Akşam akşam aceleyle su alayım dedim tekel bayisinden Merdivenden inmek yerine atladım 1-1,5 m den. Sol ayağımın üzerine yük bindi. Sonra iki kez çıtırtı geldi. Sırt üstü düştüm. Sonra işte dolmuşa bindim, ayağımın sızlaması arttı. Ardından başım döndü, gözlerim karardı. Bayılacak gibi oldum. Yer verdiler. Anladım sonra kırık olduğunu. Egzersiz de yapıyorum ama işte uzun süre ayakta kalmıştım dolmuşta, yorgundum biraz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim ilk kırık 2 ay kadar sürdü.
İkinci kırık 4 ay kadar ama 2 ayrı yerden kırılmıştı
Geçmiş olsun, sağ ol.
Sanada geçmiş olsun.
Süreci kısaltmak için bol bol ilik ve kemik sulu çorbalar iç bro. İnan çok ama çok faydası oluyor
Tamamdır sağ olun.
Çok geçmiş olsun. Yaşına, kılına ve beslenmene bagli.
Sağ olun.
Geçmiş olsun hiç bilgim yok maalesef. Ama genelde sakatat ilik kemiği çorbası falan süreci kısaltıyor
Sağ olun.
Abimin 2 ayda iyileşti 💅
Sağ olun.
Rica ederim geçmiş olsun
Dostum benimde bundan üç ay sağ ayağımın şok tarak kemiği kırılmıştı. Şu an iyileşti çok şükür senin ayağın nasıl.
Benim de yaklaşık 70 gün önce kırıldı
Şu an iyi, 6 hafta tam alçıda kaldı. Sonrasında kas erimesi ve hareketsizlikte ayağımın genelinde ağrı oluyordu
Şu an eski haline döndü gibi.
İyi iyi çok şükür ağrısı var mı benim ağrıyor biraz
Ayağımı esnetince biraz ağrıyor, hareketsizlikten o da sanırım. Bugün 4,5 km koştum hiç ağrı yoktu.
Ben hiç basmadım alçıdayken, dikkat ettim.
Alçı çıkınca basmaya başladım çok ağrıyordu. Zorladım biraz da.
Kaslar eridiği için yük dize bindi ve dizim ağrıdı koşarken. Şu an geçti o ağrı da.
Nasil kirildi
Akşam akşam aceleyle su alayım dedim tekel bayisinden Merdivenden inmek yerine atladım 1-1,5 m den. Sol ayağımın üzerine yük bindi. Sonra iki kez çıtırtı geldi. Sırt üstü düştüm. Sonra işte dolmuşa bindim, ayağımın sızlaması arttı. Ardından başım döndü, gözlerim karardı. Bayılacak gibi oldum. Yer verdiler. Anladım sonra kırık olduğunu. Egzersiz de yapıyorum ama işte uzun süre ayakta kalmıştım dolmuşta, yorgundum biraz.
Cok gecmis olsun ya kötü olmus
1-2 ay sürer iyilesmesi
Alci var mi?
Çok sağ olun, evet alçı var atel deniyor sanırım. Perşembe kontrole gideceğim tekrar bakalım kaç gün rapor verecek doktor.
Rica ederim
Alcilik ise 1-1.5 ay ameliyatlık ise o baya uzuyor
Umarım ameliyatlık olmaz ya.
Ne kadar sürede desteksiz yürüdünüz toplam, çok gecmiş olsun
Baya uzun sürer
Gecmis olsun
Sağ olun.
2 3 ay