Uzun zamandir kol altımda şişlikler var ama çok küçükler ve yüzeysel hareket ediyorlar elimle dokunduğumda yarin bir tane daha çıkıyor ilk günler dokunca acıyor ama sonra acısı geçiyor iki kol altımda var sadece elle dokunca belli oluyor dıştan belli olmuyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kol altı derken koltuk altı mı yoksa kolunda mı çıkıyor. Koltuk altı ise annemde de oluyordu köstebek diyorlar tıpta ne denir bilmem. İltihap oluyor baya şişiyor bazen doktora gitmende fayda var aldırman gerekiyor.
Bende çok şişme yok küçük şişlik fındigin biraz küçük hareketliler
Geçmiş olsun dahada büyürse bir görünmelisin doktora
Büyüme yok 3,4 yıldır benimle Ler (:
köpek memesi hastalığı olabilir.
Kardeşim yazdığımı okumadın mi gittim baktım bende ağrı yok akıntı yokk sadece deri içinde yüzeysel ve hareketli ler
Köpek memesi hastalığı bir veya birden fazla bölgeyi etkileyebilir. Belirtiler kol altı, kasık, genital bölge, anüs ve meme altlarında yoğunlaşabilir. Hastalık aşamalar şeklinde belirti verir. Öncelikle deri altında küçük küçük şişlikler olarak ortaya çıkan iltihaplar, zamanla büyüyüp çevresindeki dokuları da etkileyebilir. Şişliklerin çevresinde çöküntüler ve bu çöküntülerde siyah nokta benzeri tıkalı gözenek kümeleri görülebilir. Şişlikler çoğunlukla uzun süre ilk ortaya çıktığı şekilde kalır. Bu aşamada tedavi edilmezse zamanla apseye dönüşebilir ve bu apseler kendiliğinden patlayabilir. İlerleyen aşamalarda deri altındaki nodüller arasında tüneller meydana gelir ve bu tünellerin açtığı yaraların iyileşmesi uzun sürer. Nodüller iltihaplı olduğundan yaralarda kötü kokulu akıntı görülebilir.
Bir doktora görünmende fayda var...
Valla hiç büyümediler 3,4 yıldır sadece etrafında yayılım var genital bölge kasıkta vs hiç yok
Bakalım umarım kötü bir şey değildir olsada korkmam hayat zaten ölmelk bir fırsat sunuyor
umarım değildir ama bi doktora gitmekte fayda var. erken çözüm çekeceğin çileden daha iyidir.
Bakalım da gitmeyi düşünmüyorum
Cüzzam olabilir
One ki?
Googleye bi bak
Ayy sinire felen saldırma diyor kötü bir şey mi bu bende yaklaşık 3,4 yıldır var ama küçük şişikler
Bi anda patlat ve yayılır kuluçka süresi var
Sıkmalık değil bunlar sanki içerideler yüzeysel dediğimi derinin altında yüzeysel
Sen bi cüzzamı araştır üstünde olsa tedavisi olur alttaysa sorun büyük cildiyeye randevu ol
Kotu şeyler geliyor aklıma Kanser olmaz gibi demi ya 4 yıla aşkın benleler. bende yorgunluk öksürük vs hiç bir şey yok sadece koltuk altımda ikisinde de var hareketli ve ağrısızlar ):
Doktora görün diyorum sana ciddi bi durumsa erken tedavi olursun en azından
Erkeni mi kaldı 4 yıl sonra doktora gitmek 😂 şimdi sivilcelerimde var cildiye gittim zaten onu göstermedim gösterirsem ilacı keser diye sonraya atsam
Bu arada geçmişim enfeksiyon hastalıkları ile geçti kan enfeksiyonu viral enfeksiyonlari vs
HP b mi
Valla bilmiyorum 2018 de şiddetli kan enfeksiyonu geçirdim ölüyordum valla mecalim hiç yoktu ilaçla geçti sonra tekrardan geçirdim hafifti sonra 2021 de viral enfeksiyonlar geçirdim aslinda çok hastalık bir bunym var panik atak kalp Çarpıntısı fizyoloji vs vs 😬
Başka partner seçme yağlı yeme şekeri kes ve antibakteriyel içecekler ver doğal onları kullan
Partner ne alaka , yağlı bol yerim şeker çok severim bakarim onlara senin doktorlukla birşeyin var mı?
