Merhaba 😇 öncelikle çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyi olursun. Durumun resmen gözümde canlandı. Erkekler genel olarak böyle hasta olunca çocuk gibi olursunuz. Bir keçi gibi inatçı huysuz bir çocuk gibi ilgiye sevgiye aç. İdare etmek lazım yapacak bir şey yok. Allah yanında olanlara sabır versin 😇Bende hasta olunca biraz mızmız ilgiye aç oluyorum. Ama ne kadar ilgi görüyorum meçhul.#tutku
Yok valla yattığım yerde kalıyorum bilmem kaç saat, en son şu koronadan sonra zaten 3 hafta boyunca yatağıma falan gömüldüm, kendi rekorumu kırdım yalnız şöyle bir sıkıntım var sadece; hasta olduğum zaman ağlayasım geliyor ve ağladıkça migrenimde çıkıyor, migrenim çıkınca iyice ağlayasım geliyor, sonra mideme vuruyor, daha da ağ... Tamam tamam.😬 Arada anneme nazlanırım falan, nane limon yapar ona da dünyanın en iğrenç içeceği muamelesi yapınca annemden de azar işitirim, sonra daha fazla ağl... Tamam gidiyorum.🤦♀️🏃♀️🏃♀️
Hiperaktif bir insanım sadece hasta olunca durgunlaşıyorum, sessizleşiyorum, içime kapanıyorum, kimse bana karışmasın istiyorum. Koltuğuma yatıp maddenin sıvı haline dönüşene kadar bekliyorum , terliyorum.. terliyorum.. sonra iyileşiyorum. 😾Keşke benimde kulağımı ısıran bir kedim olsa. #Geçmişolsun
Ben de yerimde durmam asla hep dinç olurum. Ayakta durabilsem işe gidecektim bugün ama sabah hastaneye bile iş arkadaşım götürdü o derece halsizim. Ben hasta olmayı sevmiyorum hiç beni sinir küpüne çeviriyor. İstediğim şeyleri yapamıyorum hiç
Testi bu akşam yaptırdım sabah çıkar dediler. Bu sabah tomografi ve kan testi istediler verdim bişey çıkmadı. Karaciğer enzimleri yükselmiş doktor onu söyledi ilaç verdi geçmezse test yaptır dedi ben de bu akşam gittim test yaptırdım bekliyorum bakalım
Karaciğer yağlanması varsa ondan olabilir yükselme. Tamam inşallah bütün sonuçların temiz çıkar. Yazarım sana durumunu öğrenmek için Acil şifalar olsun 🙏
Ne hastasısın kedi gibi oluyorum yatağımdan çıkmıyorum “sağlığınız kıymetini bilin anneeeğmm bakın ne hallere düştüm, her halimize şükür ya Rabbi” modunda
Yani karşımdaki kişinin tavrına bağlı. Ekstra sabırsız olduğum doğru ama genelde kendi alanıma çekilir ve konuşmamayı tercih ederim. Hastayken konuşturulmaktan hoşlanmam 😂