Anladım çok teşekkür ediyorum ben değerlerine internetten baktım genel olarak ya yüksek çıkmis ya da düşük pek anlamam ama internetten baktığım kadar söylüyorum
Sağlıkçı olan kar ilgilenebilirmi bunlarda devamii çok teşekkür ederim şimdiden?
Ben hemşire arkadaşıma soyledim nerdeyse hepsinin sonuçlarının gerçek olduğunu normel olmadığını söyledi sizin gibi demedi yani sistemden falan bahsetmesi inşallah sizin dediginiz doğrudur
Hemşire arkadisiniz her kimse direk kırmızıya baktı herhalde böyle bir sonuç zaten olamaz. Tek tek değerlere sen bak yanindaki aralimta olmayanları bul bana söyle Öyle daha yardımcı olurum ben genel bir göz attım hepsi referans içi normal değerler ama kırmızı yanmis
Şu anki değerlerin normal çoğunlukla. Kimsenin bir şey anladığı yok herkes internet doktoru olmuş. Karaciğerin normal sadece ufak bir yükseliş var biluribin de o da normal ağrı kesici bile içsen öyle olabilir. Wbc yüksek bu da nezle de bile olabilecek bir şey ufak tefek şeyler var başka yok sistem yanlışlıkla referans dışı göstermiş kreatinin ve egfr normal böbreğin normal yaninda referansa bakarsan normal görürsün
Ben de doktorum merak etme ama hepsi kırmızı olduğu için tek tek bakmam gerektim gözümden bir şey kaçmadıysa normal hepsi. Yani ufak tefek anlamsız referans dışları dışında normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Değerler normal sistemsel hata var diye kırmızı çıkmış
Sistemsel hatayida ilk defa duyuyorum herkes sonuçların normel olmadığını söylüyor
Nerdeyse hepsi normal hepsi kırmızı yanmış sistemsel hata bu. Hangisi anormal ise söyle öyle bakayım böyle zor oluyor
Ben hemşire arkadaşıma soyledim nerdeyse hepsinin sonuçlarının gerçek olduğunu normel olmadığını söyledi sizin gibi demedi yani sistemden falan bahsetmesi inşallah sizin dediginiz doğrudur
Hemşire arkadisiniz her kimse direk kırmızıya baktı herhalde böyle bir sonuç zaten olamaz. Tek tek değerlere sen bak yanindaki aralimta olmayanları bul bana söyle
Öyle daha yardımcı olurum ben genel bir göz attım hepsi referans içi normal değerler ama kırmızı yanmis
Referans olarak baktığımda ya yüksek ya da düşük çıkıyor ben internetten baktım pek anlamam ama normal olarak bir şey göremedim
Bir kaç tane ufak yüksek dusuk disinda çoğu referans içi.
Kreatinin mesela?
22 referans dışı yazıyor ama
Dur ben tek tek bakacağım
Pazartesi gidicem sonuçlar için aile hekimine gitmem gerekiyormuş
Tm teşekkür ederim
Gozume sadece bir kaç değer çarptı şimdi söyle bakalım ne şikayetle gittin. Enfeksiyon mu var yoksa başka şikayetin mi var
Sadece kan deherlerime bakmak için gittim idrar ve kan aldı kansızlık önceden vardı onun için gittim
Kan için ilaç aldın mı aldıysan ne aldın çünkü Demirs bağlama
Kapasiten ve beyaz küren yüksek az da olsa kırmızı küre de yüksek
Sonra tahlilleri görünce şok oldum nerdeyse hersey ters olmuştu eğer doğruysa tabiki anliyanlarada sordum böbrek karaciğer dediler
Yok almadim çok kafaya takmadım aradan 1 veya 2 sene geçti yine kan verdim oda 2 gün önce falan bunlar çıktı işte
Şu anki değerlerin normal çoğunlukla. Kimsenin bir şey anladığı yok herkes internet doktoru olmuş. Karaciğerin normal sadece ufak bir yükseliş var biluribin de o da normal ağrı kesici bile içsen öyle olabilir. Wbc yüksek bu da nezle de bile olabilecek bir şey ufak tefek şeyler var başka yok sistem yanlışlıkla referans dışı göstermiş kreatinin ve egfr normal böbreğin normal yaninda referansa bakarsan normal görürsün
Ay gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten çok korktum herkes bişi söyledi pazartesi doktor sizin dediginizi söylerse çok sevinicem
Ben de doktorum merak etme ama hepsi kırmızı olduğu için tek tek bakmam gerektim gözümden bir şey kaçmadıysa normal hepsi. Yani ufak tefek anlamsız referans dışları dışında normal
Allah kolaylık versin sizede cok ilgilendiniz 🙏🏻