Eli titreyen ve panik atak hastası tanıdığınız birisi var mı eğer varsa bu sıkıntısını atlatabildi mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Atak sırasındaki el titremesinden bahsediyorsan evet bende vardı
Normalde de titreme var bende bazen gelen veya bir işi yaparken titreme bunu istemiyorum engellemek istiyorum
Yorumdakilere sorduğunu sorayım :D tedavi gördün mü bunun için? belki parkinson ya da daha farklı bir sorunun vardır
Hiç bir doktor ilgilenmedi ki ya siklmedi ya da başından savma işler söyledi gönderdi. Benim merak ettiğim gerçekten tedavisi olup hatta olmuş olan ve bu sıkıntıdan kurtulan var mı onu bilmek istiyorum. Yok baya bu panik atak , parkinsonun ne oldugunu biliyorum sürekli baş gösteren değil iş olmadığı anda ve heyecan olmadığı an rahat ve titremem yok ama iş yapıyorsam ve de önemli bir durum varsa çok fazla titreme baş gösteriyor.
Ben genelde çok çalışırsam masa başında ve hiç kalkmasam oluyor bende, yaniii yeni keşfettim ve hastalık mı değil mi bilemem.
O yoğun çalışma ve sussuzluk, açlık anında olan bir şey
Peki ben açlık ve susuzluktan bahsettim mi?
Hayır tamamen olabilecek şeyi söyledim çok stresli ve depresyon anında da oluşan bir şey ama bu bende ki panik atak değilmiş onu öğrendim
Panik atak kısmına birazcık benziyor ama, demek ki aynı durumu yaşıyoruz.
Benim öğrendiğim "tremor" seninde yeni basladiysa ve sadece belli bir yer , tek bir yer titriyorsa ya da tüm vücut tremor olabilir sende de
Tüm vücut benim anamm tremor diye mi bak sorunumu da bulduğun için teşekkür ederim :)
Bende dün öğrendim panik atak var ama senin tamamen tremor kaynaklı olan bir şey dediler. Tüm vücut titriyorsa iyi bir şey buna sevinebiliriz 😅
İyi ne güzel.😅
Geçmiş olsunn ve gidip görün kesin geçen bir şeymiş 😅
Benim panik atak kısmına benziyor ve bir projem olsun bir yoğun araştırmam olsun bilgisayar başında 7-8 saat çalışırsam panik atak gibi oluyor mesela kalkınca ayaklarım hareket etmiyor ve beynim dağılmış gibi ne bileyim kaslarım, ellerim, kollarım titremeye başlıyor ama yürüdüğümde birazcık yürüyebilirdim.
Bende bunun panik atak olduğunu düşündüm ama bu o değilmiş, esansiyal tremor nedir diye bakarsan aa hepsi var olucaksin
Kardeoloji bölümüne randevu al ritim bozukluğun olabilir.
Parkinson mu ilaç verdi mi
Hayır tremor olduğunu öğrendim gorusmem var bakalım ne olucak
Gecms olsn
Teşekkürler
Var ben
Peki ya tedavi gördün mü?
Hayır
Neden peki
Bilmem hiç gidiyim de tedavi olayım diye düşünmedim
Bu bir sorun ve önlem alınması, bundan kurtulmak gerekiyor çok büyük bir faktör çünkü ki tedavisi olup geçtiği kesin mi diye soruyorum bende ama bilemedim
Kendin için mi sordun bu soruyu
Evet bende yıllardır olan bir şey bu
Tedavi sürecinde misin
Hayır çok kez gittim hepsi ya siklemedi ya da dinlemeden bir şeyler uygulamaya çalıştı, hatta birisi tansiyon hapi verdi gönderdi bu kadar aciz tipler ve doktorlarla karşılaştım ondan dolayı soruyorum bu yenilemeyen bir rahatsızlık mı yoksa tedavi olup gerçekten kurtulan vsr mı merak ediyorum
Cevabı bulursan bana da söyle ama ben pek ümitli değilim kafa da bitirmeniz gerekiyor aslında
Bende öyle düşünüyorum da bu kafada da bitmiyor ben her şeyi denedim tek bir şey kaldı onu da denicem olmazsa birakicam bununla yaşamaya alışmak için buna uğraş vermek istiyorum. Oyunculuk, tiyatro veya bir topluluğa kamera önünde konuşma yapmak
Bu biraz da sosyal anksiyete ile alakalı özgüven gerek ergenlik dönemimde çok kötüydü sonra kendimi beğenmeye başlayınca bu biraz azaldı ama tam bitmedi psikiyatriye gitme psikoloğa git en azından ilaç yazma yetkileri yok
Var..
Peki bunu atlatabildin mi veya atlattı mı?
Gizliden cik yaziyim
Ben çıkamıyorum arkadaşım direk soruyu gizliden sordum senin çıkman gerekiyor ben ekleyip ancak yazabilirim
Hemen yaz ozaman
Bende var
Bunun için tedavi gördün mü
Hayır
Neden görmedin
İşte
Bu bir sorun ama atlanilmasi gereken bir şey değil
Her şey sorun iyi değilim zaten
Bu bir sorun olduğu için diğer sorunlarda baş gösterip bunun daha çok ilerlemesine neden oluyor
Olabilir
Bunun yüzünden toplumdan uzaklaşıp bunun yüzünden bir şeylerden mahrum kalıp ben yapamam diyoruz
Yapamam zaten bi boka da yaradığım yok
İşte bu hastalık yüzünden bu kafa da oluyorsun ama yalnız kaldığın bazı zamanlarda ulan ben bu değilim daha iyisiyim diyebiliyorsun
Demiyorum
Bu kadar karamsar olma nedenin ne
Mutsuzum psikolojik olarak hastayım ve kendime gelemiyorum yeterli mi
Sende bunu olmasını sağlayan faktörler ne
Yılların getirdiği birikmişlik yetersizlik sorumluluklarımın altında kalma vs
Yaşın kaç
Yirmi iki
Ee daha zamanın var ve sana yarın artık senin için yok bugün hallettin hallettin halledemedin sonun gelir diyen mi oldu ya da Azrail işini çabuk tut diye bilgi mi verdi?
Boş ver
Hayır kendine de sor bunu böyle bir dayatma mı var?
Hayat bir süreç ve bir yere varman için adım adım ilerlemesi gerekiyor siz şunu anlamıyorsunuz 20 de desem yaşımı daha yolun başındasın düzelir olarak düşünüyorsunuz bu böyle değil ben 18 yaşından beri aynı hayatı stresi sıkıntıyı çekiyorum bu 4 5 sene de az bi süre de
değil insan buna göre yol alıyor ben 5 sene sonra da olsa yine aynı olmaya devam edicem çünkü olması gereken hiçbir şey zamanında olmadı
Az bi süre değil *
Ben 12 yaşından beri bu sorunu yaşadığım gibi sürekli hayatım her geçen gün berbat vaziyet alıyor ama kendimi ümitsiz goremedim hiç
Olabilir bana ağır geliyor yaşamak
Her daim ne kadar kötü de olsa kendini motive etmek gerekiyor
Edemiyorum