç kez
E tabi bi zahmet