Arkadaşlar gece 1de filan uyuduğumda 4de 5de
Nefes darlığı ile oynanıyorum çarpıntı filan ayağımda terleme endişe filan Kardioloji doktora gitmisdim kalbimde herhangi bir hastalık olmağını söyledi sizce sebebi nedir?
Nefes darlığı ile oynanıyorum çarpıntı filan ayağımda terleme endişe filan Kardioloji doktora gitmisdim kalbimde herhangi bir hastalık olmağını söyledi sizce sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardiyolojiye gitmişsiniz ve herhangi bir sorun olmadığını da zaten öğrenmişsiniz gitmeniz de iyi olmuş. En azından önlem de almış oldunuz. Ben açıkçası psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kardiyoloji uzmanı size farklı bir yönlendirme yaptı mı? Eğer yaptıysa farklı bir alanın doktoruna da görünebilirsiniz, eğer yapmadıysa da size tavsiyem bir psikiyatriste gitmeniz. Çünkü bu tarz sebebiyetler genelde psikolojik sebebiyetlerle de çok fazla uyuşuyor.
Tabii hem önlem almak adına da bir dahiliye uzmanına da gidebilirsiniz terlediğinizi, çarpıntı ile uyandığınızı kardiyoloji uzmanına gittiğinizi ve herhangi bir problemin olmadığını en azından dile getirirseniz sorunlarınızı, belki size tahliller yapar, farklı bir muayene çeşidi sunar ya da sizi başka bir bölüme yönlendirir bu şekilde ilerleme yapabilirsiniz baktınız her şey çok iyi bir sıkıntı yok son olarak psikiyatriste gitmenizi öneririm.
Gece yaşadığınız çarpıntı ve nefes darlığı, anksiyete, stres ya da panik atak gibi psikolojik nedenlerden olabilir. Eğer kalp sağlığınız normalse, bu durumun altında yatan sebep bu tür duygusal şeyler olabilir.
Panik atak
Psikiyatrist e gözük