kalkip hastaneye gitmeye usenmeyi gectim evde tekim ve bakanim yok diye yemek bile yemeden zibariyorum, o sekil bi agirlik bi usengeclik cokuyo ustume 🤒🥹
Üşenmek değil de bıkkınlık geliyor 😂 en önemli şeyin sağlık olduğunu hatırlayıp diğer şeylere olan hevesim kaçıyor hep 😂 ne yazık ki her şeyin kıymeti kaybedilince anlaşılıyor 😂
Senin sevgiye şevkate ilgiye ihtiyacın var ayrıca kendine iyi bakmak zorundasın hastaneye gitme ama evde üşenme zorlada olsa hazırlayıp bişeyler pişir ye kocan olsaydım seni kendi ellerimle yedirip içirirdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
neyin var yarenim kim hasta etti lan bu kızı kim bulaştırdı soğuk su mu kaynağını keserim güneş mi sıcağını söndürürüm birisinden mi bulaştı soyunu kurutayım kimden kaptın neden hasta oldun iyi misin şimdi
Ahh garibim sümkür biii :D hayır vücudumun ihtiyacı olan her şeyi yaparım. Yapamazsam telefonu kullanır birilerini gellan diyerek seve seve ya da söve söve çağırırım dfdfdf bu telefonu ettiğim kişi sayısı şu an 0 fjgfgf ama önceden 1 di taşınınca 0 oldu imkanı yok gelemez artık hdfdfd
Yeni gittim hastaneye, şehir merkezindeki kuyruk daha da hasta ediyorr ama ilçelerde bulunan hastanelerde kuyruk yokk :D kötü tecrübe edindik yapacak bir şey yok...
tesekkur ederim, askim yok ablam goturur simdilik ahshahhahahag gozumu bile acamiyorum ya sabahtan beri hicbir sey yememistim simdi kalkip bir seyler hazirladim yicem ilac icip yine yaticam umarim 🤷🏻♀️
Geçmiş olsunn🌸 benimde 2 gündür dişim çok ağrıyor alttaki tellerimi taktırdım diye yemek yiyemiyorum doğru düzgün ya ama seninki daha kötü olmuş bence hastaneye git baktır 🤍