Sağlıklı yaşamın ilk kuralı düzenli kahvaltı yapmaktır diyette eklenince buna kahvaltı kaçınılmaz oluyor besleyici ve pratik şeyler tercih edebilirsiniz örneğin yulaf Yulaf tam bir lif kayanagıdır sindirim sistemini hafifletmeye ve tokluk hissi vererek kilo vermenizi kolaylaştırır kolestrol ve kan şekeri seviyelerini düşürerek kalp sağlığını korur kalbimize iyi bakalım ❤️
Sabah kahvaltı yapar mısınız yoksa yulaf tarzı şeyler mi yersiniz?
Üni de bi arkadaşım vardı kahvaltıya gidelim dedik beraber. Masa da ekmeğin üstüne terayağı sürüp üzerine reçel koydu onun üzerine de peynir koyarak yedikten sonra kahvaltı benim gözümde başka seviyeye atladı. Bu beslenmeyle nasıl yaşıyor anlamak zor
Yediğin yulaf değil kimyasal bomba da olabilir. İncelemekte fayda var. Kahvaltı dedin mi yapmak zorundasın kahvaltı yapmayan insan hayata 1-0 geriden başlar... Doğal şeyler yemek gerekir gevrek kesinlikle bunlardan 1 tanesi değil!
Acıkmadan yemiyorum. Olabildiğince açlık süresini uzun tutmak gerekiyor. Bu sayede bağırsak mikrobiyotasını zenginleştirmiş ve otofaji dediğimiz süreci desteklemiş oluyorum