Sağlık Şeker hastası adayı mısın? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Aile bireylerinde var ve şeker hastalığına aday mısın? Veya şeker değerlerin şu an için sorun teşkil edecek derece de olmasa bile, doktor ileri de olabilirsin gibi bir cümle kullandı mı?Çok şükür benim ailede de, kendimde de yok. Şeker hastası adayı mısın? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 40,1b cevap paylaştı. Bende var insulin direnci maalesef 0 0 Yorumla
enestanir__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Şeker hastalığına adayım çünkü anne tarafının yarısı şeker hastası 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Annem ve babamda var, bende adayıyım. Kendime dikkat etmezsem 35-40 li yaşlarda benim de sonum aynı olacak. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 776 cevap paylaştı. Değilim ama 93 kiloyken insülin direnci vardı sonra kilo verdim ve geçti çok şükür 0 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ananem tek şeker hastasıydı rahmetli onun dışında yk. 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Asla zaten şekerli şeyleri yiyince kusasım geliyor 0 0 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Evet adayım anne tarafım hep şeker hastası 🤷♀️ 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 568 cevap paylaştı. Değilim çok şükür. Bizim ailede de yok 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Yok sanırım 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 535 cevap paylaştı. evet... 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Sağlık konusunda 970 cevap paylaştı. Değilim galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende var insulin direnci maalesef
Şeker hastalığına adayım çünkü anne tarafının yarısı şeker hastası
Annem ve babamda var, bende adayıyım. Kendime dikkat etmezsem 35-40 li yaşlarda benim de sonum aynı olacak.
Değilim ama 93 kiloyken insülin direnci vardı sonra kilo verdim ve geçti çok şükür
Ananem tek şeker hastasıydı rahmetli onun dışında yk.
Şeker hastasıyım 23 senedir tip1 diabetim
Tip 2 diyabet haplı diyabet
Asla zaten şekerli şeyleri yiyince kusasım geliyor
Evet adayım anne tarafım hep şeker hastası 🤷♀️
Değilim çok şükür. Bizim ailede de yok
Yok sanırım
hayir
doktora hiç gitmedim
Evet büyük ihtimalle
Herkes bir adaydır
İnşallah değilim dir
evet...