Diş doktorum ona ameliyat gerekli dedi ve alanı olmadığını soyledi ve 2 cm cok önemli değil dedi dis teli islemi sadece disleri duzeltmekten mi ibaret anlamadim dis dolgusuydu tasıydı onlari devlette yaptırcam sizin surec nasıl ilerliyo bide bu braketler her ay degisiyo mu
Napacagini bilmemekten önünü gorememekten kaynaklı bence depresyon yas 24 daha hayatımda 3 5 erkekle anca yuz yuze konustum ne zaman evlenicek erkegi bulurum supheli
Braketlerin her ay değişmiyor üzerlerinde ki lastiklerin renklerini değiştirir birde ufak tefek detaylar ekler veya sıkar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bendede diş teli var braket değil her ay tellerim degisiyor benim ön dişim çarpıktı ve sadece üst çenemde diş teli var çene tedavisi görmüyorum o yüzden dişlerimde böyleydi imternetten buldum fotoyu 25 bine taktirdim 1 2 aya çıkacak al çenene tel takilirsa geriye çeker ayrica
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben 43 bine taktiriyorum alt üst alta da lazım tel cunku konusurken alt dudaklarimi hareket ettirerek konusuyorum ve yarin alt 20lik disim cekilcek gomulu yan bitiyo diye:(
Insallah seninde tellerin olurrr ben 6 yıl once istemistim olmadi maddiyattan nasip bu zamanaymis gülememek insanin icine dert oluyo simdi telli de olsa utanmadan gülüyorum zaten tedavi asamasında diyip kimsenin dusuncesi de umrumda olmuyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların yarısında var o 1 2 cm gerilik normal bendede var ailemj kontrol ettim sadece abimde yok
Teşekkür ederim 6 yıl onceki doktor 1 2 cm geride onuda fiyata dahil etmisti o yuzden aklimda kaldi oyle
Kanka yüz ve cilt yapın yemin ediyorum benimkine benziyor bi çene gamzen eksik
Cene gamzem de var zayiflayinca belli oluyo
Tipinden memmun musun benim cilt çok kötü durumda şu an
Tipimden memnunum da ruh halimden sikayetciyim
Bende depresyondayım ilk başta yalnızlıktan sandım alakası yokmuş sebebi yok sanırım
Napacagini bilmemekten önünü gorememekten kaynaklı bence depresyon yas 24 daha hayatımda 3 5 erkekle anca yuz yuze konustum ne zaman evlenicek erkegi bulurum supheli
Belki çıkar karşına abla birileri karakterine bakarsan daha rahat bulursun ben önümü görebiliyorum maddi olarak kendime güveniyorum analitik dahiyim
Braketlerin her ay değişmiyor üzerlerinde ki lastiklerin renklerini değiştirir birde ufak tefek detaylar ekler veya sıkar
Bendede diş teli var braket değil her ay tellerim degisiyor benim ön dişim çarpıktı ve sadece üst çenemde diş teli var çene tedavisi görmüyorum o yüzden dişlerimde böyleydi imternetten buldum fotoyu 25 bine taktirdim 1 2 aya çıkacak al çenene tel takilirsa geriye çeker ayrica
Ben 43 bine taktiriyorum alt üst alta da lazım tel cunku konusurken alt dudaklarimi hareket ettirerek konusuyorum ve yarin alt 20lik disim cekilcek gomulu yan bitiyo diye:(
Gecmis olsun
Ay bende istiyorum bundan
Insallah seninde tellerin olurrr ben 6 yıl once istemistim olmadi maddiyattan nasip bu zamanaymis gülememek insanin icine dert oluyo simdi telli de olsa utanmadan gülüyorum zaten tedavi asamasında diyip kimsenin dusuncesi de umrumda olmuyo
Çok garip durmuyor mu la 😂😂😂
Garip durduğu icin tel taktırdim zaten😂
Balon yanak var orada tel için demedim
He yanaklarim tombik boyle ama cok tatlı dimi😂
Bilmem sahibin düşünsün
Nefesimi tutarım bak kalbimi kırıyosun
Neden
Gel bakalım sen?🫠🫠
Takip etmen gerekiyomus beni
Minyon musun
Evet
Tanışabilir miyiz sakıncssı yoksa saçma bi amacım yok efendice konuşalım