Dün sabah fark ettim sivrisinek mi acaba diye düşündüm sonra aynısı bacağımda vardı inşallah farklı bir böcek yürür değildir sizce sivri sinek mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dün sabah fark ettim sivrisinek mi acaba diye düşündüm sonra aynısı bacağımda vardı inşallah farklı bir böcek yürür değildir sizce sivri sinek mi
Bu sivrisinek ısırığı ya da allerji değil, bu vücut mantarı adı da tinea corporis. Google a görsellere tinea corporis yaz bu şeklin aynısı çıkar. Ortası iyileşmiş kenarları belirgin halka şeklinde döküntü yapar. Tedavisi de çok basit izokonazol içeren kremler iyi gelir. Kremin ticari ismini burada söylemek istemiyorum ama bilindik bir krem, özelden yazabilirim ya da izokonazol içeren kremler diye google a yaz, kremin ismi çıkar. Neredeyse her evde de vardır, anında iyileştirir. Tek kötü yanı mantar birini severse iyileşse bile ara ara onu ziyarete gelir, ikinci olarak da parmağınla bu lezyona dokunup vücudunun başka yerine de dokunursan orada da çıkar. Bulaşıcıdır. Ara sıra kaşınır veya yanar, ama kremle hemen geçer. Geçmiş olsun.
Cevap
6Cevap
sinek olabilir bence
Böcekte olablir sivrisinekte morarma olmazsa sivrisinektir
İnşallah sivrisinektir
Kız 2 hafta önce bana da oldu, parkta sivrisinek ısırdı eve geldim böyleydi kollarımda bacaklarımda 1.5 hafta sürdü çok kaşınıyordu krem sürdüm geçti
Sitres yaşadıysan zona olmuşsun bu zonaya benziyor.
Zona oldun mu hiç
Zona böyle durmaz çünkü yaşayan tanıdıklarım oldu
@irrigate1993 ben olmadım kardeşim oldu oradan biliyorum. görünümü böyleydi ve kaşınıyordu.
Ozaman kardeşin zona olmamış baska birsey olmuş
@irrigate1993 Dr. öyle söyledi...
Nasıl geçti kardeşinizde biraz korktum da ben
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir veya stresten de olabilir
Ohaa tenin bembeyaz
Neden olamaz mı 😂
Cins sinekler emcüklemiş
Yeni vürüs olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?