Vardı artık yok
Ee senin bilmen lazım bunları göğüs ilgili olabilir mi sence şişlikler beze iki kol alti
Göğüste kis varsa meme kanseri olabilir lakin ben seni burdan nasıl muayine edeyim
Göğsümde yok ama baya erkenden gelişti göğüsler ondan mı oldu dedim çünkü bunlar hareketli küçük bezeler valla karman corman bir doktor. kotu şey der diye gidemiyorum
Kis göğsündemi koltuk altında mı
Koltuk altınnda
Ağrı sızı yok minnacıklar hareket ediyorlar ama küçülme meyilliler büyüme yok ama etrafında çıkıyor yinede boyutlar hep aynı küçük
Yakınsan kontrol ederdim de görmeden teşhis koymak zor baş kusma bulantı var mı?
Yok hiç biri ama kanımda şeyler yüksekti EOS değerleri
Biri EOS %16 eos#1.9 mu neydi
Vücudun enfeksiyon kapmış hastalıkla boğuştuğun için eos değerleri yüksek çıkar genelde
Ama bende halsizlik vs hiç bir şey yok gizli enfeksiyon olabilir mi alerjik durumuda var çünkü
Kronik enfeksiyon olabilir EOS yüksek çünkü şüpheli ilişkin olduysa birden fazla risk altındasın göz altında morarma var mı?
Olum ben cinsel ilişkiye felen girmedim öpüşmedim de göz altlarim mor evet beyaz tenliyim zaten morarmalar oluyor ama çok değil
Çok ilişkiye giren birinden aynı kabda yemek yedinmi ya da su ortak eşya
İlişkiye girdiğini ben nereden bileyim ama olmuştur yemek vs
Bağışıklık sistemin çökerse ex olursun viral hastalıkların devam ediyor EOS sonucun yüksek ister öfkelen ister inanma durum bunu gösteriyor enfeksiyon birimine git diğer testleri yapsınlar bana da göster sonuçlarına bakayım bi yol izleriz
Ben hasta olursam kolay geçiriyorum enfeksiyon geçirdiğimde bulgular var ama şu an hiç biri yok diğer testler vs yapıldı normal daha önceki seylerde değerler ful berbattı 2018 2021 den sonra yok yani sonradan bir şey için yaptık ama doktor başka branşı olunca pek ilgilenmedi.
Benim elimdede seninle ilgili fazla bi veri yok sonuç olarak ta uzaktan muayine diye bişey yok elimden gelen bu dediklerim
Elle muayenede anlarmisin
Muayinede bazı şeylerden şüphe duyulursa test yapılır zaten
Koltukaltındaki kislerin sayısı ebatı bellimi
Çok küçükler fındıktan bile küçükler 5,6 tane varlar iki koltuk altinda hareket ediyorlar ama bende 4,5 yıldır varlar buyume hiç olmuyor küçülme oluyor ama
İki kol altında birinde 5,6 tane diğernde de öyle
İyi huylu tümör fiziksel travma ya da kanser olabilir tetkik etmek lazım
Kötü olsa tek hücre halinde şişmesi daha büyük ebatlara ulaşması diye biliyorum ben bunlar baya küçükler
Kendi aklın mı bunu belirler yoksa doktorun aklı mı?
Genelde pr. D ya da gördüğüm baktığım kişilerde büyüme çok büyük ve sabıt bulgulu olduğunu duydum
Duyumlarla hareket etme söz konusu olan senin sağlığın
Olsaydı olurdu 4,5 yıl geçmiş neyse bakicaz
Hangi şehirde yaşıyosan tavsiye ettiğim doktora bi görün
Karabük
Adı çıktı o ilin 😃
Sus ya aklına kötü şeyler getirme 😅
Ben evimde televizyon izliyordum banane 😂
Tamam hemen panik yapma 😃 bişey demedim 😃
Ben niye panik yapayım yapan düşünsün 😅
Her karabüklü öyle değildir nadirende yapmayan çıkar diyosun yani 😃
Mal onlar
Olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz
🤣🤣🤣
Karabükten kaçmak lazım kocam bulamıycaz. bu gidisle 😅
Ben yerinde olsam kimlikten sildirirdim Karabük adını 🤣
Hahaha 😂 pislikleri hem iyi insanları halkı etkiliyor
Halkın kendisi sapık zaten karabük gelişir artık büyük bi göç alır😃 sen bu gün geçe kaldın uyku mu tutmadı 😃
Uyku tutmadı birazdan yatarım
İyi uykular 🙂